Educație

Accesul la educație pentru persoanele cu dizabilități sau persoane din categorii defavorizate; Educație non-formală; Școli și grădinițe sociale; Burse de studii pentru tineri și persoane defavorizate.

Proiecte

Love for Life
Educatie pentru viata ~ 2018 - 2019
Mai mult de 50% din copiii din Romania si mai mult de 60% din copiii din Romania rurala sunt lasati pe dinafara ​de societate si de sistem (ex. traiesc in saracie; nu au acces la servicii esentiale pentru viitorul lor - educatie de calitate, sanatate, locuinte si servicii sociale; sistemul de invatamant ii defavorizeaza pe defavorizati ceea ce duce la abandonul scolar al multora dintre ei; lipsa posibilitatii de a participa si de a-si exercita drepturile, etc.)
Asociatia Iele-Sanziene
Ateliere de educație menstruală și sexuală
Ajută-ne să ajungem cu atelierele de educație menstruală și sexuală la cât mai mulți tineri care au nevoie de informații corecte și îndrumare. Devino fundraiser pentru iele-sânziene! 
Asociația Reality Check
Fondul Educatia lui Elisei
Haideți să fim împreună familia extinsă a bunicii, a lui Elisei și a Oanei - și să-i ajutăm și fie oameni mari și buni
Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)
Școala Curioșilor
Cunoașterea științifică este fundamentală pentru dezvoltarea și evoluția unei societăți. Cu toate acestea, în țara noastră, din păcate, știința este adesea percepută drept obositoare și plictisitoare, iar nivelul general scăzut de educație științifică are consecințe nefaste în toate aspectele societății noastre.
Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR)
Calendarul Științific
În fiecare an, ASUR editează, tipărește și distribuie gratuit în școli un calendar cu informații științifice - câte una pentru fiecare zi a anului.
Fight for Life Charity
Scoala pentru toti copiii
Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la grădiniță sau la școală, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan, nu au rechizite sau măcar o pereche de pantofi cu care să se încalțe. De uniformă nici nu se pune problema.
Special Olympics Romania
Învățăm împreună, creștem împreună!
Special Olympics încurajează incluziunea socială și implicarea activă a elevilor și profesorilor din școlile din România. Prin intermediul parteneriatelor cu aceste școli, aducem sportul și beneficiile acestuia mai aproape viața comunității, cu și pentru persoanele cu dizabilități intelectuale.
Asociatia Copii Daruiti
JUCARII ATAT DE NECESARE PENTRU O GASCA DE COPII DIN BOTOSANI!
Copii proveniti din categorii dezavantajate si care se află in familii cu o situație materială precară  au nevoie de:PUZZLE,CARTI,JUCARII  DONATIILE SE POT FACE PRIN: ASOCIATIA COPII DARUITI RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON  
TOTUL ESTE POSIBIL
ȘCOALA DE VARĂ (2022)
Pentru copiii care vor să studieze și pe parcursul vacanței, am creat campania ȘCOALA DE VARĂ. 
Asociatia Romana a Tinerilor cu Initiativa
STOP analfabetismului drept moștenire!
Analfabetismul în România, fie el unul autentic sau functional, a devenit principala moștenire lăsată de către părinți copiilor, în special în mediul rural. Mai mult de jumătate din copiii României sunt analfabeți sau analfabeți functional. Unui analfabet i se asociază, in 10 ani, alti 2 analfabeti, acestia lasand scoala pe ultimul loc in grijile zilnice. Aceastia nu coreleaza sărăcia cu lipsa de educatie, vazand-o ca pe o responsabilitate a  celorlalti. Proiectul SAD (STOP analfabetismului drept moștenire) își propune să crească anual numărul de copii alfabetizati și de profesori care să inspire dragostea de învățătură, în timp să stopeze astfel fenomenul de analfabetism lăsat moștenire urmașilor.
Asociatia Copii Daruiti
O SCOALA din PROVINCIE are nevoie de 100 BUC MINGII :FOTBAL,HANDABAL,VOLEI ,BASCKET
PROIECT PENTRU DOATRE O SALA DE SPORT  DIN PROVINCIE 100 BUC (mingi fotbal, volei,baschet, handbal )*45 LEI   DONATIILE SE POT FACE PRIN: ASOCIATIA COPII DARUITI   RO43BRDE426SV78365354260  
Fundația HOSPICE Casa Speranței
Susține Școala HOSPICE
HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.
TOTUL ESTE POSIBIL
ANA OANĂ TRICOTEAZĂ JUCĂRII PENTRU A AJUTA COPIII CAMPIONI
Ana Oană este precum argintul viu. Fără stare. De câte ori o întâlnești, poartă după sine setul de tricotat. Are multe fire colorate, perechi de andrele și cel puțin o lucrare începută. Tricotează gratuit jucării pentru a ajuta tinerii beneficiari ai asociației TOTUL ESTE POSIBIL, dar are nevoie de materiale pentru a continua să lucreze. 300 de lei lunar este o sumă suficientă pentru a-și alimenta stocurile de fire și accesorii.
Asociatia Copii Daruiti
UN GHIOZDAN PENTRU UN NOU AN SCOLAR!
Ghiozdan pentru copiii din provincie -45 LEI. ASOCIATIA COPII DARUITIBRD Group Societe GeneraleRO43BRDE426SV78365354260 in RON    
A.D.D.I.P.
Bursă universitară A.D.D.I.P.
Încă de la începutul activității noastre am transmis copiilor din centrele de plasament cu care lucrăm că educația este extrem de importantă, ea fiind cheia care le va deschide uși către oportunități neimaginate. Anul aceste avem 3 fete cu care am lucrat timp de 5 ani de zile care au intrat la facultate și încă 2 care vor merge la facultate în toamna anului 2022, momentan le pregătim pentru acest pas. Acest program se adresează acestor 5 fete care provin din centre de plasament și care își continuă studiile, vrem să fim un sprijin pentru ele și să le oferim acces la o viață de calitate prin oferirea unei burse universitare anuale pe durata anilor de studiu.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation