Copii și tineret

Adopție; Protecția copilului; Organizații studențești; Schimburi interculturale între tineri; copii și tineri abandonați sau aflați în centrele de plasament.

Proiecte

Yuppi Camp
Yuppi Camp 2022
2021 a fost un an cu multe peripeții pentru noi toți, dar în special pentru copiii bolnavi cronic de la Yuppi Camp. Pe lângă dificultățile de sănătate, aceștia au suferit și de izolarea și frica răspândită de COVID-19. Deși 2021 a fost un an cu suișuri și coborâșuri, suntem fericiți și mândri să vă spunem că în 2021, cu ajutorul tău, am reușit să ajungem la peste 270 de beneficiari (și familiile lor) organizând 2 tabere de vară Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 4 activități online, toate gratuite, până în prezent reușind să punem zâmbete pe fețele a 1.248 de copii și tineri bolnavi cronic între 0-18! În 2022 avem planificate 3 tabere de terapie prin experiență Yuppi Camp, un weekend pentru familii și 2 activități online! Ne poți ajuta să aducem mai mulți copii în tabere și să le oferim tuturor participanților experiențe terapeutice de cea mai bună calitate! În cuvintele actorului Bogdan Bob Rădulescu, tu poți fi cel care vede mai mult decât vârful icebergului! 
Asociația Volens
Patrula de Reciclare 2022-2023: incluziune socială prin educație de mediu
Creăm 500 de echipe incluzive, în școli din orașe și sate. Copii și tineri diferiți (ca abilități, performanțe, mediu social, etnie, situație materială) au șansa să-și dezvolte abilități esențiale lucrând împreună în proiecte de mediu.
Asociatia MAGIC
MagicTICKET
Prin MagicTICKET, un proiect al Asociației Magic, copiii bolnavi de cancer primesc gratuit o vacanță pentru a se reconecta cu familiile lor după lungile perioade de tratament.
Hope and Homes for Children România
Împreună construim o CASĂ și ținem 7 COPII ACASĂ!
Majoritatea copiilor din orfelinate au cel puțin un părinte în viață. Ceea ce este poate și mai dureros este să știi că dragostea nu este suficientă, iar sărăcia îi rupe pe copii de lângă părinți.
Asociatia Copii Daruiti
O EXCURSIE LA IASI PENTRU COPII SIRGUINCIOSI
Prin acest proiect dorim sa recompensam copiii, cu rezultate bune la învățătură ,sub forma unei excursii de 3 zile  in Iasi. ASOCIATIA COPII DARUITI BRD Group Societe Generale RO43BRDE426SV78365354260 in RON
Salvaţi Copiii Iași
Zambetul unui copil conteaza!
În comunitățile rurale din județul Iași sunt mulți copii aflați în aceeași situația ca Raluca! Dorim să oferim sprijin pentru 50 de copii din mediul rural care se confruntă cu atât cu lipsuri materiale, dar și cu lipsa de afecțiune și grijă părintească.
Asociația Împreună pentru Ștefan și Răzvan
Să dăruim voce copiilor cu Autism
  Proiectul vizează strângerea de fonduri pentru susținerea terapiei copiilor cu Autism și ADHD, întârziere în dezvoltare și nonverbali, Ștefan Alexandru și Ionuț Răzvan.
TOTUL ESTE POSIBIL
E ZIUA MEA
Prin campania E ZIUA MEA aducem normalitatea unei petreceri, cadou sau felii de tort în viața copiilor dezavantajați.
TOTUL ESTE POSIBIL
CAMPIONUL ROMÂNIEI LA ESCALADĂ-COPII ÎȘI CONTINUĂ ASCENSIUNEA CU AJUTORUL NOSTRU
La 16 ani, Darius Râpă, este unul dintre cei mai promițători sportivi români. Din 2013 până în prezent a câștigat an de an titlul de campion național la escaladă-copii, fiind câștigător al Cupei Europei la Escaladă Lead.
Asociația Casa Bună
Susține educația copiilor din Ferentari și din satele din Argeș!
Scopul nostru este să ajungem la cât mai mulți copii. Pentru aceasta, avem nevoie de ajutorul tău.  
Asociația Pastel
La picior spre viitor
Ne propunem ca, timp de un an, să procurăm cel puțin o pereche de încălțăminte pentru copii proveniți din comunități rurale defavorizate. Încălțăm România împreună?
Our Big Day Out
Tabere la Munte de 7 zile pentru copiii din instituții de plasament
Ne-am propus ca an de an ~60 de copii care trăiesc în instituții de plasament de stat sau cu afecțiuni intelectuale să se bucure de experiența taberelor OurBigCAMPSOut, la munte, timp de 7 zile
Asociatia "Ana si copiii"
Trimite un Copil in Tabara
“Trimite un copil in tabara !” Anul acesta ne dorim sa oferim o tabara la munte pentru cel putin 100 de copii care au luat notele cele mai mari la scoala si pentru cativa piticuti.
Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”
Asezamantului pentru Copii Sfantul Onufrie
Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” pentru următorii ani este continuarea construirii și darea în folosință a Așezământului pentru Copii „Sfântul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflați în Dificultate. 
Asociatia "Ana si copiii"
Doneaza-ti ziua de naștere – Fa un Copil Fericit de Ziua lui
Fiecare copil merita o Zi de Nastere Fericita! Every child deserves a Happy Birthday!  
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation