Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Comunitate și societate

Drepturi cetățenești; Think tanks; Voluntariat; Cetățenie activă; Activism civic; Proiecte care sprijină dezvoltarea ONG-urilor și a grupurilor de inițiativă care aduc schimbare în bine în comunități.

Projects

Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Împreună pentru copiii și tinerii aflați în dificultate!
Fundația Serviciilor Sociale Bethany este preocupată de dezvoltarea comunitară, având o reputație solidă în sprijinirea copiilor și familiilor ce provin din medii vulnerabile prin programe centrate pe educație și terapia persoanelor cu dizabilități.
TOTUL ESTE POSIBIL
FAPTA BUNĂ DE AZI
Campania FAPTA BUNĂ DE AZI vă oferă șansa să contribuiți la o faptă bună în mod direct, transparent și... imediat.
Asociația Dog Assist
Fur-tography Moments
La Dog Assist avem nevoie de un aparat foto profesional.  Avem nevoie de un aparat foto cu ajutorul caruia sa putem organiza sedinte foto alaturi de terapeutii nostri blanosi pentru a putea sustine cheltuielile asociatiei.
Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Fii un altfel de Moș Crăciun în 2023!
Fii un altfel de Moș Crăciun! este proiectul nostru de suflet prin care ne propunem să împlinim visurile și dorințele colorate ale copiilor pentru care sărăcia și neajunsurile stau puternic în calea realizării lor. 
Asociatia OMIS
O MASĂ CALDĂ ȘI EDUCAȚIE, NU DOAR de Crăciun!
Cei 30 de copii din Letca Nouă, au nevoie de o MASĂ CALDĂ și EDUCAȚIE nu doar de Crăciun!
Asociatia Copii Daruiti
Proiecte MARETE pentru 2024
Anul acesta continuam cu proiectele:Incalt un copil (adidasi+ ghete), imbrac un copil si Un ghiozdan echipat pt un copil de la sat  beneficiari 300 copii. Sa avem un an cu multe impliniri sufletesti si binecuvantari!
Asociatia Copii Daruiti
GHETE PENTRU 90 de SUFLETE CURAJOASE ce strabat 6km prin padure. pt a ajunge la scoala
Daruim ghete  pentru copiii din com Malureni, Jud.Arges, dintre acestia, aprox 90 de copii strabat 6km pana la scoala prin PADURE! Pret  ghete 45 -75lei  ASOCIATIA Copii Daruiti BANCA TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
Centrele ROUA
Susține viața Centrelor ROUA și a beneficiarilor noștri!
Fiecare bebeluș are nevoie de 2500 de lei pe trimestru, pentru ca mama lui să poată avea grijă de el dar și de sănătatea ei. Ajută-ne să îi salvăm!
Asociatia Copii Daruiti
IN 2023 DORIM SA CONSTRUIM UN LOC DE SUFLET
Am  inteles cat de important este  sa ai un loc  DE SUFLET. un nou sediu ,unde putem  implini proiectele noastre. In fiecare luna se alatura 1000 omuleti * donatie 45 lei ASOCIATIA COPII DARUITI  RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON  
Asociația Studenți pentru viață
Marșul pentru viață 2024 București
Cea mai amplă manifestare pro-viață din România și Republica Moldova a ajuns la cea de-a 14-a ediție: Marșul pentru viață! În 2024, mii de români vor mărșălui pentru a construi împreună pentru viață.
Asociatia De Poveste
Fii parte din poveste! Împlinește visurile de iarnă ale copiilor instituționalizați!
De ce iubim sărbătorile de iarnă? Pentru că e perioada din an în care cu toții revenim acasă și petrecem timp alături de cei dragi. Ne dorim să le oferim și copiilor instituționalizați motive să aștepte cu drag această perioadă.
Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor
Sprijin pentru bunicii singuri
Asociația Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor oferă sprijin moral, practic și material pentru 300 de vârstnici care locuiesc singuri și alți 485 din căminele de bătrâni. 
TOTUL ESTE POSIBIL
TOTUL ESTE POSIBIL
În fiecare zi vedem oameni cu un potențial uriaș, cu obiective mărețe, cu visuri clar conturate, cu talent și pasiune, cu dăruire și dorința de a face o diferență, dar care la un punct se opresc din drumul lor mai departe sau întâmpină obstacole în a continua. La TOTUL ESTE POSIBIL ne-am decis să sprijinim persoanele cu potențial să își materializeze intențiile pentru a transforma lumea într-un loc mai bun. Categorii: artiști (muzicieni, pictori, actori, scriitori, fotografi), sportivi, copii și tineri cu rezultate bune la învățătură.
ASOCIATIA LIFE CALL
Sprijină femeile în criză de sarcină și pruncii lor
LifeCall înseamnă o comunitate a vieții – o comunitate de oameni care ne sprijină să fim alături de cât mai multe femei în criză de sarcină. Vino și tu în comunitate LifeCall!
Organizația Creștină „Ecce Homo”
Casa Ica
Ne dorim să putem oferi un spațiu de cazare atât pentru persoanele bolnave care vin în orașul Cluj-Napoca pentru diferite investigații sau tratamente medicale, cât și aparținătorilor acestora care îi însoțesc.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation