Plantam fapte bune in Romania

Plantam fapte bune in Romania

Plantam fapte bune in Romania - 2020

Status: Finantat

Suntem initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat. In cei 10 ani de activitate, am

devenit un fenomen national si, dincolo de cifre (peste 1.250.000 de puieti plantati, zeci de mii de
voluntari mobilizati, sute de hectare de padure infiintate), ne mandrim cu valul imens de
constientizare pe care l-am declansat in interiorul societatii civile si in randul multor companii.

 

[ Show more ]

3,119 RON

Sumă:

2

Galantomi:

39

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Suntem initiativa nationala de impadurire pe baza de voluntariat. In cei 10 ani de activitate, am devenit un fenomen national si, dincolo de cifre (peste 1.250.000 de puieti plantati, zeci de mii de voluntari mobilizati, sute de hectare de padure infiintate), ne mandrim cu valul imens de constientizare pe care l-am declansat in interiorul societatii civile si in randul multor companii.

Anul acesta, pandemia de COVID-19 a dus la distantare sociala. In acest context, am fost nevoiti sa impadurim fara voluntari. Am plantat peste 260.000 de puieti pe o suprafata de 59 de hectare, cu ajutorul firmelor specializate. Regretam ca nu i-am avut alaturi de noi pe voluntari si ca nu avem acele fotografii cu plantatorul extenuat dar fericit la culme. Ne-a lipsit, de asemenea, componenta educationala a actiunilor noastre.

Dar sezoane de plantare mai sunt, iar noi nu ne oprim aici. Speram sa ne revedem in efectiv complet sa impadurim din nou impreuna, in toamna acestui an.

Pana atunci, fii la curent cu noutatile www.plantamfaptebune.ro sau pe Facebook.

Raportul pentru anul 2020 poate fi vazut aici: http://www.plantamfaptebune.ro/wp-content/uploads/2021/03/PFBRo-_-Raport-Anual-2020.pdf