Asociația WorldTeach

Asociația WorldTeach

Centrul Butterfly - Salvăm vieți, redăm demnitatea!

Status: Fundraising

Scopul proiectului este de a transforma Centrul Butterfly într-un loc potrivit restaurării vieților supraviețuitorilor traficului de persoane.

[ Show more ]

2,312 RON

Sumă:

3

Galantomi:

12

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Asociația noastră, în parteneriat cu alte organizații din România și din străinătate, a dezvoltat un Proiect numit "Centrul Butterfly".

Acesta va fi un loc al liniștii și al speranței, un loc în care visele năruite vor prinde din nou viață și aripile frânte vor fi vindecate. Va fi un loc în care sute de supraviețuitori ai traficului de persoane se vor putea regăsi, își vor putea găsi puterea de a merge mai departe, își vor putea reîncepe viața așa cum și-au dorit.

Centrul va putea găzdui 70 de beneficiari care vor beneficia de terapie medicală și consiliere psihologică, vor avea acces la cele mai eficiente metode educaționale, vor învăța deprinderi practice pentru viață și vor porni pe un drum vocațional conform înclinațiilor personale.

Nevoile urgente pe care le avem în acest moment sunt de fapt oportunități pe care vi le oferim dumneavoastra. Vă puteți alătura nouă în această aventură frumoasă de restaurare a unor destine.

Dotarea spațiilor de cazare: spațiile de cazare necesită decorare și echipare cu lenjerie. Pentru fiecare beneficiar avem nevoie de o investiție de 150 EURO.

Total necesar: 10,500 EURO

Refacerea băilor Centrului: suntem în plin proces de restaurare a celor 20 de băi.
Refacerea unei băi costă 1,750 EURO.

Total necesar: 35,000 EURO

Amenajarea și dotarea bucătăriei: Pentru a beneficia de o bucătărie și sală de mese la condițiile de acreditare, investiția necesară se ridică la suma de 18,000 EURO

Amenajarea sălilor de curs și ale atelierelor de lucru: Aceasta este o investiție în valoare de 15,000 EURO și este necesară atât pentru activitățile de terapie cât și pentru pregătirea vocațională a supraviețuitorilor implicați în programul nostru.

Cost total aferent lucrărilor de reabilitare a spațiilor: 78,500 EURO

Organizația Uncaged, partenerii noștri din SUA se angajează să dubleze fiecare donație primită în cadrul acestui eveniment de fundraising, până la atingerea valorii totale a Proiectului. Astfel, fiecare sumă donată se dublează, Proiectul devenind o realitate și datorită implicării dumneavoastră.

La finalul proiectului vom reveni cu dovada implicării partenerilor noștri.