TOTUL ESTE POSIBIL

TOTUL ESTE POSIBIL

VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ

Status: Finantat

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău! 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri  copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. 

 

[ Show more ]

19,629 RON

Sumă:

1

Galantomi:

215

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Dacă există o perioadă în care visurile pot deveni realitate, aceasta este Crăciunul. De Crăciunul acesta ne dorim să încurajăm cât mai mulți copii să ne spună care este cel mai mare vis al lor, să îl facem cunoscut și mai ales... să ajutăm la îndeplinirea lui prin intermediul tău!

 

Fiecare copil merită încurajat să își urmeze pasiunea. Iar la TOTUL ESTE POSIBIL susținem copii cu preocupări dintre cele mai diverse: balet, fotografie, alergare, medicină, chiar și... contabilitate! Nu credem în campaniile tradiționale cu pachete de dulciuri la fel pentru toți copiii. Credem că fiecare copil este unic, cu un drum care este doar al lui. Așa că încurajăm ca fiecare să meargă fix pe acest drum, cu încrederea că va ajunge la o destinație care îl va împlini.

 

Pentru Crăciunul 2019 ne-am propus să strângem fonduri din care să oferim cadouri copiilor care au o pasiune și dorința de a o urma. Așadar, nu vom oferi cadouri constând în dulciuri, tablete sau telefoane. Vom oferi resurse care întrețin performanța într-un domeniu.

 

Copiii ne sunt propuși de învățători, profesori, colegi ai copiilor sau pur și simplu oameni de bine care au remarcat tineri deosebiți, cu posibilități financiare limitate. Iar când vine vorba de performanță... aproape niciun buget disponibil nu este prea mare. Și tu poți propune un copil talentat și muncitor! Este imposibil să nu fi remarcat un tânăr inimos, cu o pasiune care să merite susținută.

 

BUGETUL PROIECTULUI

medie 500 lei / copil

 

CUM POȚI SĂ PARTICIPI?

 

1. PROPUNE UN COPIL

Adică trimite-ne la un copil care are un vis, pasiune, ideal, dar știi că are o situație materială mai grea. Scrie-ne propunerea printr-un mesaj privat: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

 

2 . ALEGE DINTRE COPIII DEJA PROPUȘI DE NOI

Aici găsești albumul de visători: http://bit.ly/Crăciun_2019_copii

Scrie un comment în dreptul copilului pe  care ai decis să îl sprijini, pentru a fi vizibil că are deja un sponsor.

 

3. FII SPONSOR!

a. ACHIZIȚIONEAZĂ DE PRODUSE ȘI TRIMITEREA LOR DIRECT COPIILOR

Alege un copil pe care vrei să îl ajuți și trimite-i cadoul la adresa pe care ți-o vom pune la dispoziție. Puteți chiar să vă întâlniți și să i-l oferi personal!

b. DONEAZĂ BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Din experiența anilor anteriori, știm că sunt multe persoane care doresc să contribuie cu bani, pentru că fie nu au timp să meargă la cumpărături, fie nu sunt sigure ce să aleagă.

La această campanie se poate contribui și cu donații / sponsorizări în bani.

Donațiile pentru campania VISUL UNEI NOPȚI DE IARNĂ se pot face direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania) cu mențiunea CRĂCIUN

sau prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină

c. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa:

eliza@sunt-in-forma.ro

 

4. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share evenimentului sau să inviți prieteni care să participe la eveniment.

Cu cât mai multe persoane află, cu atât avem șansa de a ajunge la mai mulți copii!

 

5. AJUTĂ-NE SĂ MEDIATIZĂM POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@sunt-in-forma.ro

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/