Asociatia Totul Pentru Tine

Asociatia Totul Pentru Tine

TABARA PENTRU COPII CU DIZABILITATI – LA MARE

Status: Fundraising

Copii cu deficiențe fizice, utilizatori de scaun rulant și însoțitorii lor vor beneficia gratuit de toate condițiile unei tabere cu scop aplicat și practic de a oferi cele mai actuale și eficiente sfaturi utile de viață prin intermediul specialiștilor dedicați 

[ Show more ]

7,630 RON

Sumă:

1

Galantomi:

65

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Copii cu deficiențe fizice, utilizatori de scaun rulant și însoțitorii lor vor beneficia gratuit de toate condițiile unei tabere cu scop aplicat și practic de a oferi cele mai actuale și eficiente sfaturi utile de viață prin intermediul specialiștilor dedicați (psihologi, urologi, medici de nutriție, neurologi, medici de recuperare). Totodată, copiii vor desfășura sub îndrumarea specialiștilor  activități de recreere și sportive pentru a arăta cât de important este sportul în reintegrarea socială a persoanei cu dizabilități.

Această acțiune se va desfășura la malul Marii Negre într-o locație pe care o vom alege în funcție de preț, accesibilități și disponibilitate. Grupul țintă va fi format din copii cu deficiențe fizice (utilizatori de scaun rulant).

Ei vor fi însoțiți de câte un membru de familie și vor fi în număr de 10 utilizatori.

Din această tabăra vor face parte:

- Manager proiect: 1pers
- Instructor utilizatori de scaun rulant : 2pers
- Voluntari: 5 pers
- Specialiști: psiholog, urolog, medic de nutriție, neurolog, medic de recuperare.

Durata taberei va fi de 6 zile și pe lângă temele ținute de specialiști vor mai fi activități de recreere și sportive pentru a evidenția cât de important este sportul în reintegrarea socială a persoanei cu dizabilități.

BUGET ESTIMAT: 10.000 Euro

(bugetul include: transportul beneficiarilor la și de la tabăra, cazare, masă, materiale necesare bunei desfășurări a acțiunii, diverse)