Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Ajutor Umanitar

Dezastre; Situații de urgență; Ajutor social.

Proiecte

TOTUL ESTE POSIBIL
MARELE CRĂCIUN (2023)
  Crăciunul este pentru cei mai mulți oameni cea mai MARE Sărbătoare, așa că a fost simplu să creăm campania MARELE CRĂCIUN, prin care vom oferi cadouri copiilor și bunicilor vulnerabili.
Fundația Comunitară București
Asociația Aluziva 2023
Doubling the Joy - inițiativă a Fundației Comunitare București și a ING Hubs România. Colegi din ING Hubs devin fundraiseri pentru o cauză aleasă. Compania dublează sumele strânse pentru a ajuta oameni în situații vulnerabile. 
Asociatia umanitară Victoria Maria
VICTORIA ARE NEVOIE DE O INTERVENȚIE CHIRURGICALĂ!
Victoria, o fetiță diagnosticată cu tetrapareză spastică, are nevoie de o intervenție chirurgicală (Miotenofasciotomiae) în Germania. Costul acesteia este enorm, depășind cu mult puterile financiare ale părinților. Avem mare nevoie de sprijinul vostru!
TOTUL ESTE POSIBIL
GHETUȚE CĂLDUROASE (2023)
  Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE asigurăm un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări. Mai multe detalii
TOTUL ESTE POSIBIL
MARELE CRĂCIUN (2022)
Crăciunul este pentru cei mai mulți oameni cea mai MARE Sărbătoare, așa că a fost simplu să creăm campania MARELE CRĂCIUN, prin care vom oferi cadouri copiilor și bunicilor vulnerabili.
TOTUL ESTE POSIBIL
LOCUINȚĂ PENTRU PAUL ȘI CODRUȚ
Paul și Codruț visează la o toaletă în casă, să nu mai meargă la wc- ul din curte. Sunt 2 copii de grădiniță, iubiți, îngrijiți, însă situația materială a părinților este una foarte modestă pentru a-și putea renova casa singuri. Părinții sunt oameni muncitori, lucrează mai mereu peste program, dorind să le asigure copiilor un trai decent.   Casa lor este cumpărată cu împrumut de la bancă, însă fiind foarte veche, necesită renovare completă. De doi ani, de când au cumpărat această casă, au început modificările, însă din lipsă de materiale, nu avansat prea mult. Casa nu are nici apă curentă.   Așadar, am fi foarte bucuroși să adunăm o parte din materialele de constructii care țin lucrarea pe loc.
A.N.M.R.F. "Louis Pasteur"-Club Voltin Brăila
Dăruiește un zâmbet!
Dăruiește o bucurie!
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
AJUTOR pentru refugiații din Ucraina
Misiunea Profides va fi mereu implicată in prima linie de ajutor umanitar din România!  
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
1000 de cadouri pentru copiii sărmani
Vizităm lunar sute de copii pentru care o cutie de creioane, un set de carioci, un stilou, o jucărioară, un fular, o pereche de mănuși, o ciocolată și niște bomboane sunt un lux. Anul acesta de Crăciun vrem să binecuvântăm 1000 dintre ei (dintre sutele de mii de copii români care se culcă in fiecare seară flămânzi) și să le oferim o cutiuță cu o comoară de binecuvântare. 
Asociația Pastel
Dăruim pentru Amara
Oferirea, pentru al zecelea an, în preajma Crăciunului, a unui pachet cu alimente neperisabile, dulciuri, jucării și haine noi unui grup de copii dintr-o comunitate vulnerabilă din satul Amara, județul Buzău. 
Asociatia Împreună pentru Bubu
Impreuna pentru Briana
Briana are Scolioza vertebrala in “S”, asta insemna ca are coloana deformata de la care pot intervenii multe probleme . Are nevoie de o operatie pe coloana . Din fericire exista solutii in Romania.Operatia costa 30.000euro.  
TOTUL ESTE POSIBIL
GHETUȚE CĂLDUROASE (2020-2021)
Prin campania GHETUȚE CĂLDUROASE asigurăm un minim de demnitate și confort pentru copiii cărora familiile sau statul nu le pot asigura nici măcar o pereche de încălțări.
ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Hai sa ducem copiii speciali in tabara!
Copilăria o putem rezuma la: tabere, vacante, bucurie, prietenii legate la țară, explorare, experiențe unice. Avem nevoie de voi să ducem 50 de copii cu nevoi speciale si părintii acestora in tabără!
Fight for Life Charity
Scrisoare pentru Moș Crăciun
Moș Crăciun nu vine la copiii necăjiți sau dacă ajunge le oferă pungi de la Primărie. Noi vrem să le oferim copiilor exact cadourile visate, pe care i le-au scris lui Moș Crăciun în scrisoare.
TOTUL ESTE POSIBIL
GRIJĂ PENTRU BUNICI
În România trăiesc în mediul rural, izolați de civilizație și uitati de copii și nepoți, buncii cu pensii mici sau fără niciun venit constant. Este de datoria noastră să ne amintim că ei ne-au făcut oameni mari! Prin intermediul proiectului GRIJĂ PENTRU BUNICI ne propunem să ajungem la persoanele în vârstă aflate în dificultate financiară și pate și izolați, fără posibilitatea de a-și procura nici măcar alimentele de bază.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation