Fundația Comunitară Buzău

Fundația Comunitară Buzău

Susține înființarea Fundației Comunitare Buzău!

Status: Finantat

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, vrem să înființăm Fundația Comunitară Buzău.

[ Show more ]

8,614 RON

Sumă:

1

Galantomi:

41

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Buzău e un județ bogat. Patrimoniu, natură, gastronomie, tradiții, toate se regăsesc din belșug aici. Și totuși, buzoienii nu se simt bogați. Stagnarea industrială și economică au încetinit evoluția comunității, iar schimbările sociale i-au făcut pe oameni să-și piardă încrederea. Dar noi credem că județul nostru are suficiente resurse pentru ca cei 430.000 de locuitori, strânși între munții, dealurile și câmpiile sale, să trăiască într-o comunitate puternică, generoasă și să aibă parte de un viitor mai bun.

Aceste resurse se găsesc printre noi, ele sunt formate din oameni cu idei, buzoieni care-și iubesc județul, care țin la cartierele și străzile unde au copilărit și care vor ca locul să-și recapete încrederea. Dar pentru ca aceștia să-și ajute comunitatea, trebuie mai întâi să fie ascultați și apoi ajutați.

Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, vrem să înființăm Fundația Comunitară Buzău. În spatele acestei idei suntem zece oameni născuți și crescuți aici. Ne-am unit într-un grup de inițiativă, iar cu ajutorul vostru putem pune următoarele cărămizi la temelia Fundației și, mai ales, la reclădirea spiritului comunitar al Buzăului.

Evenimentele pe care le organizăm sau cu care ne parteneriem au scopul de a strânge fonduri pentru înființarea Fundației Comunitare Buzău. Bugetul este de 100.000 lei.