Fundatia Alex Tache

Fundatia Alex Tache

CASA NEST (Noblețe Educație STabilitate)

Status: Fundraising

Casa NEST se construiește în comuna Galicea din județul Vâlcea și reprezintă visul fondatorului de a contribui la sprijinirea activităților sociale dedicate copiilor abandonați. Este un proiect ambițios prin care ne dorim construirea unei case de tip familial pentru 12 copii abandonați , din spitalele și orfelinatele de stat. Fundația Alex Tache își dorește să le ofere acestor copii o îngrijire adecvată în sânul unei familii, educție, sprijin emoțional, consiliere pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă, totul pentru o a asigura o dezvoltare armonioasă și pentru a păși în viață ca toții copii ce au familiile alături de ei.

[ Show more ]

4,968 RON

Sumă:

169

Galantomi:

43

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Fundația Alex Tache construiește în comuna Galicea, jud. Vâlcea o casă de tip familial pentru 12 copii abandonați. Casa are 8 camere, sufragerie, sala de mese, bucatarie, spații tehnice și birouri. Proiectul se diferențiază de celelalte case de tip familial deoarece în locul angajaților, familia Tache va fi suportul de care copiii vor avea nevoie și își doresc sa îi facă pe copii să simtă că fac parte din familia lor.

Construcția casei a început pe 7 octombrie 2018, lucrările au fost sistate pe perioada iernii, iar din aprilie 2019 au fost reluate.

Estimarea inițială a costurilor a fost de 500 000 EURO, iar până acum s-au strâns aproximativ. 160 000 EURO.

Au fost încheiate parteneriate cu autoritățile locare în vederea populării obiectivului la finalizarea ce este estimată pentru sfârșitul anului 2020.

Pentru detalii despre stadiul lucrărilor urmăriți facebook.com/fundatiaalextache, iar pentru alte modalități de susținere vizitați www.fundatiaalextache.ro