Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Dezvoltare Comunitară

Dezvoltare rurală; Dezvoltare urbană; Dezvoltare profesională; Luptă împotriva sărăciei și a foametei.

Proiecte

Fundația Comunitară Buzău
Susține Fundația Comunitară Buzău
Credem că schimbarea în bine vine din interiorul comunității. Pentru ca ideile să prindă contur și pentru ca buzoienii să-și recapete încrederea în propriul lor județ, strângem fonduri pentru proiectele și activitatea Fundației Comunitare Buzău. 
Asociatia Job in Sibiu
Apă şi hrană pentru voluntari
Prin proiectul "Apă şi hrană pentru voluntari" dorim să strângem 4.400 de lei pentru ca voluntarii de la Depozit fapte bune pentru toți să aibă apă și hrană în timp ce slujesc vulnerabilii români, ucrainieni.  
Asociatia Zi de Bine
Centrul Comunitar Zi de BINE
La Centrul Comunitar Zi de BINE îi adunăm pe cei care au nevoie de susținere, empatie, ajutor practic, prietenie și socializare. Facem cât putem și facem BINE!  
Fundatia LEADERS
Laboratorul de Ceai – Proiect de Dezvoltare Comunitară
Copiii din zone defavorizate au nevoie de educație incluzivă și de oportunități de dezvoltare în grup, pentru a-și descoperi pasiunile, a socializa și a-și exprima creativitatea în medii sigure și productive.
Asociația Țara Faină
Antreprenorești - Adoptă un Sat
Antreprenorești - Adoptă un sat este un proiect inițiat din Romanian Business Leaders, în urmă cu mai bine de 7 ani, din dorința de a acorda suport antreprenorilor și de a dezvolta mediul rural.    
Fundația Comunitară București
Bucureștiul Pregătit
Bucureștiul Pregătit adună resurse, susține proiecte și pregătește bucureștenii pentru următorul cutremur major. Credem că Bucureștiul se poate ajuta singur și fiecare dintre noi are un rol esențial pentru ca, împreună, să salvăm vieți.
E-Romnja - Asociația pentru Promovarea Drepturilor Femeilor Rome
Centre comunitare Mizil și Valea Seacă
Centrele comunitare pentru femei rome din comunitățile Mizil și Valea Seacă au nevoie de sprijinul tău.
Asociaţia ProVita
Construirea Centrului Social din Vălenii de Munte
Asociația ProVita a creat la Valea Plopului o adevarata comunitate unde oamenii de toate categoriile si toate vârstele si-au gasit o casă, alinare si indrumare, unde învață să-și croiască un nou drum, mai bun, în viață, unde iși schimbă destinul. Peste 300 de copii și adulți trăiesc aici, învață și muncesc, încercând să se descurce singuri, având grijă unii de ceilalalți.
Filiala OAR Sibiu-Vâlcea
FOR SIBIU ~ 2022
For Sibiu este o platformă de dialog urban, care deschide în spațiul public discuția despre investiții publice și de interes public. Ne dorim ca acestea să devină exemple de bună practică, să seteze standarde înalte.
Asociatia Zi de Bine
CASAPLINĂ
Bătrâni uitați, singuri. Mame singure ce nu-și permit afterschool. Animale abuzate/abandonate. TREI PROBLEME grele și aparent diferite, O SOLUTIE. Este pariul Asociației BertaLand și este promisiunea noastră pentru ei. În Iulie, le facem #CasaPLINĂ!  
Asociatia Copii Daruiti
Daruiesc onomastica mea -Sf ANA -pentru a implini un proiect de suflet
Pin acest proiect  ne dorim sa cumparam un teren  ce va servi la construirea unui nou sediu. unde vom implini proiectele ASOCIATIEI COPII DARUITI  RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON 1mp2 aprox 150 lei
Asociatia Your Educated Society
Un calculator pentru viitor 2022
Ediția a II-a a proiectului național "Un calculator pentru viitor". Ne-am propus achiziționarea a 150 de laptopuri și accesorii, pentru copii defavorizați din România.  Orice donație contează într-o manieră mult mai mare decât poate părea.
Asociația Reality Check
Ponorâta grădinărește
În doar trei ani, grădinile cu legume au devenit o componentă importantă a proiectului pe care îl implementăm la Ponorâta. Am ponit cu doar câteva grădini (in jur de 15), iar anul acesta avem peste 60 de solicitări. Și anul acesta dorim să plantăm cartofi, fasole, morcov, roșii, castraveți, ardei, arpagic (ceapă) etc. Ce poate fi mai minunat decât să îl auzi la una dintre ultimele vizite (februarie) pe unul dintre beneficiari zicând că a mâncat ultima ceapă din recoltă nu demult? Vara trecută, de câte ori mergeam prin comunitate și mai povesteam câte una alta cu doamnele, în conversație apărea inevitabil o referință la grădini: „astăzi voi face mâncare de păstăi cu porodici“ sau „Doamna, nu a mai fost nevoie să cumpărăm ceapă, am avut în grădină“ etc. Da, ne repetăm, dar e o repetiție necesară pentru că lucrurile nu se schimbă peste noapte, ci este nevoie de intervenții integrate pe termen lung, centrate pe educație și este nevoie de noi toți.  Nu învățăm să pescuim, ci să grădinărim ☺
Asociatia Zi de Bine
#JOYRIDE - PUMPTRACK ÎN CARTIERUL BRÂNCUȘI
În iunie, facem #Joyride - pumptrack în cartierul Constantin Brâncuși din București! Un spațiu pentru mișcare cu piste în forme si curbe numai bune pentru copii pe biciclete, adolescenți pe skateboard-uri, adulți pe role.
Asociația Reality Check
Educație și dezvoltare comunitară în Castelu și Ponorâta
Echipa Reality Check lucrează din 2011 în comunitatea foarte săracă din satul Ponorâta, comuna Coroieni (jud. Maramureș) și din 2017 în cea din Castelu (jud. Constanța).
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation