Fundația Fara

Fundația Fara

Recuperare gratuită pentru copiii cu dizabilități - Centrul Rafael

Status: Finantat

Copiii cu dizabilități au mai mari șanse să își atingă potențialul maxim dacă sunt stimulați corespunzător. Fiecare achiziție a unui copil cu dizabilități reprezintă un real succes și demonstrează că în ciuda dizabilității, există multiple abilități, iar fiecare deprindere nou dobândită este un pas sigur spre o viață mai bună.

Le suntem alături pentru a le dezvolta noi și noi abilități și pentru a îi ajuta sa devină membri deplini în societatea noastră!

[ Show more ]

5,300 RON

Sumă:

1

Galantomi:

38

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Vestea unui copil cu nevoi speciale este copleșitoare. Nimic nu te poate pregăti pentru ea, însă părinții copiilor cu dizabilități nu au timp să își plângă de milă, ei fiind nevoiți să acționeze cât mai rapid și să le ofere celor mici, modele de optimism, voință și multă dragoste, deoarece doar așa, împreună, vor reuși.

Noi le suntem alături, atât copiilor cât și părinților. Centrul de recuperare - Rafael, este primul centru din Popești Leordeni, destinat copiilor cu dizabilități, care oferă servicii GRATUITE familiilor din județul Ilfov și București!

Centrul deservește copii cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani, diagnosticați cu Autism, Sindrom Down, întârzieri mentale sau de limbaj, tulburări de învățare, etc. La Centrul Rafael, fiecare copil beneficiază de planuri personalizate de intervenție, participă la activități individuale și de grup, socializare, stimulare senzorială,logopedie, kinetoterapie, în funcție de propriile nevoi, iar părinții primesc suport și îndrumare pentru a contina terapiile și acasă, în vederea menținerii și creșterii progreselor obținute.

Accesul la recuperare de calitate implică, în majoritatea cazurilor, costuri exorbitante, pe care părinții nu și le pot permite. Aceste familii sunt cele pe care ne dorim să le ajutăm gratuit, pentru a le oferi copiilor lor o șansă la un viitor bun și pentru a le respecta dreptul la o viață mai bună, drept care de cele mai multe ori le este îngrădit de realitatea cotidiană.

Dorim să creștem numărul copiilor ajutați și să le oferim acces gratuit la serviciile de recuperare ale Centrului Rafael, deoarece nevoia este copleșitoare!

Ajută-ne să oferim o șansă în plus copiilor cu nevoi speciale!