Organizația Umanitară CONCORDIA

Organizația Umanitară CONCORDIA

STOP sărăciei extreme în rândul copiilor

Status: Fundraising

Sărăcia te transformă în adult fără să vrei. Sărăcia nu te întreabă dacă vrei să ai grijă de frații mai mici, pentru că mama e la muncă sau dacă vrei să rămâi la școală.

[ Show more ]

19,476 RON

Sumă:

6

Galantomi:

172

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Pentru un copil sărac, azi poate fi ultima zi în care ajunge la școală. Ultima zi în care își vede prietenii. 

Prin centrele de zi și munca pe care o facem în mijlocul comunităților vulnerabile, rupem lanțul sărăciei și le oferim copiilor o șansă să aleagă.

Ajută-i să rămână copii atât cât au nevoie. 

CONCORDIA a înființat Rețeaua Națională a Centrelor de Zi (CentreZi RO), asociere cu 146 de centre de zi, toate ajutând în total 7300 de copii din 25 de județe. Prin CentreZi RO, ca organizatie umanitara intram in legatura cu colaboratorii locali si cunoastem nevoile directe ale copiilor afectati de sărăcie, care participa la activitati in centre de zi.
În 2022 si 2023 am derulat alături de partenerii locali o serie de evenimente prin care am reusit sa cunostem nevoile locale, nevoile de sprijin pentru creșterea capacității locale de a oferi servicii către copii. Suntem in permanenta comunicare cu partenerii locali si impreuna cu ei identificam cele mai potrivite forme de sprijin pentru a ajuta, in coordonare cu misiunea noastra de a ajuta copiii și tinerii să-și regăsească încrederea, să se dezvolte și să pornească pe un nou drum spre o viață independentă.

Donează-ți ziua de naștere sau alt eveniment din viața ta și ajută-i pe acești copii să nu mearga la culcare flămânzi!