Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Sănătate

Servicii de sănătate; Dotari și renovări spitale; Îngrijire paliativă; Îngrijire la domiciliu; Cercetare medicală, Nutriție și stil de viață sănătos; Dependență de droguri; Servicii pentru aparținătorii pacienților

Proiecte

Fundația HOSPICE Casa Speranței
Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI!
Cu fiecare an, sunt tot mai mulți cei care au nevoie de îngrijire paliativă. Iar noi, la HOSPICE Casa Speranței avem nevoie de tine! Gest cu gest, implicare cu implicare, construim SPITALUL SPERANȚEI! 
Asociația Inima Copiilor
Inima Copiilor e si inima ta
Ajutăm medicii să trateze copii cu malformații cardiace și nou-născuți grav bolnavi. Din 2006. Cât timp în România vor veni pe lume inimi care au nevoie de ajutor, nu ne vom opri. Îți mulțumim pentru sprijin!  
Fundația Mihai Neșu
Complexul de recuperare caritabil pentru copii si adulti cu dizabilitati neuromotorii Sfantul Nectarie
Video viitorul Complex de recuperare Sfantul Nectarie Video Ep. 19 · Mihai Nesu va povesteste stadiul santierului la final de 2023 (youtube.com)          
Merci Charity Boutique
Tratament stomatologic mobil pentru copiii cu afecțiuni oncologice
Tratamentele pentru cancerul dezvoltat la copii pot include chimioterapie, radioterapie, imunoterapie și tratament chirurgical.   
Organizația Salvați Copiii
Fiecare Copil Conteaza
Obiectivul prioritar Salvaţi Copiii este reducerea mortalităţii infantile
Asociația Tandem
Ajută-l pe Alexandru să beneficieze de tratamentul necesar
Alexandru, tată și soț în vârstă de 56 de ani a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală în luna Mai 2023, diagnosticul fiind acela de Glioblastom grad IV, cea mai agresivă formă de cancer la creier.
APCA Galati - Asociatia de Sprijin pentru Parinti si Copiii cu Autism Galati
Construim primul Centru De Excelență pentru Recuperarea Copiilor si Tinerilor cu Autism la Galați
ÎMPREUNĂ, construim EXCELENTA în recuperarea autismului la Galați, pentru fiecare NIVEL abordat în lupta noastră ( intervenții timpurii , terapii individuale de recuperare, sistem de învățamant alternativ, integrarea pe piața muncii), pentru copiii si tinerii cu autism. 
Fundația Filantropică Metropolis - Spitale Publice din Bani Privați
Spitale Publice din Bani Privați
Ne avântăm acum în cea mai grea provocare de când existăm. Vom schimba anual 5.000 de vieți ale copiilor cu boli mentale.  "Strigăm Ajutor!" pentru construirea Clinicii de Psihiatrie Pediatrică "Prof. Dr. Alexandru Obregia"  
Asociatia Oameni Buni
Dosar de bine
Dosar de Bine oferă sprijin pacienților cu cancer, asigurându-le acces la tratamente, medicamente și dispozitive esențiale. Contribuie la #BINE cu o donație și fii parte din schimbare!
Asociația Clubul Câinilor Utilitari
Dăruiește ședințe de terapie asistată de animale
Ajută-ne să oferim terapie asistată de câini copiilor cu nevoi speciale, fără ca părinții acestora să mai strea cu stresul plății ședințelor. Îți mulțumim!
ACV Romania/ASOCIATIA CRISTI VASILIU
Nou Născuți Mureș - Contruim de la ZERO o noua secție de Terapie intensivă nou-născuți la SCJU Tg.Mureș
Construim de la ZERO în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș o nouă secție de Terapie intensivă pentru nou-născuți, secție care va fi donată spitalului la finalizare.
Asociația Bucurie pentru Viață
Tabăra Bucuriei
Construim Tabăra Bucuriei, prima tabără destinată copiilor cu afecțiuni oncologice și alte afecțiuni grave din Oltenia.
Asociatia MAGIC
Șofer de Suflet 2023
Șofer de Suflet înseamnă transport gratuit de la/către spitale pentru copiii grav bolnavi, cu obiectivul de a le facilita accesul la investigații și tratamente la timp și în siguranță.
Asociatia Mental Help
Fii eroul copiilor fără eroi
Este dificil ca un copil crescut într-un centru de plasament să poată zbura, întrucât este el cel care poartă pe umeri traumele abandonului. Așadar, fii TU eroul copiilor fară eroi și poartă-i prin viață!
Asociatia Little People Romania
Little People Romania sprijina lupta impotriva cancerului la copil
Cu o experiență de aproape 20 ani în programe de suport psihosocial, Asociația Little People Romania oferă o serie de servicii de înaltă calitate, evenimente complexe pentru tinerii supraviețuitori de cancer, profesionalism în coordonarea voluntarilor, sprijin material al secțiilor din spital, grijă și implicare constantă din partea unei echipe dedicate.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation