Copii și tineret

Adopție; Protecția copilului; Organizații studențești; Schimburi interculturale între tineri; copii și tineri abandonați sau aflați în centrele de plasament.

Proiecte

Fundația Serviciilor Sociale Bethany
Donația ta dă aripi visurilor copiilor și tinerilor aflați în dificultate!
Balul de La Castel este cel mai important eveniment de filantropie din regiunea Moldovei organizat în beneficiul copiilor și tinerilor susținuți de Fundația Serviciilor Sociale Bethany. 
Asociația Benefacto
Cautam zane bune
"Cautam zane bune" este un proiect permanent al Asociatiei Benefacto. Ce poate fi mai frumos decat zambetul unui copil atunci cand, de ziua lui, deschide cadoul surpriza ales cu grija special pentru el? Tocmai de aceea cautam lunar zane bune care sa implineasca cate o dorinta pentru micii sarbatoriti din Centrul de Plasament Cehu Silvaniei.  
Serviciul de ajutor Maltez
Culoare și sunet pentru 20 de copii vulnerabili din Arad
Prin Filiala din Arad, Serviciul de Ajutor Maltez în România a inițiat un program vocațional pentru 20 de copii mai puțin norocoși din localitate. Încercăm să le oferim și lor experiențe pozitive precum au și ceilalți copii pentru care părinții pot să plătească pentru diverse activități extrașcolare. Să ai ce pune pe masă este esențial oricât de dur sună! Aducem bucuria muzicii, a desenului și a deprinderilor pozitive cu ajutorul tău, acolo unde părinții nu reușesc!
Asociatia Filantropica „Sfantul Onufrie”
Asezamantului pentru Copii Sfantul Onufrie
Principalul obiectiv al strategiei de dezvoltare a Asociației Filantropice „Sfântul Onufrie” pentru următorii ani este continuarea construirii și darea în folosință a Așezământului pentru Copii „Sfântul Onufrie” Case de Tip Familial pentru Ocrotirea Copiilor aflați în Dificultate. 
TOTUL ESTE POSIBIL
PUNGUȚA DE MOȘ NICOLAE (2021)
Sfântul Nicolae a făcut minuni chiar din timpul vieţii sale. Datorită minunilor pe care le-a făcut, Sfântul Nicolae este considerat ocrotitorul copiilor. Vrem să păstrăm tradiția și de Moș Nicolae, cum i se spune astăzi, să ajungem la cât mai mulți copii nevoiași cu ocazia acestei Sărbători.
Asociația de Ajutor AMURTEL România
Familia AMURTEL
Scopul proiectului este asigurarea stabilității financiare pentru anul 2021 pentru Familia AMURTEL. Familia AMURTEL se bazează pe ajutorul sponsorilor pentru a putea asigura masa de zi cu zi a copiilor și pentru a dispune de resursele materiale necesare ca aceștia să beneficieze de cele mai bune oportunități.
Fundatia Inocenti
Spiriduș: creionez amintiri de poveste
Echipa Fundației Inocenți și-a propus în ultimii ani ca zilele de naștere ale micuților din medii defavorizate să nu treacă neobservate.
Asociatia Zambet pentru Zambet Floreni
Locuinte protejate de tip familial Sf. Filoteia Floreni
Scopul  proiectului este de a sprijini și a croi un drum în viață copiilor lipsiți de dragostea și susținerea părintească. 
SOS Satele Copiilor România
Copilăria nu trebuie să doară
An de an, peste 9.000 de copii ajung în sistemul de protecție. Cu toții poartă în suflet răni adânci ale abandonului, abuzului sau neglijenței. Nu le putem schimba trecutul, dar le putem fi alături acum! Copilăria nu trebuie să doară.  
TOTUL ESTE POSIBIL
FRAȚII BORCAN VOR SĂ AJUNGĂ CAMPIONI LA BOX
Erik și Antonio Borcan (9 & 10 ani), sunt 2 frați din Comișani, Dâmbovița, cu perspective foarte bune de a-și dezvolta o viitoare carieră ca boxeri profesioniști, sub coordonarea antrenorilor Alexandru și Gheorghe Stan, la Club Sportiv Târgoviște. În prezent, nevoia de a se deplasa zilnic pentru antrenamente de la Comișani la Târgoviște (aprox. 30 km distanță dus-întors), limitează accesul copiilor la antrenamente. La aceasta se mai adaugă necesarul meselor calde și două burse sportive pentru a acoperi nevoia de vitamine și echipament sportiv.
Asociatia Micul Ingeras
Daruri de Craciun pentru micii ingerasi
Proiectul nostru isi propune sa ofere unui numar de 30 de copii o bucurie cu ocazia sarbatorilor de iarna.
Asociația Betania
Centrul Delfinul - Centru de terapie pentru copii cu autism
Centrul Delfinul pentru copii cu autism din Bacău oferă din anul 2005 servicii specializate atât copiilor cu tulburări de spectru autist (TSA) și alte tulburări de dezvoltare cât și familiilor acestora.
ASOCIAȚIA FRAȚILOR MARIȘTI AI ȘCOLILOR DIN ROMÂNIA
Salvează vacanța copiilor
Scopul proiectului Salvează vacanța copiilor este acela de a veni în întâmpinarea nevoilor beneficiarilor Centrului, în special cele de recreere și dezvoltare a relațiilor de prietenie, de cunoaștere și explorare a sinelui, dar și a celor cu care interacționează.
TOTUL ESTE POSIBIL
CAMPIONUL ROMÂNIEI LA ESCALADĂ-COPII ÎȘI CONTINUĂ ASCENSIUNEA CU AJUTORUL NOSTRU
La 13 ani, Darius Râpă, component al Alpin Club Carpatic București și al Lotului Național de Escaladă Copii, este unul dintre cei mai promițători sportivi români. Darius Râpă este născut în 2006, iar până în prezent a câștigat de 7 ori titlul de campion național la escaladă-copii. David provine dintr-o familie monoparentală cu 4 copii și în prezent se antrenează pentru a-și face trecerea la juniori confirmând rezultatele naționale și în cadrul competițiilor internaționale (Campionatele Europene și Mondiale), dar și pentru a reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Paris, în 2024.
Asociația de Asistență Socială și Educație AsAE
Hai să ajutăm copiii să meargă în tabără!
Proiect: DEZVOLTARE PERSONALĂ LA MUNTE Scopul proiectului: îmbunătățirea calității vieții din punct de vedere emoțional, psihic, fizic și social al copiilor din Centrul Rezidențial, prin activități, ateliere practice și ieșire în natură.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation