Educație

Accesul la educație pentru persoanele cu dizabilități sau persoane din categorii defavorizate; Educație non-formală; Școli și grădinițe sociale; Burse de studii pentru tineri și persoane defavorizate.

Proiecte

Asociația Politeia
Fondul pentru Solidaritate Politeia
Fondul va fi folosit pentru a răspunde nevoilor comunității defavorizate din satul Dârvari cu scopul de a sprijini parcursul școlar al copiilor.
Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați
Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.
Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
Asociatia HEM / N-avem Sange
Centru mobil de activare N-avem Sange 2022 - 2023
Amenajarea si punererea in functiune a centrului mobil de activare N-avem SANGE - caravana mobila adaptata pentru discutii 1to1, transmisiuni live, inregistrarea de testimoniale cu donatori / alte persoane influente din sfera educatiei / donarii de sange.
Fundația Inovatii Sociale Regina Maria
O tabara poate deschide usa spre o alta viata
De ziua mea imi doresc sa trimit min 10 copii sarmani intr-o tabara!
Asociatia Copii Daruiti
Sustinem un profesor pasionat si dedicat meseriei sale
In jud Arges intr-un liceu cu profil auto  ,am intalnit-o pe Ana  este un profesor ce isi doreste  un videoproiector ,ar fi o binecuvanatare pentru  ei, pentru ca ar putea avea lectii interactive.
Asociatia Zi de Bine
VORBĂREȚ
Luna asta, facem un Centru de Logopedie în Râmnicu Vâlcea, alături de Asociația AVA. Da, e despre logopedie. Despre vindecarea vorbirii și gestionarea emoțiilor. Despre terapie prin vorbire. Despre un start bun în viață.
Asociatia Job in Sibiu
Excursie de o zi la Hunedoara pentru 10 şcolari din Zlagna
Prin proiectul “Excursie de o zi  la Hunedoara pentru 10 şcolari din Zlagna” Asociatia Job în Sibiu îşî propune să organizeze o excursie de o zi la Hunedoara unde şcolarii vor vizita Castelul Corvinilor si Muzeul Trenuleţelor.     
ASOCIATIA CONIL
Copiii cu dizabilități vor să învețe
Copiii cu dizabilități psihomotorii, copiii nonverbali și cei cu deficiențe majore motorii au dreptul la educație și incluziune socială.Echipamentele asistile - mobilier si tehnologie le pot veni în ajutor fiind aproape esențiale în sprijinul copmunicării nevoilor lor.
Asociatia Copii Daruiti
CAIETE NECESARE PENTRU 30 COPII .
Prin acest proiect dorim sa  acoperim  caietele necesare inceperii unui nou an scoalr pentru 30 copii din provincie min 30 lei pentru fiecare elev Asociatiei Copii Daruiti RO43BRDE426SV78365354260      
Asociatia Copii Daruiti
TABLA MAGNETICA ATAT DE NECESARA, IN SATELE DIN PROVINCIE
Prin acest proiect dorim sa cumparam table magnetice atat de necesara  : Scoala Gimnaziala, Sanmihaiu Almasului si Liceul Tehnologic AUTO,Curtea de Arges ASOCIATIA COPII DARUITI RO43BRDE426SV7836535426
Asociatia MAGIC
MagicEDU: 2018-2022
Noi credem ca ei merita sansa la o educatie buna, indiferent de diagnosticul primit. Noi vrem sa le oferim aceasta sansa prin crearea a 100 de burse educationale in valoare de 500 lei/luna.
Organizația Salvați Copiii
Educatie pentru toti copiii
Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar
Asociatia Copii Daruiti
SUNTEM ALATURI DE COPIII -AFLATI IN PRAG DE ABANDON SCOLAR!
Anul 2022-2023 Noi ,Ascociatia Copii DARUITI , ne propunem sa sutinem minim 6 copii  constant cu:-rechizite si manuale scolare ,culegeri -mediatatii saptamanale Asociatia Copii Daruiti cont  deschis  la BRD: RO43BRDE426SV78365354260    in LEI
Asociatia Copii Daruiti
CARTI PENTRU O NOUA BIBLOTECA din PROVINCIE!
Prin acest proiect ne dorim sa dotam cu carti o bibloteca din provincie. Avem credinta  ca pentru copiii de aici ,acest spatiu  frumos amenajat i-ar imbia la lectura.  O  carte = 15 ei   
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation