Fundația de Abilitare Speranța

Fundația de Abilitare Speranța

Împreună pentru UnLoc

Status: Fundraising

UnLoc sprijină traiul în comunitate al persoanelor cu dizabilități, ca alternativă la instituționalizare, și promovează viața independentă ca drept fundamental al omului.

 

 

[ Show more ]

6,782 RON

Sumă:

2

Galantomi:

47

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De ce UnLoc?

Credem că fiecare persoană are dreptul de a alege să trăiască în comunitate, cu sprijinul de care are nevoie.

Ce facem?

Furnizăm servicii de locuire în comunitate și sprijin individualizat persoanelor adulte cu dizabilități și trecut instituțional. 

Documentăm modul de replicare a serviciului și încurajăm alte organizații să ia inițiative similare.

Promovăm campanii de informare cu privire la nevoia de dezinstituționalizare, precum și prevenirea riscului de instituționalizare.

În ultimele 10 luni, echipa UnLoc a dezinstituționalizat și a sprijinit zilnic șase adulți care locuiesc în trei locuințe protejate licențiate. Bugetul serviciului social este de aproximativ 15.000 euro/lună. Echipa este formată din lucrători sociali, psiholog, asistent social, consilier vocațional, coordonator și voluntari-mentori.

2020 ne afectează și pe noi. Vrem să le putem oferi stabilitate beneficiarilor noștri, dar resursele financiare sunt tot mai mici, iar nevoile, tot mai mari.

Fondurile strânse sunt folosite pentru a acoperi plata salariilor, a chiriilor și utilităților pentru locuințe, achiziționarea de alimente, produse de igienă și curățenie pentru locatari.

Continuăm să credem că putem merge înainte doar împreună, cu sprijinul comunității.

Suntem mai buni la un loc!