Aparitii media

Presa scrisa hotnews.ro
Totul pentru copii: cum strâng două mame tinere fonduri pentru cauzele sociale în care cred

„Cea mai mare provocare pentru mine a fost și rămâne jena de a cere bani cuiva”, povestește Oana Solomon, care, de mai mulți ani, își dăruiește ziua de naștere pe Galantom.

Detalii

06 October 2022

Presa scrisa Suceava News
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Clubul din Internat – o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii din internat

Proiectul Clubul din Internat face parte din seria de proiecte desfășurate de Asociația Zi de Bine în zona Moldovei.

Detalii

05 October 2022

Presa scrisa 24-ore.ro
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Clubul din Internat – o alternativă de petrecere a timpului liber pentru copiii din internat

Zi de Bine Moldova, alături de Asociația Romanian Youth Movement for Democracy – RYMD, inițiază proiectul Clubul din Internat, prin care cele două asociații își doresc să transforme o zonă din clădirea Liceului Tehnic „Anghel Saligny” din Bacău într-un spațiu atrăgător, care să îi ajute pe noii elevi veniți din mediul rural să se integreze mai ușor.

Detalii

05 October 2022

Presa scrisa adevarul.ro
David Popovici transformă totul în aur: Suma uriașă strânsă din donații pentru echipamentul său

În mai puțin de o lună, peste 40.000 euro au fost strânși în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children alături de campionul mondial la natație, David Popovici. A fost nevoie de circa 2650 de donații pentru ca acest lucru să fie posibil.

Detalii

25 September 2022

Presa scrisa adevarul.ro
Transfăgărășanul și Transalpina într-o singură zi. Efort impresionant din partea a doi cicliști

Doi cicliști și-au propus să parcurgă în aceeași zi Transfăgărășanul și Transalpina ca să strângă fonduri pentru copiii și adulții cu dizabilități aflați în atenția Fundația Rafael din Codlea

Detalii

23 September 2022

Presa scrisa Buna ziua Brașov
„Trecem munţii de dragul lor”

Doi biciclişti vor pleca zi din Braşov şi vor parcurge peste 650 de kilometri, prin munţii României, pentru o cauză nobilă

Detalii

23 September 2022

Presa scrisa capitalcultural.ro
Cei care pot, pentru cei care nu au cum

Să vrem mai mult, cât mai mult, totul! Căutăm marginea puterilor noastre, scoatem demonii din noi când, de fapt, vrem doar să ne știm locul. 

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa Brasov.net
https://www.brasov.net/

Florin Vianor Moisa și Bogdan Coman, doi sportivi de performanță și-au unit forțele pentru un vis comun, acela de a le oferi copiilor și adulților cu dizabilități o viață mai bună. 

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa hotnews.ro
„Oamenii sunt buni și vor să ajute, însă uneori e nevoie să li se amintească asta”

Pentru Liana Alexandru, jurnalistă și scriitoare, ziua de naștere a devenit un prilej de a- și îndemna prietenii și fanii să strângă, împreună cu ea, donații pentru ca victimele violenței domestice să se simtă mai în siguranță.

Detalii

22 September 2022

Presa scrisa Federatia Romana de Ciclism
“Transcarpathians” sau despre cât de departe te poate duce o bicicletă

Întotdeauna este loc de fapte bune. Indiferent de condiția fizică în care ne aflăm, timpul liber pe care îl avem sau materialele care ne sunt puse la dispoziție, cu mici eforturi putem împărți puțin din puținul nostru. 

Detalii

20 September 2022

Presa scrisa MS News
Umanitar. Alergăm pentru fericirea copiilor

UMANITAR. În cadrul unei inițiative a Asociației Ajungem Mari, patru femei și doi bărbați vor alerga la un maraton umanitar. Inițiatorii vor să strângă doar 1000 de euro, bani care se vor duce către un eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament. 

Detalii

16 September 2022

Presa scrisa adevarul.ro
David Popovici, felicitat la majorat de Florentina Filipovici. Sportiva și copiii ei au acum casă VIDEO

David Popovici a fost felicitat la majorat de sportiva Florentina Filipovici și cei trei copii ai ei, pentru cei peste 40.000 de euro strânși în cadrul campaniei demarate de Hope and Homes for Children, la care a participat și campionul mondial de natație. 

Detalii

15 September 2022

Presa scrisa prwave.ro
„Tribuna Parc”, proiectul „My School Can Be Cool” din satul Cornești co-creat de elevi, devine realitate

În cadrul programului educațional „My School Can Be Cool”, Asociaţia De-a Arhitectura, împreună cu Asociația Zi de Bine Moldova și biroul de arhitectură A+noima din Iași, ajută elevii de gimnaziu din satul Cornești, comuna Miroslava (jud. Iași), să transforme curtea Școlii Gimnaziale „Dimitrie Anghel” într-un spațiu de relaxare și zonă de petrecere a festivităților și evenimentelor școlare.

Detalii

13 September 2022

Presa scrisa Radio Romania Cultural
Începe a treia ediție a art200, festivalul internațional de film queer!

După luni de muncă neîncetată putem răsufla ușurați: mai sunt doar câteva zile până la a treia ediție a art200 și ne-am bucura să te avem alături.

Detalii

12 September 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Cum să-ți pui pasiunea pentru sport în slujba binelui

Încercăm să ne mișcăm mai mult, să fim mai activi și să compensăm orele întregi petrecute pe scaun, în fața unui monitor. 

Detalii

08 September 2022

Presa scrisa Estnews
Asociația Zi de Bine Moldova inițiază proiectul Tribuna Parc – un spațiu de ateliere, dezbateri și recreere în mediul rural

Proiectul Tribuna Parc face parte din seria de proiecte desfășurate de asociația Zi de Bine în zona Moldovei. În luna august, Zi de Bine Moldova a finalizat Biblioteca Altfel, un proiect inedit, care oferă o șansă copiilor din mediu rural să descopere plăcerea de a lectura și de a-și cultiva imaginația și cunoștințele. Pentru luna septembrie, ZDB Moldova își dorește să promoveze starea de bine și productivitatea prin amenajarea unui spațiu atractiv pentru copii, în cadrul Școlii Gimnaziale „Dimitrie Anghel” din Cornești.

Detalii

06 September 2022

Presa scrisa Aimx
Transcarphatians eveniment ciclist în septembrie pe Transfăgărășan și Transalpina.

Transcarphatians locul unde performanța sportivă și altruismul se completează! Așa au simțit Bogdan Coman și Florin Vianor Moisa, doi cicliști care au inițiat un eveniment sportiv-caritabil, în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități. 

Detalii

31 August 2022

Presa scrisa Monitorul Cluj
Clujeanul Vlad Pop a urcat Kilimanjaro, cu 2 zile mai repede! A urcat cel mai înalt munte al Africii pentru copiii cu cancer
Clujeanul Vlad Pop a urcat cel mai înalt munte al Africii pentru a susține 200 de copii cu cancer. A terminat traseul cu 2 zile mai devreme decât era în plan.
Detalii

31 August 2022

Presa scrisa Napoca News
Premii în valoare totală de 21.000 de euro la cea de-a 11-a ediție a Wizz Air Cluj-Napoca International Marathon

Peste 4000 de alergători s-au înscris la cea de-a 11-a ediție WIZZ AIR Cluj-Napoca Marathon, care va avea loc în 3-4 septembrie 2022. Valoarea totală a premiilor pregătite pentru câștigători este dublă față de ediția din 2021 și cea mai mare din istoria maratonului: 21.000 de euro, din care 14.000 euro premii cash și 7.000 euro premii reprezentând vouchere de călătorie Wizz Air.

Detalii

29 August 2022

Presa scrisa Avantaje
David Popovici, suma imensă strânsă pentru Florentina și copiii săi pentru o casă nouă: „Cea mai mare dorință a Florentinei se va îndeplini”

La începutul lunii august, David Popovici s-a alăturat unei campanii umanitare de mare amploare. Acesta și-a donat casca și ochelarii cu care a concurat la Campionatele Mondiale de Natație de la Budapesta pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori.

Detalii

26 August 2022

Presa scrisa hotnews.ro
425.000 lei strânși de 2 oameni pasionați de mișcare, dragoste pentru viață și fapte bune

De cele mai multe ori, atunci când ne gândim la oameni generoși tindem să ne imaginăm oameni cu o situație financiară foarte bună, care donează sume extraordinare către cauze sociale sau organizații non-guvernamentale. 

Detalii

25 August 2022

Presa scrisa Eurosport
DAVID POPOVICI, GEST DE MARE CAMPION! A STRÂNS O SUMĂ URIAȘĂ PENTRU O MAMĂ A TREI COPII, GRAV BOLNAVĂ ŞI FĂRĂ CASĂ

David Popovici demonstrează încă o dată că e un campion desăvârșit și se implică într-o acțiune caritabilă pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Campion european și mondial a strâns o sumă impresionantă pentru această cauză caritabilă.

Detalii

24 August 2022

Presa scrisa Observatorul Prahovean
David Popovici: “Îmi donez casca și ochelarii de campion pentru Florentina și copiii ei!”

Campionul mondial al României, David Popovici, își donează casca și ochelarii de campion pentru Florentina și copii ei.

Detalii

24 August 2022

Presa scrisa PRO TV
Olimpic la matematică și admis la o prestigioasă facultate din Paris, un elev cere ajutor pentru a putea participa la cursuri

Un elev din Gorj, olimpic la matematică și admis la o facultate de top din Paris, are mare nevoie de ajutor pentru a putea începe cursurile alături de colegii lui.

Detalii

23 August 2022

Presa scrisa Monitorul Cluj
Clujeanul Vlad Pop urcă Kilimanjaro, pentru a ajuta 200 de copii bolnavi de cancer
În câteva zile, clujeanul Vlad Pop va urca Kilimanjaro, cel mai înalt munte al Africii, pentru a ajuta 200 de copii diagnosticați cu cancer să își continue studiile după tratamente chinuitoare.
Detalii

22 August 2022

Presa scrisa Cluj24
Clujeanul Vlad Pop urcă pe vârful Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt munte al Africii. Pentru copiii bolnavi de CANCER

Clujeanul Vlad Pop pormește vineri, 26 august, spre Tanzania, pentru ascensiunea pe Kilimanjaro (5.895 m), cel mai înalt munte al Africii (5.895 m).

Detalii

22 August 2022

Presa scrisa Digi Sport
97.000 de lei pentru ajutorarea Florentinei. Se mai donează până pe 26 august pentru casca şi ochelarii lui David Popovici

David Popovici (17 ani), primul campion mondial la înot al României, a fost impresionat de povestea de viaţă a unui fost sportiv tricolor şi a decis să participe la strângerea de fonduri pentru construirea unei case. 

Detalii

20 August 2022

Presa scrisa Viata Libera
Un gălățean aleargă la altitudine în Franța pentru o cauză nobilă

Gălățeanul Benea Marinachi, un pasionat al sporturilor, va alerga în cadrul unei curse de peste hotare.

Detalii

20 August 2022

Presa scrisa PRO TV
Presa internațională, la picioarele lui David Popovici: „Noul Tarzan al înotului”, „Omul care nu are limite”

„Bun venit în universul lui Popovici!”, au scris pe Twitter organizatorii Campionatelor Europene de Natație din Roma, după fenomenalul succes al campionului nostru.

Detalii

15 August 2022

Presa scrisa hotnews.ro
Portret de Galantom - binele surprins pe chip și în suflet

Ce se întâmplă când mulți oameni generoși se strâng într-un singur loc pentru a face mult bine? Peste 170.000 de donații în valoare de peste 22 milioane de lei care au ajuns la cauze sociale. De mai bine de 8 ani platforma Galantom reprezintă un instrument care facilitează donațiile individuale și fundraisingul peer-to-peer. Printre altele, oamenii își pot dărui ziua de naștere sau își pot înscrie participarea la evenimente sportive pentru a strânge fonduri direct pe platformă.

Detalii

28 July 2022

Presa scrisa nineoclock.ro
Romanians donated over 1,600,000 lei on the Galantom platform in the first 6 months of 2022

Even though we’ve been through two years of health crisis, and 2022 has begun with a war, good people continue to support those in need. In the first six months of this year 10,707 donations were raised on the Galantom platform, totalling 1,620,231 lei.

Detalii

27 July 2022

Presa scrisa Romaniapress
Romanians donated EUR 325,000 on the Galantom fundraising platform in H1 2022

Romanians donated more than RON 1.6 million (some EUR 325,000) on the Galantom fundraising platform in the first six months of 2022, supporting 279 projects implemented by 153 non-profit organizations. 

Detalii

27 July 2022

Presa scrisa Business-Review
Romanians donated over RON 1,600,000 on the Galantom platform in the first 6 months of 2022

Even though we’ve been through two years of health crisis, and 2022 has begun with a war, good people continue to support those in need. In the first six months of this year 10,707 donations were raised on the Galantom platform, totalling 1,620,231 lei.

Detalii

26 July 2022

Presa scrisa ompemunte.ro
Autobuzul copilăriei – un proiect social al Asociației OM pe MUNTE

„Autobuzul copilăriei” își începe călătoria în perioada 19-22 august 2022, ca parte integrată a proiectului social „Pe Coastă„, locul în care într-un viitor nu foarte îndepărtat va funcționa un Centru Social de Agrement pentru copiii care nu au posibilități materiale și financiare să meargă în vacanță.

Detalii

22 July 2022

Presa scrisa prwave.ro
Românii au donat peste 1.600.000 de lei pe platforma Galantom în primele 6 luni din 2022
Pe platforma de fundraising Galantom s-au strâns donații de peste 1.600.000 de lei în prima jumătate a anului 2022;
Detalii

21 July 2022

Presa scrisa Ziarul Metropolis
Românii au donat peste 1.600.000 de lei pe platforma Galantom în primele 6 luni din 2022

Deşi am trecut prin doi ani de pandemie, iar anul 2022 a început cu un război, oamenii de bine continuă să se mobilizeze pentru a-i susţine pe cei în nevoie.

Detalii

21 July 2022

Presa scrisa Revista Biz
Biz Good News: Românii au donat peste 1,6 mil. lei pe platforma Galantom în primele 6 luni din 2022

În primele șase luni ale acestui an, pe platforma Galantom s-au făcut 10.707 donații, în valoare totală de 1.620.231 lei. 

Detalii

21 July 2022

Presa scrisa Gorjeanul
Strângere de fonduri pentru Andreea Pîșcu

Fosta atletă de la CS Pandurii Târgu Jiu, Andreea Pîșcu, are nevoie de susținere financiară pentru a participa la UTMB (Ultra Trail du Mont Blanc), proba OCC (55k). Gorjeanca vrea să-și apere titlul cucerit în 2021, la Val d’Aran by UTMB (prima ediție). 

Detalii

19 July 2022

Presa scrisa Stirile Gorjului
O gorjeancă strânge bani ca să alerge pentru România pe Mont Blanc

O campioană la atletism, gorjeancă, strânge bani, printr-o campanie de derulată de un ONG, pentru a participa la o competiție de alergare montană în Mont Blanc.

Detalii

17 July 2022

Presa scrisa Observator BN
O bistrițeancă, într-o mega-expediție pe bicicletă, alături de prietenul ei. Vor să străbată 4500 de kilometri ca să adune bani pentru copiii bolnavi de cancer

Florina Negrea, o tânără bistrițeancă de 29 de ani, și prietenul ei Florian Kromer, cetățean german, au apornit în aventura vieții lor, pe bicicletă. 

Detalii

16 July 2022

Presa scrisa mirelaretegan.ro
Nunta Anului - episodul 1 | Rochia de Mireasă

Cine a fost vreodată să-și aleagă rochie de mireasă sau cine a însoțit o mireasă să-și aleagă rochia? Eu am trăit această experiență pentru prima oară în viața mea alături de Luiza - mireasa cu care am promis să facem cea mai frumoasă

Detalii

24 June 2022

Presa scrisa Bucurestii Vechi si Noi
Cea mai mare dorință a Lucianei pentru ziua când va avea buletin

Vă salut pe toți cei care citiți acest mic articol! Mă numesc Țigănaș Luciana, sunt voluntar-povestaș în proiectul cultural și de literație [email protected] în sate, proiect derulat de Asociația „Eu, tu și ei” Focșani, organizație care ajută copiii și tinerii din sate și orașe să se implice în comunitate și să devină persoane mai bune.

Detalii

17 June 2022

Presa scrisa Pagina de media
Memo de la Guerrilla şi Osmanovici de la Prima TV, tură de 100 Km pentru o cauză umanitară. Pentru cine strâng bani?

100K Walk. Doi jurnalişti, un rugbist în scaunul rulant şi un ultramaratonist fac o plimbare de 100 de Km prin Bucureşti, în acest weekend. Câţi bani şi-au propus să strângă?

Detalii

17 June 2022

Presa scrisa Ziarul de Iasi
Concert caritabil pentru copiii ucraineni la Opera Iaşi
Ziua Copilului va fi sărbătorită într-un mod special la Opera Naţională Română din Iaşi. Teatrul liric ieşean va susţine pe 1 iunie, de la ora 18:30, un concert caritabil dedicat copiilor ucraineni. Intitulat „Voci pentru pace”, spectacolul îşi propune să strângă fonduri pentru reconstrucţia şcolilor din Ucraina şi pentru sprijinirea elevilor ucraineni refugiaţi în România. 
Detalii

25 May 2022

Presa scrisa Jurnalul de Ilfov
Apel al Asociaţiei „Restart la Viață”, pentru salvarea unei mame. Proiectului umanitar i s-a alăturat și actrița Lamia Beligan

Alina este o femeie de 53 de ani din Constanța, care, în urmă cu 2 ani, a fost diagnosticată cu glioblastom, o formă agresivă de cancer cerebral. Ea trebuie să urmeze un tratament imunologic foarte costisitor în Germania și este, totodată, una dintre pacientele care participă la grupul suport pentru pacienții oncologici din Constanța, deschis de Asociația “Restart la Viață”.

Detalii

20 May 2022

Presa scrisa Ziarul Evenimentul
„Voci pentru Pace” - Spectacol la Opera din Iași pentru copiii Ucrainei

Pe 1 iunie, publicul din Capitala Moldovei este invitat la un spectacol extraordinar oferit de artiștii Operei Naționale Române din Iași, cu sprijinul Universității Națiuonale „George Enescu”, și dedicat copiilor din Ucraina. 

Detalii

19 May 2022

Presa scrisa Stiri la zi
Vesti bune din desertul din Nambia...

Vesti bune din deserul din Nambia, unde Iulian Rotariu alearga pentru a sustine cauza copiilor cu autism din Botosani.

Detalii

18 May 2022

Presa scrisa adevarul.ro
Conturul României pe bicicletă. Pompierul care pedalează pentru copiii cu afecţiuni neurologice a plecat în cursă

Sebastian Laurenţiu Ghioca, pompierul care susţine cauza copiiilor cu afecţiuni neurologice grave, a plecat în cursa de peste 2.700 kilometri din curtea ISU Călăraşi, fiind încurajat şi susţinut de toţi colegii de serviciu.

Detalii

16 May 2022

Presa scrisa Le petit journal
Un britannique part à vélo de Londres jusqu'à Bucarest pour soutenir les Ukrainiens

David Potts, ancien officier de la Royal Air Force, consultant en gestion et ancien élève d'UiPath, a récemment entamé un voyage à vélo d'un mois de Londres jusqu'à Bucarest pour soutenir les citoyens ukrainiens touchés par la guerre. Il parcourra 2 700 km à vélo pour récolter des dons pour la campagne du Fonds de solidarité pour l'Ukraine initiée par la Fondation UiPath.

Detalii

10 May 2022

Presa scrisa Cluj24
Clujeanul Vlad Pop va urca pe vârful Kilimanjaro din Africa. Strânge bani pentru copiii cu cancer

Sportivul de ultra-maraton din Cluj, Vlad Pop, intenționează să urce pe cel mai înalt munte din Africa, Kilimanjaro, care are 5.895 de metri, pentru o cauză nobilă și anume strângerea de bani pentru copiii bolnavi de cancer.

Detalii

10 May 2022

Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation