Asociatia Vocea Ariannei

Asociatia Vocea Ariannei

Sansa Ariannei de a vorbi - Fonduri pentru terapii

Status: Fundraising

Ne propunem ca prin acest proiect sa putem acoperi o parte din cheltuielile lunare necesare pentru terapiile Ariannei. Banii obtinuti vor merge catre kinetoterapie, hipica, logopedie, terapie cu oxigen hiperbaric,innot si procurarea materialelor necesare pentru desfasurarea acestora.

Costurile lunare sunt urmatoarele. Kinetoterapie 700 de lei, Hipica 900 de lei, logopedie 700 de lei, Inot 400 de lei.            Insa sacrificiul suprem reprezinta sedintele de terapie hiperbara care costa 400 de lei sedinta, find nevoie de 15 sedinte la o sesiune, minim 2 sesuni pe an. Plus cheltuiala cu cazarea, drumul si manacarea.

[ Show more ]

2,575 RON

Sumă:

7

Galantomi:

14

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Ne propunem ca prin acest proiect să putem acoperi o parte din cheltuielile lunare necesare pentru terapiile Ariannei. Banii obținuți vor merge către kinetoterapie, hipică, logopedie, terapie cu oxigen hiperbaric ,innot și procurarea materialelor necesare pentru desfășurarea acestora.

Costurile lunare sunt urmatoarele. Kinetoterapie 700 de lei, Hipică 900 de lei, logopedie 700 de lei, Inot 400 de lei                  Insă sacrificiul suprem reprezintă sedințele de terapie hiperbară, care costa 400 de lei sedința. Find nevoie de 15 ședinte la o sesiune, minim două sesiuni pe an. Plus cheluiala cu cazarea, transportul și mâncarea.

Toate acestea pentru sansa Ariannei de a vorbi și a deveni un copil normal!