Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Marathon des Sables ~ 2014

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
13,847 RON
Sumă:
34
Donații:

250 de kilometri în 7 zile în Sahara - asta înseamnă Marathon des Sables. Este una din cele mai dure curse de anduranţa din lume: concurenţii poartă în spate rucsacul cu tot ce le este necear pentru o săptămână în deşert. Cei 250 de kilometri ai cursei sunt împărţiţi în 6 etape de peste 30 de kilometri, cea mai lungă având, însă, peste 80! Asta e cursa pe care Paul Dicu o aleargă între 6 şi 12 aprilie.

Marathon des Sables înseamnă 6 etape, alergate în zile consecutive între 6 și 12 aprilie.

Etapa 4, cea mai lungă (peste 80 de km) se intinde pe doua zile (miercuri și joi).

Concurentii află lungimea fiecarei etape doar înainte de startul zilei, când organizatorii le înmânează road book-urile ("foile de parcurs").

Paul Dicu aleargă anul acesta la Marathon des Sables și susține Inima Copiilor. Îl poți susține și tu alergând în pas cu el acasă, în parc, în cartier sau oriunde.

Află mai multe pe site-ul campaniei "În pas cu Paul" pe http://www.inpascupaul.ro/.

Proiecte susţinute la eveniment

In pas cu Paul la Marathon des Sables 2014
250 de kilometri in 7 zile sub soarele Saharei - asa arata cursa pe care o alearga Paul Dicu. Marathon des Sables e una din cele mai dure curse de a

Pagini fundraising

In pas cu Paul

www.inpascupaul.ro 250 de kilometri în 7 zile sub soarele Saharei - aşa arată cursa pe care o aleargă Paul Dicu. Marathon des Sables e una din cele m...

69.235% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation