Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Educație

Accesul la educație pentru persoanele cu dizabilități sau persoane din categorii defavorizate; Educație non-formală; Școli și grădinițe sociale; Burse de studii pentru tineri și persoane defavorizate.

Proiecte

Asociația Țara Tinerilor Uniți
EduPACT - Pe urmele lui Moș Crăciun - ediția 2023
Proiect educational si social destinat celor 120 de copii din Satul Lipia, jud. Buzau. 
Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
Asociatia Zi de Bine
#daruripentruviitor
În decembrie, avem 23 de zile la dispoziție să împlinim visurile a 23 de copii care au un potențial incredibil, dar carora le lipsește susținerea potrivită la momentul potrivit. În decembrie, facem #daruripentruviitor
ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE
Educaţie: loc de joacă creativ şi sustenabil
La scoala din comuna Aricestii Zeletin (jud. Prahova) invata 120 de elevi care nu au beneficiat vreodata de un spatiu dedicat activitatilor educative outdoor.     
Fundația Noi Orizonturi
Școli cu scLipici
În Școlile cu scLipici TOȚI copiii știu să scrie și să citească la finalul clasei a IV a. 
Asociatia Pãsãri
Burse educationale pentru copiii cu boli grave
Asociația își propune să redea curajul copiilor cu boli grave oferindu-le sprijin material pentru a putea să se reintegreze în sistemul de învățământ ca mai apoi să-și întindă aripile și să zboare spre visele lor. 
Armata Salvării România
Salvează viitorul - oferă speranță prin educație
Prevenirea abandonului școlar și acces la educație pentru 240 de copii aflați în sărăcie extremă din 6 orașe, prin oferirea de servicii educaționale, instruire școlară, acces la hrană caldă, rechizite sau îmbrăcăminte, educație sanitară, educație pentru viată precum și servicii de asistență socială pentru părinții sau rudele acestor copii.
Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială
Darnic pentru Educație
Darnic pentru Educație este una dintre campaniile cu tradiție și de suflet la Asociația Antonia pentru Educație și Inovare Socială, prin intermediul căreia ne propunem să îndeplinim visurile copiilor de la sate. 
ASOCIATIA ON EDUCATION-DESPRE EDUCATIE-CASA CURCUBEU
Centrul educational On Education-Casa Curcubeu, Maia
"Educatia ta aduce schimbarea in lume"  Va invitam sa luati parte la schimbarea educatiei rurale prin implicarea in campania de strangere de fonduri pentru terminarea amenajarii centrului educational On Education-Casa Curcubeu, din comuna Maia, Ialomita.
ASOCIATIA CULTURALA CARTILE PE FATA
Biblioteca mobilă BookTruck nr2
Văzând impactul pe care îl are o astfel de bibliotecă mobilă, vrem să o amenajăm și pe a doua, și pe a trei și pe a 100-a (hai că deja ne-am lăsat duși de val).
Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!
În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.
Asociația Supereroilor
Crăciun la Asociația Supereroilor!
Asociația Supereroilor oferă gratuit cursuri de IT pentru peste 30 de copii cu dizabilități din București. Ne dorim să organizăm o petrecere surpriză la sala de curs și să le oferim cadouri de Crăciun.
Asociatia Fiecare Conteaza
Vreau o carte!
Proiect pentru oferire de carti in sistem de wish-list si rechizite/materiale didactice copiilor din mediul rural defavorizat. 
Asociația Bunul Samaritean
Burse pentru elevi merituoși cu venituri modeste, 2023
Proiect educațional prin care bursele de merit & sociale ”Alerg pentru o cauză” sunt acordate elevilor claselor a X-a – XII-a ce au situaţie materială modestă şi media generală pe anul precedent școlar de peste 9:00.  
Asociatia Edubuzz
Tabăra de vis
20 de copii din Augustin, Brașov, una dintre comunitățile vulnerabile din țară, vor trăi câteva zile o VIAȚĂ de VIS. Una în care vor simți că pot atinge stelele. Fii susținător al acestui vis!
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation