Educație

Accesul la educație pentru persoanele cu dizabilități sau persoane din categorii defavorizate; Educație non-formală; Școli și grădinițe sociale; Burse de studii pentru tineri și persoane defavorizate.

Proiecte

Ajungem Mari
Psihoterapie pentru copiii și tinerii instituționalizați
  Copiii şi tinerii vulnerabili din centrele de plasament au nevoie de şedinţe de psihoterapie ca să înveţe să-și exploreze și să-şi exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu traumele suferite: neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea.
Fundația Pas cu Pas
Amenajarea ATELIERULUI
ATELIERUL - 0 casă de pace unde cei fragilizați de situații care nu le sunt imputabile vin să se întremeze, să se informeze, să se reconecteze, pentru a o porni apoi pe drumul propriu, personal.    
TOTUL ESTE POSIBIL
AN-TAN-TE (2023)
Pentru copiii care doresc să își păstreze mintea activă și pe parcursul vacanței, am creat campania AN-TAN-TE, școala & grădinița de vară pentru copiii care vor să învețe și în vacanța mare. 
ASOCIATIA ON EDUCATION-DESPRE EDUCATIE-CASA CURCUBEU
Centrul educational On Education-Casa Curcubeu, Maia
"Educatia ta aduce schimbarea in lume"  Va invitam sa luati parte la schimbarea educatiei rurale prin implicarea in campania de strangere de fonduri pentru terminarea amenajarii centrului educational On Education-Casa Curcubeu, din comuna Maia, Ialomita.
Ajungem Mari
Ieșiri și excursii pentru copiii instituționalizați
Proiectul de ieşiri şi excursii are ca scop posibilitatea de a le oferi copiilor şi tinerilor abandonați şansa de a explora oraşul, pot vizita şi descoperi locuri noi, cunosc şi interacționează cu oameni noi.
UiPath Foundation
U&I Summer Camp
U&I Summer Camp oferă celor 200 de copii din comunități vulnerabile înscriși în programul Salt Către Viitor experiențe unice de învățare, distracție și oportunitatea de a se conecta cu comunitatea colegilor de aceeași vârstă.
World Vision România
Vreau în clasa a 9-a
  56% dintre elevi nu își continuă studiile după clasa a 8-a din cauza situației materiale. Deși educația este gratuită, costurile de susținere a acestora la liceu sunt foarte greu de acoperit de către părinți.
ASOCIATIA CONIL
Copiii cu dizabilități vor să învețe
Copiii cu dizabilități psihomotorii, copiii nonverbali și cei cu deficiențe majore motorii au dreptul la educație și incluziune socială.Echipamentele asistile - mobilier si tehnologie le pot veni în ajutor fiind aproape esențiale în sprijinul copmunicării nevoilor lor.
Teach for Romania
Educatie de calitate pentru toti copiii din Romania!
În România rurală, un sfert din copii abandonează școala până la 14 ani. Și odată cu școala, visurile. Aducem în școlile  vulnerabile oameni care cred în educație și în potențialul fiecărui copil, producând schimbare.
Asociația Reality Check
Masă caldă pentru preșcolarii și elevii din Ponorâta
An educational incentive that significantly increases kindergarten and school attendance. Masa caldă zilnică este un stimulent educațional care crește semnificativ prezența zilnică. Un prânz/ copil - 7 lei => 310 copii*2 luni (31 de zile dec-ian) = 67270 lei.
Organizația Salvați Copiii
Educatie pentru toti copiii
Scopul programelor de educatie Salvati Copiii este acela de a contribui la îmbunătăţirea situaţiei copiilor care provin din medii defavorizate socio-economic în vederea creşterii nivelului de pregătire pentru şcoală, facilitarea accesului la educaţie (integrare/reintegrare şcolară), prevenirii abandonului şcolar
Vatra cu Idei
Adoptă un... Pădurici!
Campania ”Adoptă un Pădurici” se realizează pentru completarea sumei necesare la organizarea ”Școlii de vară pentru adolescenți de la țară”. Pădurici este o păpușă croșetată manual, chiar în comunitatea locală.
Asociația Autism Center
Participă la construcția AUTISM CENTER
AUTISM CENTER este primul centru din România care va beneficia de o clădire gândită, proiectată și construită pentru nevoile speciale ale persoanelor cu autism.
Ajungem Mari
Cursuri vocaționale pentru copiii și tinerii instituționalizați
Îi sprijinim pe copiii și tinerii din centrele de plasament să se cunoască mai bine și să își dezvolte abilitățile prin urmarea de cursuri vocaţionale: canto, teatru, chitară, tobe, robotică, înot, dans etc.
Fundatia Star of Hope Romania
AU NEVOIE DE NOI. O ȘANSĂ PENTRU RECUPERARE ȘI EDUCAȚIE
AU NEVOIE DE NOI. O ȘANSĂ PENTRU RECUPERARE ȘI EDUCAȚIE
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation