Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Ajutor Umanitar

Dezastre; Situații de urgență; Ajutor social.

Proiecte

ASOCIATIA CASA BUNA - FILIALA SANPETRU
E nevoie de un sat intreg sa cresti un copil!
Vrem să cumpărăm pentru fiecare copil care vine la lecții un trening si o pereche de adidași, să ne asigurăm că niciun copil nu este exclus de la activitățile sportive din lipsă de echipament.
Asociatia Cheia Raiului
Zideste impreuna cu noi
Cladire multifunctionala sociala Bucatarie Sala multifunctionala Camere de cazare
Asociatia Carusel
Outreach pentru persoanele fara adapost
Mai mult sau mai puțin vizibile, persoanele fără adăpost sunt, din păcate, o realitate de necontestat în București. 
Organizația Umanitară CONCORDIA
STOP sărăciei extreme în rândul copiilor
Sărăcia te transformă în adult fără să vrei. Sărăcia nu te întreabă dacă vrei să ai grijă de frații mai mici, pentru că mama e la muncă sau dacă vrei să rămâi la școală.
TOTUL ESTE POSIBIL
DOAR MAMA (2021-2024)
Suntem alături de femeile vulnerabile pe tot parcursul lunii martie, cu un cadou constând în articole de damă și cele mai alese gânduri, printr-un mesaj frumos, scris de mână, pe o carte poștală.
Hope and Homes for Children România
Împreună putem ajuta 8 copii să rămână alături de tatăl lor
În sărăcie extremă, părinții sunt nevoiți să sacrifice, zilnic, apropierea de copiii lor pentru binele copiilor lor, pentru hrană și un acoperiș sigur. Și din păcate, în sărăcie extremă, orice soluție e o soluție temporară.
ASOCIAȚIA CENTRUL CREȘTIN PROFIDES
1000 de cadouri pentru copiii sărmani
Vizităm lunar sute de copii pentru care o cutie de creioane, un set de carioci, un stilou, o jucărioară, un fular, o pereche de mănuși, o ciocolată și niște bomboane sunt un lux. Anul acesta de Crăciun vrem să binecuvântăm 1000 dintre ei (dintre sutele de mii de copii români care se culcă in fiecare seară flămânzi) și să le oferim o cutiuță cu o comoară de binecuvântare. 
Yuppi Camp
Yuppi Camp 2024
Fiecare copil merită șansa la copilărie, iar misiunea asociației este strâns legată de aceasta prin organizarea Taberelor Yuppi!
ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Hai sa ducem copiii speciali in tabara!
Copilăria o putem rezuma la: tabere, vacante, bucurie, prietenii legate la țară, explorare, experiențe unice. Avem nevoie de voi să ducem 50 de copii cu nevoi speciale si părintii acestora in tabără!
TOTUL ESTE POSIBIL
YELLOW WEDNESDAY
O treime dintre români sunt încadrați în categoria de risc de sărăcie sau excluziune socială. Pentru cei mai săraci, cu ajutorul tău, strângem bani de alimente în fiecare ultimă zi de miercuri dintr-o lună.
Asociaţia „Lasă-mă să-ţi aud glasul”
Fii alaturi de "Asociatia Lasa-ma sa-ti aud glasul" in Noul An!
Fonduri pentru renovarea si imbunatatirea centrului in care se desfasoara activitatea asociatiei, pentru siguranta copiilor si a terapeutilor.
Asociatia Copii Daruiti
AMENAJAREA UNEI BAI PENTRU O MAI BUNA IGIENA si PENTRU A INLOCUI WC-UL DIN CURTE!!
Cu ajutorul vostru  dorim sa renovam cel putin - O BAIE -TARGET 3000 LEI ASOCIATIA COPII DARUITI Banca TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON  
Asociatia Copii Daruiti
Pachete dulciuri pentru 300 COPII ARGES!NE pregatim de Pasti!
Proiectul este dedicat celor aprox 300 copii din Jud.Arges  carora dorim sa ii le oferim un pachet cu dulciuri in primul rand dulciuri aprox 9 lei   ASOCIATIA Copii Daruiti BANCA TRANSILVANIA: RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON
Asociatia Copii Daruiti
Alaturi de Sorin,un liceean cu potential-viitor electrician
Dupa ce mama lor i-a parasit,Sorin traieste cu cu cele 2 surori si tatal ce lucreaza la o fabrica de cherestrea .Ne dorim sa ridicam o noua camera pt a locui .
Asociatia Copii Daruiti
URGENT NECESAR BCA PENTRU CONSTRUCTIA UNEI CAMERE -TATAL ISI CRESTE SINGUR CEI 3 COPII
Avem in plan  renovarea caselor unor familii din provincie.Prima renovare este casuta de 2 camere in care locuieste tatal ce isi creste cei 3 copii ASOCIATIA COPII DARUITI RO90BTRLRONCRT0326271602 in RON  
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation