Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Aparitii media

Presa scrisa Mesagerul de Sibiu
În 19 mai sunteți așteptați la Săcădate

Evenimentul va avea loc în data de 19 mai de la ora 20. O noapte la Casa Muzeală” este un eveniment ce va avea loc în data de 19 mai, începând cu orele 20:00 la Săcădate. Este un eveniment care vă va permite sa începeți în tihnă weekendul, să vă deconectați de la viața tumultoasă a zilelor noastre și să vă reconectați cu viața liniștită de la țară.

Detalii

05 April 2023

Presa scrisa Alist Magazine
Alergăm pentru copii- Semimaratonul București 2023

Anul acesta suntem eroii copiilor.  Alătură-te echipei de alergători Salvați Copiii și salvează-le sănătatea.
Împreună, #AlergămPentruCopii!

Detalii

05 April 2023

Presa scrisa StiriONG.ro
Asociația Magic lansează campania de fundraising „Capul sus”

Asociația Magic desfășoară în luna martie campania ”CAPUL SUS!”, destinată fetițelor și adolescentelor diagnosticate oncologic. Scopurile campaniei sunt de conștientizare a traumei pierderii părului post-chimioterapie și de strângere de fonduri pentru peruci medicale.

Detalii

23 March 2023

Presa scrisa News Bucuresti
Campanie de strângere de fonduri pentru peruci dedicată fetelor care şi-au pierdut părul după chimioterapie

Asociaţia Magic desfăşoară în martie campania „Capul sus!”, destinată fetiţelor şi adolescentelor diagnosticate oncologic, ale cărei scopuri sunt conştientizarea traumei pierderii părului post-chimioterapie şi strângerea de fonduri pentru peruci medicale.

Detalii

23 March 2023

Presa scrisa prwave.ro
”CAPUL SUS!” – campanie a Asociației Magic dedicată fetițelor și adolescentelor care și-au pierdut părul în urma chimioterapiei

Asociația Magic desfășoară în luna martie campania ”CAPUL SUS!”, destinată fetițelor și adolescentelor diagnosticate oncologic. Scopurile campaniei sunt de conștientizare a traumei pierderii părului post-chimioterapie și de strângere de fonduri pentru peruci medicale.

Detalii

22 March 2023

Presa scrisa Ora de Sibiu
Concert caritabil de muzică populară la Sala Thalia din Sibiu – Vor fi prezenți artiști din 6 județe

Asociația De Poveste vă invită să să luați parte la un adevărat regal folcloric și vă bucurați de frumusețea cântecelor tradiționale românești.

Detalii

20 March 2023

Presa scrisa life.ro
Alice Radu, MagiCAMP: Să te trezești într-o dimineață fără păr, e șoc. Să te trezești în fiecare dimineață fără păr, este traumă”

Alice Radu este fundraiser pentru MagiCAMP, dar și autoarea campaniei „Capul sus!” care a adus în atenție o problemă ignorată în toți acești ani de când vorbim despre boala oncologică la copii și adolescenți: căderea părului și efectele emoționale pe care le poate avea acest aparent neînsemnat detaliu.

Detalii

15 March 2023

Presa scrisa Romania Insider
Romanians make RON 4.3 mln donations through Galantom.ro in 2022

Romanians made donations worth more than RON 4.36 million (some EUR 880,000) through the peer-to-peer fundraising platform Galantom.ro in 2022, according to the official report. The figure is 4% higher than the one registered the previous year.

Detalii

14 March 2023

Presa scrisa Revista Biz
Românii au donat peste 4,3 mil. lei prin Galantom.ro în 2022. David Popovici a adunat cea mai mare sumă

Galantom.ro, platforma de fundraising peer-to-peer inițiată de Asociația OneKind și Asociația People for Sport, a strâns anul trecut 4.360.718 lei, în creștere cu 4% față de anul precedent, din 29.977 de donații făcute către cauzele sociale existente pe platformă.

Detalii

13 March 2023

Presa scrisa Business-Review
Despite difficult economic conditions, Romanians continue to be generous

Galantom.ro, the peer-to-peer fundraising platform initiated by OneKind Association and People for Sport Association, presents the main results achieved in 2022.

Detalii

13 March 2023

Presa scrisa Club Antreprenor
Legal Half Marathon ajunge la a treia ediție. Fii #LegallyHappy și participă la cursa primăverii, pe 26 martie!

Legal Half Marathon ajunge anul acesta la a treia ediție, după succesul ultimilor ani. La cursa de alergare dedicată tuturor iubitorilor de mișcare, alergătorilor profesioniști și copiilor, dar și a celor din lumea juridică, va avea loc o premieră: Campionatul Național de alergare pe șosea 10k, pentru categoriile Juniori U20, Tineret U23 și Seniori. 

Detalii

09 March 2023

Presa scrisa iqads.ro
SocialPedia 46: Totul despre "Freelancing în 2023" cu Veronica Soare, Mihaela Lemnaru și Rusanda Davideanu

"Freelancing în 2023" este tema ediției 46 a SocialPedia. Evenimentul este dedicat tuturor pasionaților lumii digitale și se va organiza offline, pe 14 martie 2023, de la ora 18:30, la Restaurant Monarh din București.

Speakerii acestei ediții sunt: Veronica Soare - Soulpreneur, Storyteller Kaleidolove & @inimaoglinda, Mihaela Lemnaru - Social media & Creative strategist și Rusanda Davideanu, Expert în Brand Personal.

Detalii

06 March 2023

Presa scrisa iqads.ro
[Povești de bine] Roxana Buzețelu: Ne dorim să construim în jurul cuvântului “regenerare”. Să discutăm despre proiecte de economie regenerativă, leadership regenerativ sau alte practici cum ar fi agricultura regenerativă

Micile Bucurii a fost mai întâi o comunitate, pe care Roxana Buzețelu a strâns-o pe Facebook pentru că își dorea să înțeleagă cum poate trăi mai aproape de natură și mai sustenabil. Pandemia a fost criza care a împins-o în direcția înființării unui ONG, pentru a lucra susținut în direcția dorită – protecția mediului și încurajarea oamenilor să se întoarcă la viața trăită în armonie cu natura. Au urmat coagularea echipei în jurul misiunii ONG-ului și dezvoltarea proiectelor.

Detalii

04 March 2023

Presa scrisa prosport
David Popovici a strâns 40.000 de euro pentru o familie nevoiașă! Gestul minunat al marelui campion a transformat un vis într-o realitate

David Popovici (18 ani) se implică activ în evenimentele caritabile și a reușit să strângă nu mai puțin de 40.000 de euro pentru o familie.

Detalii

04 March 2023

Presa scrisa Newsweek
Marea campioană Andreea Răducan și-a donat ziua de naștere unor copii. Apoi, i-a vizitat

Campioana olimpică Andreea Răducan și-a donat ziua de naștere unor copii premianți și cu performanțe în sport, iar de curând trecut a fost să îi viziteze.

Detalii

31 December 2022

Presa scrisa Unica
Soprana Irina Baianț a donat cântecul Acasă, de Crăciun! pentru cei 12 copii din CASA MARIA, care suferă de afecțiuni neurologice grave

Irina Baianț a lansat la începutul lunii decembrie un single emoționant, produs în colaborare cu Damian Drăghici și „We are family”. Îndrăgita soprană a donat cântecul copiilor de la casa Maria și s-a alăturat campaniei de strângere de fonduri pentru aceștia.

Detalii

21 December 2022

Presa scrisa Portalsm
Caiac SMile duce 1.000 de persoane cu dizabilităţi pe pârtii. Cum îi putem ajuta!

Asociația CaiacSMile din județul Satu Mare își propune să ducă în acest an 1.000 de persoane cu dizabilități pe pârtie, oferindu-le astfel oportunitatea de a se bucura de distracția și beneficiile sporturilor de iarnă.

Detalii

18 December 2022

Presa scrisa ObiectivSM
CEL MAI MARE PROIECT SOCIAL PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI E GÂNDIT ÎN SATU MARE – 1000 DE PERSOANE LA SKI ÎN SCAUN RULANT

Doar visele mari pot aduce reușite mari, iar acest lucru îl știe și Ionuț Stancovici, fondatorul Asociației Caiac Smile. Acesta a experimentat de-a lungul anilor acest deziderat și și-a propus pentru aceasta iarna un proiect mamut.

Detalii

16 December 2022

Presa scrisa ObiectivSM
CEL MAI MARE PROIECT SOCIAL PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI E GÂNDIT ÎN SATU MARE – 1000 DE PERSOANE LA SKI ÎN SCAUN RULANT

Doar visele mari pot aduce reușite mari, iar acest lucru îl știe și Ionuț Stancovici, fondatorul Asociației Caiac Smile. Acesta a experimentat de-a lungul anilor acest deziderat și și-a propus pentru aceasta iarna un proiect mamut.

Detalii

16 December 2022

Presa scrisa advertising4u.ro
Echipamentul de campion al lui David Popovici mută Acasă un fost campion

Astăzi a avut loc inaugurarea casei Florentinei Filipovici, construită de Fundația Hope and Homes for Children în satul natal al acesteia, din județul Suceava. La doar câteva luni după ce David Popovici a spus #SuntAici pentru Florentina și și-a donat casca și ochelarii de campion în cadrul campaniei de strângere de fonduri desfășurare de Fundație în luna august a acestui an, fosta vicecampioană s-a mutat astăzi Acasă, împreună cu cei trei copii ai săi.

Detalii

12 December 2022

Presa scrisa newsbucovina.ro
VIDEO-FOTO//Campioni mondiali în sprijin pentru o campioană din Suceava: Florentina Filipovici, care suferă de o boală grea, s-a mutat cu cei trei copii într-o casă nouă în Demăcușa

Inaugurarea casei Florentinei Filipovici, construită de Fundația Hope and Homes for Children în satul natal al acesteia, Demăcușa din comuna suceveană Moldovița a fost făcută vineri, la doar câteva luni după ce și David Popovici a spus #SuntAici pentru Florentina și și-a donat casca și ochelarii de campion în cadrul campaniei de strângere de fonduri desfășurare de fundație în luna august a acestui an.

Detalii

09 December 2022

Presa scrisa Suceava News
vineri, 9 decembrie 2022Ştiri • Social Echipamentul de campion al lui David Popovici mută Acasă la Suceava un fost campion. Este gata casa fostei vicecampioane mondiale la canotaj juniori, Florentina Filipovici, din Demăcușa-Moldovița (FOTO)

Astăzi a avut loc inaugurarea casei Florentinei Filipovici, construită de Fundația Hope and Homes for Children în satul natal al acesteia, Demăcușa, comuna Moldovița din județul Suceava. La doar câteva luni după ce David Popovici a spus SuntAici pentru Florentina și și-a donat casca și ochelarii de campion în cadrul campaniei de strângere de fonduri desfășurare de Fundație în luna august a acestui an, fosta vicecampioană s-a mutat astăzi Acasă, împreună cu cei trei copii ai săi.

Detalii

09 December 2022

Presa scrisa amosnews.ro
Sute de voluntari au retrăit magia voluntariatului la Gală Voluntariatului din România, ediţia 2022

În data de 3 decembrie, sute de voluntari din toată ţara s-au întâlnit la Gală Voluntariatului din România, un eveniment organizat de Comunitatea ONedu România şi iVoluntar – Centrul pentru Voluntariat, cu şi despre voluntari, desfăşurat în cadrul Casei de Cultură a Studenţilor din Bucureşti.

Detalii

05 December 2022

Presa scrisa Estnews
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Generații la calculator – amenajarea și dotarea unui laborator de informatică pentru Școala gimnazială din Șcheia

Proiectul Generații la calculator face parte din seria de proiecte desfășurate de asociația Zi de Bine în zona Moldovei. În luna noiembrie, Asociația Zi de Bine a facilitat menținerea stării de bine a elevilor și a profesorilor din comuna Șcheia, prin renovarea celor 2 săli de sport ale școlilor din localitate.

Detalii

05 December 2022

Presa scrisa b365
Ultima clipă de liniște

De multe ori, somnul își trage peste el noaptea ca și cum ar fi o pătură țesută din mângâierea mamei și nicio stea nu îl apasă prea tare pe piept și nicio constelație nu se foiește ca îl facă să tresară și nici piciorul nu îi iese pe la capătul universului ca să i se facă frig. Sunt multe nopți cufundate în liniște și odihnă. 

Detalii

02 December 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Ce au în comun actorul Iulian Postelnicu și fondatoarea Asociației Blondie - dragostea pentru viață

Adelina Toncean și Iulian Postelnicu au pornit campanii de strângeri de fonduri prin intermediul platformei Galantom și au reușit să strângă 59,196 de lei, respectiv 13,926 de lei.

Detalii

01 December 2022

Presa scrisa Spot Media
GivingTuesday

Azi ar putea să fie cea mai frumoasă zi din an! Nu că generozitatea ar avea nevoie de o zi în care să ni se reamintească de ea, dar așa cum Facebook dă de veste dimineața care prieteni își sărbătoresc ziua de naștere, nu strică un reminder în plus pentru a ne gândi la cum putem face bine.

Detalii

29 November 2022

Presa scrisa ziarelive.ro
Campania: ”Încalță un copil de toamnă!”. Bună Dimineața la Radio Iași

Incalța un copil de toamna! Campanie in plina desfașurare propusa de Gașca Zurli. Prin telefon, in direct la marinalul de la Radio Romania Iași, Mirela Retegan, organizator: http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2022/11/28-nov-zurli.mp3

Citeste tot pe: https://www.ziarelive.ro/stiri/campania-incalta-un-copil-de-toamna-buna-dimineata-la-radio-iasi.html

Detalii

28 November 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Doi tineri au strâns peste 32.000 lei pentru copiii defavorizați din România

Silviu Chirilă și Cristian Botan sunt doi tineri care cred în puterea generozității și a implicării sociale. Atenția lor este îndreptată în cea mai mare parte către ONG-urile care ajută copii cu dizabilități sau copii care provin din medii defavorizate. Amândoi s-au atașat în timp de asociațiile pe care le susțin și mențin o legătură strânsă cu ele.

Detalii

17 November 2022

Presa scrisa Estnews
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul În Mișcare – renovarea sălilor de sport a două școli din comuna Șcheia, Suceava

Proiectul În Mișcare face parte din seria de proiecte desfășurate de asociația Zi de Bine în zona Moldovei. În luna octombrie, Zi de Bine Moldova, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy – RYMD, a finalizat proiectul Clubul din Internat, prin care cele două asociații au transformat o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu atrăgător, care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

 

Detalii

07 November 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Din gardă, pe pista de alergare: două cadre medicale care transformă binele în stil de viață

Mădălina Leanca și Teodora Dumitrof sunt, prin natura meseriei, receptive la nevoile celor din jur. Amândouă lucrează în spitale – Mădălina, la Centrul Național Clinic de Recuperare Neuropsihomotorie Copii „Dr Nicolae Robănescu”, unde e medic specialist în neurologie pediatrică, iar Teodora, la Spitalul Clinic de Urgență București. „Îmi place să fiu la căpătâiul pacientului, să îi alin durerea, să îi strâng mâna și să îi spun că totul va fi bine, că eu sunt acolo pentru el”, spune Teodora.

Detalii

03 November 2022

Presa scrisa green start-up
Zilele de naștere dăruite de români au strâns 6,4 mil lei pe Galantom în aproape 3 ani

Românii care și-au dăruit ziua de naștere din 2020 și până în prezent ani au reușit să mobilizeze donații de 6,4 milioane de lei prin intermediul platformei Galantom.

Detalii

28 October 2022

Presa scrisa Monitorul de Cluj
Vlad Pop se întoarce în „Infernul Alb” pentru 200 de copii cu cancer. Va alerga la cel mai dur ultramaraton din lume la -50 de grade
Clujeanul Vlad Pop se întoarce în „Infernul Alb”, unde va alerga la finalul lunii februarie în cel mai dur ultramaraton din lume, la -50 de grade Celsius. Sportivul își propune să strângă bani pentru burse educaționale care vor merge la 200 de copii cu cancer.
Detalii

21 October 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Când vedetele aleargă pentru ca oamenii vulnerabili să aibă un „acasă”

De când există în România, organizația Hope & Homes for Children face tot posibilul să evite înstrăinarea copiilor din mediile vulnerabile de familiile lor sau de mediul familial. Uneori, pentru a ține un copil departe de orfelinat, e suficient ca familia să fie ajutată să-și transforme casa în cămin: să repare acoperișul sau să amenajeze camera copilului, să construiască alte camere sau să se racordeze la utilități, să găsească, la nevoie, un loc suficient de mare sau unde să se simtă în siguranță.

Detalii

20 October 2022

Presa scrisa Business-Review
Romanians who have offered their birthdays in the last almost 3 years have managed to mobilize donations of 6.4 million lei

Every year we celebrate our birthdays with family and friends, and the well wishes make the phones buzz from morning until night. 

Detalii

19 October 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Totul pentru copii: cum strâng două mame tinere fonduri pentru cauzele sociale în care cred

„Cea mai mare provocare pentru mine a fost și rămâne jena de a cere bani cuiva”, povestește Oana Solomon, care, de mai mulți ani, își dăruiește ziua de naștere pe Galantom.

Detalii

06 October 2022

Presa scrisa 24-ore.ro
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Clubul din Internat – o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii din internat

Zi de Bine Moldova, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy – RYMD, inițiază proiectul Clubul din Internat, prin care cele două asociații își doresc să transforme o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu atrăgător, care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

Detalii

05 October 2022

Presa scrisa Suceava News
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Clubul din Internat – o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii din internat

Proiectul Clubul din Internat face parte din seria de proiecte desfășurate de Asociația Zi de Bine în zona Moldovei.

Detalii

05 October 2022

Presa scrisa adevarul.ro
David Popovici transformă totul în aur: Suma uriașă strânsă din donații pentru echipamentul său

În mai puțin de o lună, peste 40.000 euro au fost strânși în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children alături de campionul mondial la natație, David Popovici. A fost nevoie de circa 2650 de donații pentru ca acest lucru să fie posibil.

Detalii

25 September 2022

Presa scrisa Buna ziua Brașov
„Trecem munţii de dragul lor”

Doi biciclişti vor pleca zi din Braşov şi vor parcurge peste 650 de kilometri, prin munţii României, pentru o cauză nobilă

Detalii

23 September 2022

Presa scrisa adevarul.ro
Transfăgărășanul și Transalpina într-o singură zi. Efort impresionant din partea a doi cicliști

Doi cicliști și-au propus să parcurgă în aceeași zi Transfăgărășanul și Transalpina ca să strângă fonduri pentru copiii și adulții cu dizabilități aflați în atenția Fundația Rafael din Codlea

Detalii

23 September 2022

Presa scrisa hotnews.ro
„Oamenii sunt buni și vor să ajute, însă uneori e nevoie să li se amintească asta”

Pentru Liana Alexandru, jurnalistă și scriitoare, ziua de naștere a devenit un prilej de a- și îndemna prietenii și fanii să strângă, împreună cu ea, donații pentru ca victimele violenței domestice să se simtă mai în siguranță.

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa Brasov.net
https://www.brasov.net/

Florin Vianor Moisa și Bogdan Coman, doi sportivi de performanță și-au unit forțele pentru un vis comun, acela de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități o viață mai bună. 

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa capitalcultural.ro
Cei care pot, pentru cei care nu au cum

Să vrem mai mult, cât mai mult, totul! Căutăm marginea puterilor noastre, scoatem demonii din noi când, de fapt, vrem doar să ne știm locul. 

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa Federatia Romana de Ciclism
“Transcarpathians” sau despre cât de departe te poate duce o bicicletă

Întotdeauna este loc de fapte bune. Indiferent de condiția fizică în care ne aflăm, timpul liber pe care îl avem sau materialele care ne sunt puse la dispoziție, cu mici eforturi putem împărți puțin din puținul nostru. 

Detalii

20 September 2022

Presa scrisa MS News
Umanitar. Alergăm pentru fericirea copiilor

UMANITAR. În cadrul unei inițiative a Asociației Ajungem Mari, patru femei și doi bărbați vor alerga la un maraton umanitar. Inițiatorii vor să strângă doar 1000 de euro, bani care se vor duce către un eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament. 

Detalii

16 September 2022

Presa scrisa adevarul.ro
David Popovici, felicitat la majorat de Florentina Filipovici. Sportiva și copiii ei au acum casă VIDEO

David Popovici a fost felicitat la majorat de sportiva Florentina Filipovici și cei trei copii ai ei, pentru cei peste 40.000 de euro strânși în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children, la care a participat și campionul mondial de natație. 

Detalii

15 September 2022

Presa scrisa prwave.ro
„Tribuna Parc”, proiectul „My School Can Be Cool” din satul Cornești co-creat de elevi, devine realitate

În cadrul programului educațional „My School Can Be Cool”, Asociaţia De-a Arhitectura, împreună cu Asociația Zi de Bine Moldova și biroul de arhitectură A+noima din Iași, ajută elevii de gimnaziu din satul Cornești, comuna Miroslava (jud. Iași), să transforme curtea Școlii Gimnaziale „Dimitrie Anghel” într-un spațiu de relaxare și zonă de petrecere a festivităților și evenimentelor școlare.

Detalii

13 September 2022

Presa scrisa Radio Romania Cultural
Începe a treia ediție a art200, festivalul internațional de film queer!

După luni de muncă neîncetată putem răsufla ușurați: mai sunt doar câteva zile până la a treia ediție a art200 și ne-am bucura să te avem alături.

Detalii

12 September 2022

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation