Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Ajutor Umanitar

Dezastre; Situații de urgență; Ajutor social.

Proiecte

ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
E nevoie de un sat intreg sa cresti un copil!
Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.
Asociatia Cheia Raiului
Zideste impreuna cu noi
Cladire multifunctionala sociala Bucatarie Sala multifunctionala Camere de cazare
Yuppi Camp
Yuppi Camp 2024
Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!
TOTUL ESTE POSIBIL
COȘUL IEPURAȘULUI (2024)
Sărbătoarea Paștelui va aduce bucurie copiilor și bunicilor fără posibilități. Ne propunem să ajungem la copii și bunici defavorizați, care merită un strop de normalitate măcar în zilele speciale.
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
1000 de cadouri pentru copiii sărmani
Vizităm lunar sute de copii pentru care o cutie de creioane, un set de carioci, un stilou, o jucărioară, un fular, o pereche de mănuși, o ciocolată și niște bomboane sunt un lux. Anul acesta de Crăciun vrem să binecuvântăm 1000 dintre ei (dintre sutele de mii de copii români care se culcă in fiecare seară flămânzi) și să le oferim o cutiuță cu o comoară de binecuvântare. 
Asociatia Cheia Raiului
Daruieste o masa calda
Gatim pentru persoanele vulnerabile 
TOTUL ESTE POSIBIL
DOAR MAMA (2021-2024)
Suntem alături de femeile vulnerabile pe tot parcursul lunii martie, cu un cadou constând în articole de damă și cele mai alese gânduri, printr-un mesaj frumos, scris de mână, pe o carte poștală.
INSIDE SOCIAL
Casa familiei Melinte
Inside Social si-a propus sa construiasca case sociale, sa se implice in imbunatatirea vietii celor aflati in nevoie, sa ofere cursuri gratuite celor fara posibilitati.
Fundatia Lumina Braila
Fii inger pentru tinerii orfani!
Conform normelor de protectie consemnate in Ordinul 179/2089/20892 suntem obligati sa montam senzori de fum in fiecare camera in care sunt gazduiti tinerii orfani ai fundatiei, atat pentru a respecta legea, cat si  siguranta lor.
ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Hai sa ducem copiii speciali in tabara!
Copilăria o putem rezuma la: tabere, vacante, bucurie, prietenii legate la țară, explorare, experiențe unice. Avem nevoie de voi să ducem 50 de copii cu nevoi speciale si părintii acestora in tabără!
Asociatia Caritas Bucuresti
Cantina Sociala
Cantina sociala oferă servicii sociale gratuite persoanelor aflate în situații socio-economice deosebite (persoane aflate în dificultate, vulnerabile, marginalizate social sau cu risc de marginalizare socială), prin pregătirea și asigurarea unei mese calde zilnice.
TOTUL ESTE POSIBIL
GRĂDINA IEPURAȘULUI (2023-2024)
Sărbătoarea Paștelui va aduce bucurie copiilor și bunicilor fără posibilități. Ne propunem să ajungem la copii și bunici defavorizați, care merită un strop de normalitate măcar în zilele speciale.
Asociatia Carusel
Outreach pentru persoanele fara adapost
Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 
Organizația Umanitară CONCORDIA
STOP sărăciei extreme în rândul copiilor
Sărăcia te transformă în adult fără să vrei. Sărăcia nu te întreabă dacă vrei să ai grijă de frații mai mici, pentru că mama e la muncă sau dacă vrei să rămâi la școală.
Hope and Homes for Children România
Împreună putem ajuta 8 copii să rămână alături de tatăl lor
În sărăcie extremă, părinții sunt nevoiți să sacrifice, zilnic, apropierea de copiii lor pentru binele copiilor lor, pentru hrană și un acoperiș sigur. Și din păcate, în sărăcie extremă, orice soluție e o soluție temporară.
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation