Asociatia MAGIC

Asociatia MAGIC

Pachete pentru copiii internati in spital si mamele lor

Status: Finantat
 

 

 

Asociatia Magic ofera mamelor si copiilor cu diagnostic oncologic din spitale din Bucuresti scutece, lapte pentru nou-nascuti, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai decent.

[ Show more ]
94.518% Complete

14,178 RON

Sumă:

20

Galantomi:

127

Donații:

15,000 RON

Target:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

 

 

 

De la inceputul starii de urgenta, mamele care sunt internate cu ai lor copilasi cu diagnostic oncologic nu mai au voie sa paraseasca sectia de spital, fiind in grupa de risc crescut, prin urmare nu mai pot cumpara multe lucruri de care copiii lor si ele au nevoie. Chiar si inainte de pandemie extrem de multe mame nu isi permiteau sa cumpere oricum tot necesarul.

Asociatia Magic ofera mamelor si copiilor cu diagnostic oncologic din spitale din Bucuresti scutece, lapte pentru nou-nascuti, produse de igiena personala pentru mame si copii, produse alimentare, apa plata, medicamente si cam tot ce fiecare dintre noi are nevoie pentru un trai, cat de cat, decent. Diferenta dintre noi si ei este aceea ca noi avem comfortul propriilor case, ei nu au acest lux in spital.

In fiecare saptamana mergem in 5 sectii de onco-pediatrie din Bucuresti si Cluj, cu peste 170 de pachete cu produsele de mai sus. Asta inseamna ca 170 de copii si 170 de mame primesc ce au nevoie. Costul mediu al unui pachet este 300 lei.

Noi stim cum arata bucuria si recunostinta pe care ne-o transmit de fiecare data cand ajungem la ei cu pachetele si ne dorim sa continuam sa ii sprijinim, insa avem nevoie de tine, sa ne ajuti sa ajutam, asa ca te rugam mult, doneaza 1 leu, 10 lei , 50 lei sau oricat nu-ti afecteaza bugetul, crede-ne, orice suma ajuta asa cum nu iti poti imagina!

Iti multumim frumos pentru fiecare leu pe care il donezi!

Echipa Magic