Ajutor Umanitar

Dezastre; Situații de urgență; Ajutor social.

Proiecte

Asociația Totul Va Fi Bine
SOS Bunici!
Prin proiectul SOS Bunici ne propunem să ajungem regulat la persoane în vârstă, aflate în dificultate financiară, izolați și fără posibilitatea de a-și procura măcar alimentele de bază sau medicamente.  
Fundația HOSPICE Casa Speranței
Speranță pentru Ucraina!
HOSPICE va fi Casa Speranței și pentru ucrainienii care fug din calea războiului.
TOTUL ESTE POSIBIL
GRIJĂ PENTRU BUNICI
În România trăiesc în mediul rural, izolați de civilizație și uitati de copii și nepoți, buncii cu pensii mici sau fără niciun venit constant. Este de datoria noastră să ne amintim că ei ne-au făcut oameni mari! Prin intermediul proiectului GRIJĂ PENTRU BUNICI ne propunem să ajungem la persoanele în vârstă aflate în dificultate financiară și pate și izolați, fără posibilitatea de a-și procura nici măcar alimentele de bază.
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
1000 de cadouri pentru copiii sărmani
Vizităm lunar sute de copii pentru care o cutie de creioane, un set de carioci, un stilou, o jucărioară, un fular, o pereche de mănuși, o ciocolată și niște bomboane sunt un lux. Anul acesta de Crăciun vrem să binecuvântăm 1000 dintre ei (dintre sutele de mii de copii români care se culcă in fiecare seară flămânzi) și să le oferim o cutiuță cu o comoară de binecuvântare. 
Asociatia Ingeri Pentru Suflete
Dulciuri de Poveste
𝐎𝐟𝐞𝐫𝐚̆ 𝐮𝐧 𝐝𝐮𝐥𝐜𝐞 𝐝𝐞 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐂𝐨𝐩𝐢𝐥𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐮𝐧𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐜𝐮𝐭̦ 𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐮 𝐬̦𝐭𝐢𝐞 𝐜𝐞 𝐠𝐮𝐬𝐭 𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐢𝐨𝐜𝐨𝐥𝐚𝐭𝐚. Cu o donație asiguri un pachet cu dulciuri pentru o pereche de mânuțe mici și nerăbdătoare.
Asociația Bronx People
CANTINA SOCIALĂ MARIA BRONX
La Cantina Socială Maria Bronx, vom găti zilnic pentru 300 de copii din medii vulnerabile. De ce? Pentru că, înainte de școală și de antrenamente, toți copii au nevoie de o masă copioasă!
Hope and Homes for Children România
Dăruim ACASĂ unei familii cu 2 copii
„Nu vreau să simtă copiii că nu au părinți, că nu-i iubește nimeni.” 
Asociatia Zi de Bine
SCUT PENTRU UCRAINA
La toate punctele de trecere a frontierei dintre România și Ucraina e inimaginabilul suferinței umane. E nevoie de ajutor și dincolo, și dincoace de granițe.  Cu totii au nevoie de noi. Dopomoha! (Ajutor!)
Asociatia MAGIC
MagicBOX 2023 - colet lunar pentru copiii grav bolnavi
MagicBOX înseamnă un colet lunar cu produse alimentare de bază, produse igienă și de curățenie, haine și rechizite pentru familiile în care e un copil grav bolnav.
Asociatia Împreună pentru Bubu
Ajungem in Polonia pentru Amelia
Ajungem in Polonia, la RallyPoland , Central European CUP, unde reprezentatii nostri sunt mesagerii care au fost alaturi de noi inca de la inceput.
Asociatia Împreună pentru Bubu
Ajungem in New York pentru Amelia
Ajungem in New York pentru 52 de zile. Wowww si de doua ori Wow wow , pentru ca ajungem printr-un erou care va face un UltramaratonMaraton de 52 de zile.
Asociația MARINUȘ GĂLBENUȘ
Dăruiește pentru Ana
Ana, la doar 12 anișori, luptă pentru viață, nu de azi, nu de ieri, ci de peste un an de zile pentru a face să dispară din căpșorul ei atât de înfricoșătorul balaur numit cancer. 
Hope and Homes for Children România
Susținere pentru Petra - o fetiță de 8 ani care trece printr-o perioadă dificilă
”Am crescut frumos sub ocrotirea noii mămici până la vârsta de 7 ani când într-o zi toridă de vară m-a dus la Centrul de Zi și nu a mai venit să mă ia acasă.”
TOTUL ESTE POSIBIL
GRĂDINA IEPURAȘULUI (2023)
Sărbătoarea Paștelui va aduce bucurie copiilor și bunicilor fără posibilități. Ne propunem să ajungem la copii și bunici defavorizați, care merită un strop de normalitate măcar în zilele speciale.
ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Un pas catre noi, o lume noua pentru ei!
"-Dă-mi un pupic! -Vino la mine! -Pune-ți căciula pe cap! -Întoarce-te, jucăria este în spatele tău!" Ți s-a părut simplu? Pun pariu că tu ai reușit! Copilul cu autism, NU!
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation