Sănătate

Servicii de sănătate; Dotari și renovări spitale; Îngrijire paliativă; Îngrijire la domiciliu; Cercetare medicală, Nutriție și stil de viață sănătos; Dependență de droguri; Servicii pentru aparținătorii pacienților

Proiecte

Asociatia MAGIC
Sofer de Suflet
Drumul de acasă la spital sau de la spital acasă ar trebui sa fie ultima grijă a parinților, însă nu de putine ori ori aceștia nu reusesc să ajungă din lipsa resurselor financiare, sau ajung sa plateasca sume de bani foarte mari pentru transportul in siguranta al copilului.
Asociația pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din România - Horia Moțoi
Diagnosticarea si evaluarea copiilor cu autism
Prin acest  proiect dorim sa venim in intampinarea parintilor prin diagnosticarea si evaluarea copiilor cu TSA cu varste de la 6 luni pana la 7 ani.
Asociația Donează Speranță EGB
Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii
Proiectul Centru de Recuperare Neuropsihomotorie Copii, este un proiect menit să vină în întampinarea tuturor copiilor cu deficiențe medicale, de natură neuropsihomotorie.
TOTUL ESTE POSIBIL
URGENȚE UMANITARE | ALEXANDRU RADU COCIOMEAGĂ
“Cocio” este ultraș al Peluzei Sud de la CSA Steaua, dar în primul rând un tată și soț care la 35 de ani are toată viața înainte. O simplă durere de umăr s-a transformat într-un diagnostic devastator: o tumoare foarte rară (leiomiosarcom), de dimensiuni enorme (20 cm), cu metastaze la ficat, intervențiile medicale necesare depășind suma de 100.000 euro.
Special Olympics Romania
Sănătate pentru sportivii cu nevoi speciale
Healthy Athletes® (Sportivi Sănătoși) este un program destinat îmbunătățirii stării de sănătate și condiției fizice a sportivilor Special Olympics, cu efect în creșterea performanțelor sportive și a integrării lor sociale. Sportivii primesc servicii de sănătate gratuite prin consultațiile și recomandările oferite de către medici specialiști voluntari, cu ocazia competițiilor sportive Special Olympics.Programul de sănătate al Special Olympics este cel mai mare astfel de program public din lume. 
Asociația Schimbă Viața Unui Copil
Centrul Terapeutic Multidisciplinar SVUC
Centrul Terapeutic Multidisciplinar va asigura copiilor cu afecțiuni neuromotorii accesul la terapiile necesare pentru îmbunătățirea calității vieții: înot, kinetoterapie, terapie de integrare senzorială, terapie ocupațională, diverse metode terapeutice și tehnici complementare.
Asociația Bright Future for Every Child
Dăruiește copilărie cu ore de terapie!
Ne dorim din suflet să le oferim copiilor cu autism și care provin din familii cu venit redus posibilitatea de a suplimenta orele de terapie la Centrul pentru Autism „Bright Future”.    
Asociatia Prietenii lui Sebi
Fii pritetenul lui Sebi
Sprijinul dumneavoastra financiar ne-ar putea ajuta  sa putem creste treptat calitatea vietii lui Sebi mentinind frecventa orelor de terapie de specialitate de care el are nevoie, pentru ca numai prin intermediul terapiei Sebi poate sa achizitioneze abilitatile necesare pentru a avea in viitor o viata cat mai independenta cu putinta.
Asociatia Blondie
Luăm un avion
#luamunavion
Organizația Salvați Copiii
Programul de sănătate a mamei și copilului
În România, accesul precar sau uneori inexistent la servicii medicale de calitate pune viața femeilor gravide și a bebelușilor acestora în pericol. Prin proiectul SENS oferim servicii integrate de ingriijire pentru mamă, bebeluș și nu numai. 
Fundatia Star Storage
Sangele este VIATA
The campaign started in 2012 with two main objectives: supporting the endowment of Bucharest Blood Transfusion Center with European standards medical equipment necessary for blood collection and preservation.
Asociatia Andreea Paula
Alături de Andreea Paula ~ 2018
Împreună putem să îi fim alături Andreei sustinand-o sa poata beneficia de tratament si terapie de specialitate.
Asociatia Vocea Ariannei
Transplant de Celule Stem
Uraaa, a venit momentul mult așteptat! Pe 13 Aprilie 2021 sunt programată la transplantul de celule stem, în Viena la spitalul AKH. Și sper ca datorită acestei operații să pot deveni un copil normal: să nu mai port pampers, să pot vorbi, să pot merge cât mai corect și să mă pot juca și eu cu copiii de vârsta mea.
TOTUL ESTE POSIBIL
URGENȚE UMANITARE | ȘTEFAN STAN
După 25 de ani în care a practicat rugby de performanță, Ștefan Stan a rămas imobilizat în urma unui accident rutier.
Fundatia Bucuria Ajutorului
Primavara aduc speranta bolnavilor
Primavara este anotimpul bucuriei si al sperantei... Va propun in aceasta primavara sa aducem speranta pacientilor din ingrijiri paliative. Date despre organizatie: Fundatia Bucuria Ajutorului - Centrul de Îngrijiri Paliative Sfântul Nectarie din București oferă servicii de îngrijiri paliative spitalicești pentru pacienții cu afecțiuni oncologice aflați în stadiul III și IV. În perioada 2006 - 2021 au fost îngrijiți un număr de 4.000 pacienți din București și din alte județe ale țării, printre care un număr de 500 cazuri sociale, iar lunar beneficiază de îngrijiri paliative 50 pacienți, la care se adaugă un număr de 300 aparținători care primesc consiliere psihologică, spirituală și suport în perioada de doliu.   Acest proiect isi propune sa sprijine activitatea de ingrijire paliativa a pacientilor internati in centru. Banii vor fi folositi pentru echipamentul de protectie al echipei care lucreaza in ingrijiri paliative: masti, manusi, halate de unica folosinta, combinezoane, viziere si botosei. Ce puteti face:  - puteti sa oferiti o donatie  - puteti sa distribuiti acest proiect catre prieteni     
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation