Ajungem Mari

Ajungem Mari

Copii conectati la educatie

Status: Finantat

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

[ Show more ]

22,738 RON

Sumă:

16

Galantomi:

164

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Toti copiii ar trebui sa aiba acces la educatie. Este unul dintre drepturile lor fundamentale. Din pacate, in Romania sunt multi copii care nu au acces la hrana, produse de igiena sau haine si incaltari pentru a merge la scoala. Iar 2020 este anul invatarii online.

Aproximativ 21,5% dintre copiii români trăiesc în deprivare materială severă (cea mai ridicată rată din UE, unde media este de UE 5,9%) și peste 32% trăiesc sub pragul de sărăcie. Peste 150.000 de copii doar din mediul rural merg seara la culcare flămânzi.

Cei mai vulnerabili copii, cu cel mai mare risc de abandon scolar, nu au acces la educatie, la pregatire sau recuperare scolara in perioada aceasta in care scoala se face online.

Ne propunem sa achizitionam dispozitive pentru scoala online, noi sau second-hand, pentru a le distribui copiilor din familii sarace, dar si in centrele de plasament unde sunt 2-3 calculatoare vechi pentru zeci de copii.

Devino fundraiser si strange fonduri pentru a ajuta un copil sa aiba acces la educatie si la un viitor mai bun.

Pasii sunt foarte simpli:

1.            Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând acest formular https://forms.gle/AXMHMabvWtgRfnnq9 si sa ne trimiti o poza cu tine pentru pagina de galantom la adresa de e-mail office@ajungemmari.ro. 

 2.           Noi îți creăm o pagină pe platformă Galantom și îți trimitem link-ul ei și detalii pe e-mail

 3.           Tu promovezi pagina în rândul prietenilor, colegilor și apropiaților care te vor susține cu donații online cu cardul, foarte simplu, pe platformă. 

Pentru detalii și mai multe informații ne poți contacta: office@ajungemmari.ro

Dacă vrei să donezi prin transfer bancar, te rugăm să completezi la detalii plată “pentru familii – Nume Fundraiser” ca noi să putem adaugă donația manual în platformă: Asociația Lindenfeld, CUI: 32059804, RO10 BACX 0000 0012 8851 7000. 

Îți mulțumim din suflet pentru susținere!

 ___________

Pentru a putea ajuta mai multi copii, vom organiza in paralel strangeri de dispozitive electronice pe care le vom repara si imbunatati. Cine vrea sa doneze e rugat sa ne trimita detalii, model si fotografii, la office@ajungemmari.ro.