Fundația Comunitară Vâlcea

Fundația Comunitară Vâlcea

Cercul Donatorilor Valceni - Sesiuni de educatie sexuala pentru adolescenti

Status: Finantat

Membrii Asociației de tineret Gutenberg Jugendverein Râmnicu Vâlcea își propun să introducă la nivel local educația sexuală, prin susținerea unor sesiuni de informare de către un personal avizat și a unor ateliere privind aspectele unei vieți sexuale sănătoase. Astfel, adolescentii care vor participa vor sti cum să reacționeze când cineva încearcă să le invadeze spațiul intim sau în cazul unui eventual abuz si cum să își respecte și sa isi protejeze corpul.

[ Show more ]

1,225 RON

Sumă:

1

Galantomi:

9

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Membrii Asociației de tineret Gutenberg Jugendverein Râmnicu Vâlcea își propun să introducă la nivel local educația sexuală, prin susținerea unor sesiuni de informare de către un personal avizat și a unor ateliere privind aspectele unei vieți sexuale sănătoase. Astfel, adolescentii care vor participa vor sti cum să reacționeze când cineva încearcă să le invadeze spațiul intim sau în cazul unui eventual abuz si cum să își respecte și sa isi protejeze corpul.

Proiectul isi propune sa contribuie la reducerea procentului ridicat de avorturi la mame minore, abandonuri de copii și adolescenti afectati de boli cu transmitere sexuala din județul Vâlcea. Cursurile propuse au scopul de a reduce problemele menționate anterior și de a atrage atenția atât părinților cât și adolescentilor referitor la consecințele ignorării unei astfel de educații.   

Bugetul proiectului este de 4500, bani ce vor fi folositi pentru realizarea de materiale promotionale, achizitionarea unui videoproiector, comunicare, asigurare transport si masa in zilele de curs, materiale de curs (mijloace contraceptive folosite drept exemplu, mulaje), manuale de educatie sexuala pentru bibliotecile scolilor partenere, expert tehnic si management de proiect.

Daca se strang mai multi bani, acestia vor fi folositi pentru cresterea capacitatii organizationale a asociatiei si pentru continuarea proiectului in mai multe scoli/localitati.