Hai sa ajutam

Hai sa ajutam

Fii și tu un îngeraș! Susține visul unui copil.

Status: Fundraising
Atunci când pornim în viață, toți suntem dependenți de ajutorul și susținerea părinților noștri. Iar când ai parte de susținere poți realiza foarte multe în viață.

Dar ce faci atunci când părinții nu îți pot oferi mai mult decât condițiile minime de subzistență, hrană și adăpost, sau poate nici atât, iar tu îndrăznești să visezi la mai mult?

[ Show more ]

275 RON

Sumă:

7

Galantomi:

3

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

De aici a pornit proiectul nostru. Din dorința de oferi șansa la un viitor mai bun copiilor care au potențial, dar care nu au suportul necesar.

Noi știm că educația este cea care face diferența între cele două granițe și mai știm că fără un suport financiar, cei mai mulți dintre copiii talentați și cu vise mărețe, nu reușesc. Își pierd pe parcurs visul. Nu este ușor să îți menții vie dorința și puterea de a lupta pentru visul tău atunci când acasă o duci greu, iar părinții tăi nu au posibilitatea de a te susține în educație.

Noi am ales să luptăm alături de ei. Să îi susținem și să-i ajutăm să-și îndeplinească visul și să aibă șansa la o viață mai bună. Însă nu noi vom fi eroii acestor povești. Nu suntem noi cei care vor schimba destinele acestor copii. Ci voi, cu ajutorul nostru