Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Asociatia Cluburilor Lions District 124 Romania

Lions Youth Camps&Exchange

Status: Fundraising

Lions D 124 Romania deruleaza programul international Lions Youth Camps&Exchange. Acesta presupune un schimb de tineri intre tarile in care Lions International este prezent, cu scopul de a le permite acestora sa viziteze, sa cunoasca, sa isi imbogateasca bagajul de informatii si sa isi faca prieteni peste tot in lume.

[ Show more ]

2,555 RON

Sumă:

9

Galantomi:

21

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Lions D 124 Romania deruleaza programul international Lions Youth Camps&Exchange. Acesta presupune un schimb de tineri intre tarile in care Lions International este prezent, cu scopul de a le permite acestora sa viziteze, sa cunoasca, sa isi imbogateasca bagajul de informatii si sa isi faca prieteni peste tot in lume. D 124 Romania primeste, anual, un numar de cca.40 tineri si, in acelasi timp, trimite in cadrul acestui program tineri romani, in tabere din intreaga lume. Programul se desfasoara in doua locatii in Romania:

1. Diham Phoenix International Eco Mountain Camp, o tabara dedicata tinerilor cu varste intre 18-20 ani, vorbitori de limba engleza, pentru o perioada de 11 zile. Programul presupune si cazarea tinerilor la familii gazda, pe intreg teritoriul Romaniei, pentru o perioada de 7 zile anterior sau ulterior taberei.

2. Corbu Black Sea International Camp, o tabara dedicata tinerilor cu varste intre 18-23 ani, vorbitori de limba engleza, pentru o perioada de 7 zile. Programul presupune si cazarea tinerilor la familii gazda, pe intreg teritoriul Romaniei, pentru o perioada de 7 zile anterior sau ulterior taberei.