Media Appearances

Online press life.ro
Vlad Ștefănel, medicul care aleargă pentru pacienți

Vlad Ștefănel este medic specialist în radioterapie, care s-a pregătit pentru o carieră medicală militară, inspirat de tatăl său, ofițer de carieră. 

Details

07 December 2020

Blogs andreicismaru.ro
Putem lupta împotriva iubirii care bate la ochi

Deși ne place să credem că suntem o societate civilizată, curată, educată, rafinată, de fapt nu suntem deloc așa. Și vorbim pe cifre declarate, situația sunt sigur că este mult mai gravă în realitate și că foarte multe femei care sunt victime ale agresiunilor nu se duc din diverse motive să le și reclame.

Details

11 November 2020

Online press Digi Sport
Digi Sport Special își dăruiește cea de-a zecea aniversare Fundației ”Mihai Neșu”

În data de 8 noiembrie, emisiunea Digi Sport Special va împlini 10 ani de existență, aniversare pe care o va celebra printr-o faptă bună – își va dărui ziua unui proiect umanitar susținut de un sportiv care își sărbătorește ziua onomastică la aceeași dată – Mihai Neșu. 

Details

06 November 2020

Online press Digi World
DIGI SPORT SPECIAL ÎȘI DĂRUIEȘTE CEA DE-A ZECEA ANIVERSARE FUNDAȚIEI ”MIHAI NEȘU”

În data de 8 noiembrie, emisiunea Digi Sport Special va împlini 10 ani de existență, aniversare pe care o va celebra printr-o faptă bună – își va dărui ziua unui proiect umanitar susținut de un sportiv care își sărbătorește ziua onomastică la aceeași dată – Mihai Neșu.

Details

06 November 2020

Online press Institute.ro
NO.MAD DESCHIDE DISCUȚIA DESPRE PROVOCĂRILE CREATORILOR DE CONȚINUT PE 23 NOIEMBRIE, LA CEA DE-A TREIA EDIȚIE A EVENIMENTULUI ONLINE PANDEMIA MADE ME DO IT

După ce a dat cuvântul freelancerilor și antreprenorilor care și-au împărtășit lecțiile învățate în pandemie, NO.MAD Talks abordează nișa creatorilor de conținut la Pandemia Made Me Do It 3.0, eveniment online care va avea loc pe 23 noiembrie, de la 18:30, online. 

Details

04 November 2020

Online press wall-street.ro
STUDIU: Trei sferturi dintre români sunt dispuși să își doneze ziua de naștere

Trei sferturi dintre români sunt dispuși să-și doneze ziua de naștere. În urma unui studiu realizat pentru Asociația Zi de Bine, în perioada august-septembrie 2020, reiese că 73% dintre respondenți ar fi dispuși să își doneze ziua de naștere.

Details

27 October 2020

Online press prwave.ro
Un studiu realizat pentru Asociația Zi de Bine de către IZI Data, arată că trei sferturi dintre români sunt dispuși să își doneze ziua de naștere

Trei sferturi dintre români sunt dispuși să-și doneze ziua de naștere. În urma unui studiu realizat pentru Asociația Zi de Bine, în perioada august-septembrie 2020, reiese că 73% dintre respondenți ar fi dispuși să își doneze ziua de naștere.

Details

27 October 2020

Online press mediastandard.ro
Platformele de crowdfunding vor fi reglementate din 2021. Ce platforme există și ce-ți oferă

Din 10 noiembrie 2021, se va aplica, în toate statele Uniunii Europene, Regulamentul UE nr. 1.503/2020 privind platformele de crowdfunding (finanțare participativă), anunță Avocatnet.ro.

Details

26 October 2020

Online press iqads.ro
Cum a imaginat Raluca Băraru grădina ignoranței și a cruzimii umane

Eram cu totii in izolare cand a aparut campania ”Daruieste ziua ta”, un indemn la altruism si o invitatie sa ne sarbatorim zilele de nastere facand si o fapta buna. 

Details

23 October 2020

Newspapers stirileprotv.ro
Povestea lui Cosmin, care la 15 ani a oferit o lecție de viață. A rămas fără tată, iar mama s-a luptat cu cancerul

O lecţie de viaţă are un adolescent de 15 ani, care trăieşte într-una dintre cele mai defavorizate zone din ţară: cartierul Ferentari din Bucureşti.

Details

22 October 2020

Online press Forbes
S-a încheiat cea mai frumoasă campanie Zurli pentru copiii bolnavi de cancer, Ziua Eșarfelor Colorate

Pe 12 octombrie, românii și-au arătat solidaritatea față de copiii din secțiile de oncopediatrie din țară, alăturându-se campaniei inițiate de Mirela Retegan și Gașca Zurli - Ziua Eșarfelor Colorate.

Details

22 October 2020

Online press click.ro
CODIN MATICIUC A ÎNCHEIAT CAMPANIA DĂRUIEȘTE ZIUA TA ȘI A FĂCUT ANUNȚUL: ”AM STRÂNS DUBLU!”

Codin Maticiuc lansa provocarea pe rețeaua de socializare, după ce se implicase, de mai multe luni, într-un scop umanitar, anume, renovarea etajului 7 al Spitalului Fundeni: să-și donezi ziua de naștere! 

Details

19 October 2020

Online press Republica
Sunt cel mult un sportiv amator, dar am decis să alerg un cros pentru cei care nu pot merge

Sunt cel mult un sportiv amator. Nu sunt nici fundraiser de fel, deși acum 2 ani am fost într-o echipă de alergători și am reușit să strângem împreună peste 2000 de lei pe care i-am donat Fundației Motivation, care i-a transformat în 4 scaune rulante pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Details

17 October 2020

Online press ziare.com
INNA isi doneaza ziua de nastere. Mesajul emotionant al artistei

INNA, cea mai cunoscuta artista din Romania in plan international, implineste vineri, 16 octombrie, 34 de ani, prilej cu care a decis sa isi doneze ziua de nastere unei cauze pe care o sustine de mai mult timp.

Details

16 October 2020

Online press iqads.ro
INTERNETICS 2020 - WINNERS AND NOMINEES

Ediția 2020 a Internetics a marcat anul acesta o cifră importantă în evoluția festivalului, împlinirea a 20 de ani de la organizarea primei competiții, și s-a încheiat cu o gală atipică pe data de 13 octombrie 2020,  în varianta virtuală a Ateneului Român, realizată în Minecraft.

Details

14 October 2020

Online press Romania Pozitiva
INNA își donează ziua de naștere: „Cu un mic gest, poți ajuta și tu și poți oferi speranță”
INNA, a cărei zi de naștere este pe 16 octombrie, a decis ca anul acesta să-și doneze ziua de naștere. Este pentru a doua oară când artista se implică și își dăruiește aniversarea copiilor și adulților de la HOSPICE Casa Speranței.
Details

13 October 2020

Online press iqads.ro
[Start in PR] Sabina Gealatu: Partea ”glam” într-adevăr există, dar nu e nici pe departe cea mai importantă

Cand vorbesti cu un absolvent, te astepti sa-ti spuna ca teoria nu i-a folosit la nimic. Iar cand vorbesti cu cineva din PR, te astepti sa-ti spuna ca nu e nimic glamor in meseria asta. Noi am vorbit cu Sabina Gealatu, PR Manager, Conan PR, si nu ne-a spus niciuna, nicialta.

Details

06 October 2020

Online press National Geographic
Chef Alex Iacob: „Când dăruiești, de fapt, primești.”
În căutarea a 3651 de oameni care să-și dăruiască ziua de naștere și care să îi îndemne pe cei dragi să facă o donație pentru o cauză susținută de ei.
Details

05 October 2020

Online press Alist Magazine
Oana Solomon, People for Sport: „ Încerc mereu să las focul să ardă fără să mă ard”

Oana este pasionată de drept și de mișcare. Coordonează departamentul juridic al unei multinaționale și, înpreună cu soțul ei, a creat organizația People for Sport, prin care încurajează oamenii să facă mișcare și să ducă un stil de viață sănătos.

Details

02 October 2020

Online press prwave.ro
În luna octombrie, Asociația Zi de Bine aduce la viață un autobuz scos din circulație și îl transformă radical într-un spațiu educațional pentru copii

În luna octombrie, Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, fondatoarele Asociației Zi de Bine susțin Edubuzz, un proiect menit să le ofere copiilor din comuna Augustin, județul Brașov, un spațiu educațional inedit.

Details

01 October 2020

Online press Radio Romania Timisoara
Aleargă TU pentru EI powered by Miele, cros online în beneficiul pacienților HOSPICE

Cea de-a 12-a ediție a crosului Aleargă TU pentru EI, powered by Miele ia startul anul acesta într-o formă nouă, adaptată condițiilor impuse de pandemie.

Details

26 September 2020

Online press OK Magazine
Mirela Retegan porneşte o nouă campanie pentru copiii din secţiile de oncopediatrie – Ziua Eşarfelor Colorate

Pe 12 Octombrie, Mirela Retegan îi invită pe români să se solidarizeze cu toţi copiii din secţiile de oncopediatrie din România.  

Details

25 September 2020

Online press Click Sanatate
Mirela Retegan îi invită pe români să se solidarizeze cu toţi copiii din secţiile de oncopediatrie din România

12 Octombrie devine Ziua Eşarfelor Colorate, ziua în care românii arată că le pasă de copiii care se luptă cu cea mai urâtă boală. Mirela Retegan, fondatorul Zurli, i-a luat în ultimii 10 ani sub aripa ei pe Copiii cu Branule, iar acum porneşte o nouă campanie dedicată lor.

Details

25 September 2020

Online press Focus Press
Codin Maticiuc renunță la petrecerea de 40 de ani pentru a lua mobilier la etajul VII al Spitalului Fundeni

Codin Maticiuc s-a implicat de câțiva ani de zile în schimbarea mai multor destine prin diverse proiecte filantropice. Unul dintre ele este etajul VII al Spitalului Fundeni, acolo unde sunt tratați copiii bolnavi de cancer.

Details

24 September 2020

Online press Ziarul Unirea
Anunț inedit al actriței Dana Rogoz. Își „donează” ziua de naștere pentru a salva o casă tradițională din satul Cib, județul Alba

Actrița Dana Rogoz face un anunț inedit pe o rețea de socializare. Ea își va „dona” ziua de naștere pentru o cauză nobilă, salvarea unei case tradiționale din secolul al XIX-lea.

Details

24 September 2020

Online press click.ro
Codin Maticiuc împlinește 40 de ani în octombrie. Își dorește un cadou la care poate contribui oricine

De ceva vreme, persoanele publice și-au dat seama de puterea pe care o au în a-i influența pe fanii lor să facă bine celor aflați în nevoie. 

Details

24 September 2020

Online press PRO TV
Se caută 2400 de oameni de bine care să-și dăruiască zilele de naștere și, împreună, să schimbe răul în bine

Într-o singură zi, la știri se aud cel puțin 10 știri negative. Adică 3650 de vești rele pe an (accidente, agresiuni, fapte discriminatorii, de corupție etc), un număr foarte mare raportat la veștile pozitive vehiculate în spațiul public. 

Details

23 September 2020

Online press Radio Romania Cluj
Aleargă TU pentru EI – cros online în beneficiul pacienților HOSPICE
Cea de-a 12-a ediție a crosului Aleargă TU pentru EI, powered by Miele ia startul anul acesta într-o formă nouă, adaptată condițiilor impuse de pandemie.
Details

22 September 2020

Online press Revista Explore
Dăruieşte ziua ta de naştere pentru copiii din centrele de plasament

Transformă cadourile de ziua ta în bucurie, șanse și un viitor mai bun pentru copiii din centrele de plasament! Fie că alegi să îți serbezi sau nu ziua, familia, prietenii și colegii iti pot face cadouri donand online pe platforma Galantom, pe pagina ta specială de fundraiser, pentru proiectul ales de tine. Asa vei împărți satisfacția de a ajuta cu toți cei dragi!

Details

05 September 2020

Online press bizbrasov.ro
Brașovenii aleargă pentru pacienții îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței pe 26 și 27 septembrie.

Ediția a 12-a a crosului Aleargă TU pentru EI, powered by Miele, ia startul anul acesta într-o formă nouă, adaptată condițiilor impuse de pandemie. 

Details

03 September 2020

Newspapers WE INVENT
Raluca Mihaila (Utopic Brain): “Avem nevoie sa gandim pe termen mai lung de maine”

Cu un executive MBA la Maastricht School of Management si o experienta in marcomm de peste 14 ani, de 2 ani de zile, Raluca Mihaila este freelancer pe trei paliere creative: marketing (fondatoare Utopic Brain – un boutique creativ cu clienti foarte diferiti, dar legati de un singur lucru: fac bine in jurul lor), fotografie concept (scrie povesti cu ajutorul imaginilor pe Raluca Mihaila Photography) si scriere creativa (are 4 carti publicate, este contributoare la diverse publicatii pe diverse teme actuale si de peste 11 ani scriitor pe Raluca Mihaila Stories).

Details

03 September 2020

Online press Cronica Romana
Celebrul caiacist gălățean, Valerică Rîmbu, va padela pe Dunăre, între Galați și Sulina, într-un eveniment de strângere de fonduri

Asociația „Zi de BINE” din București a jurnalistei Melania Medeleanu în colaborare cu Asociația „Mă Bucur de viață” din Galați, au inițiat proiectul de fundraising „H2Om”. Prin urmare, celebrul caiacist gălățean, Valerică Rîmbu, pe data de 03 septembrie 2020, la ora 04 dimineața, va pleca din Galați, în caiac pe Dunăre și dacă totul va decurge bine, va ajunge la Sulina la ora 20.00, după ce va padela 155 km.

Details

02 September 2020

Online press Stiri pentru copii
Cât costă o viață de copil? Cât un avion

O tânără româncă și-a ales un cadou inedit pentru ziua ei de naștere. Adelina Toncean dorește un avion roz pentru a salva copiii bolnavi. Surprinzător nu este un dar pe care îl va folosi ea, ci micuții care au nevoie disperată de tratament. Cât costă viața unui copil și cum i-a venit ideea? Aflați în cele ce urmează.

Details

02 September 2020

Online press Tribuna Invatamantului
Clase amenajate în curțile unor școli

Soluția amenajării unor spații în curțile școlilor pentru ținerea orelor este pusă în practică la școlile cu clasele I-VIII din localitățile Bucșoaia, județul Suceava (533 de elevi) și Pesac, județul Timiș (240 de elevi). 

Details

01 September 2020

Newspapers prwave.ro
Asociația Zi de Bine anunță lansarea cauzei din luna septembrie, Clasa din curtea școlii

În luna septembrie, Asociația Zi de Bine alături de Life Education for All vin în întâmpinarea elevilor și profesorilor din Bucșoaia, județul Suceava și respectiv Pesac, județul Timiș, pentru a construi primele clase din curtea școlii. 

Details

01 September 2020

Online press Ziarul Unirea
Acțiune de remarcare și ecologizare a traseului Cugir – Bucuru – Bocșitură – vf. Răchita – vf. Moliviș, desfășurată de Asociația Raw Nature Experience din Cugir

Într-o postare pe pagina proprie de facebook, Asociația Raw Nature Experience din Cugir anunță că în weekend, asociația a desfășurat o acțiune de remarcare și ecologizare a traseului Cugir – Bucuru – Bocșitură – vf. Răchita – vf. Moliviș, reușind să marcheze 20 de kilometri.

Details

25 August 2020

Online press Tribuna Invatamantului
Caravană educativă privind normele elementare de igienă

Într-o vreme dominată de măsuri igienico-sanitare preventive, a pornit caravana Microduș, pusă în mișcare de Asociația Zi de Bine și Fundația Bethany. 

Details

22 August 2020

Blogs blogatu.ro
Caravana Microduș și-a început călătoria spre cele 13 sate din Județul Iași.

București, 21 august 2020: Caravana Microduș a ajuns săptămâna aceasta la Iași, iar prima oprire a fost în satul Vâlcelele, comuna Vlădeni. Aici, Asociația Zi de Bine și Fundația Bethany au fost așteptate de peste 35 de copii care au primit informații despre normele elementare de igienă cât și despre riscurile nerespectării lor.

Details

21 August 2020

Blogs Jurnalul de Ilfov
Caravana Microduș și-a început călătoria spre 13 sate din județul Iași

Caravana Microduș a ajuns săptămâna aceasta la Iași, iar prima oprire a fost în satul Vâlcelele, comuna Vlădeni. Aici, Asociația Zi de Bine și Fundația Bethany au fost așteptate de peste 35 de copii care au primit informații despre normele elementare de igienă cât și despre riscurile nerespectării lor.

Details

21 August 2020

Online press csrmedia.ro
Maratonul Virtual 20.20, powered by CEZ Romania: Alearga. Pedaleaza. Doneaza.

CEZ Romania a pregatit un nou format de eveniment: Maratonul Virtual 20.20, un loc sigur in care se poate alerga, pedala si dona taxa de inscriere catre una dintre cauzele sociale beneficiare ale MO.

Details

17 August 2020

Online press Alist Magazine
Nicoleta Nidelea Vaia: „Am avut 18 șocuri anafilactice, o moarte clinică și pot mânca doar 5 alimente. Dar viața mea e atât de frumoasă!”

Nu e nimic greșit în ceea ce tocmai ai citit. Nicoleta suferă de o boală oncologică extrem de rară, mastocitoza, din cauza căreia o simplă zi mai stresantă îi poate fi fatală. Totuși, sau tocmai de aceea, a învățat să se bucure de fiecare clipă.

Details

11 August 2020

Blogs Designist
Ilustratoarea Raluca Băraru desenează o poveste despre fapte bune

Știai că poți să-ți dăruiești ziua de naștere sau de nume pentru o cauza în care crezi? Este foarte simplu. În loc de cadourile obișnuite de ziua ta, roagă-ți prietenii să facă o donație către o cauză aproape de inima ta. Vei avea parte astfel de cea mai frumoasă aniversare.

Details

29 July 2020

Online press Europa FM
De ziua ei, Mirela Retegan își donează ziua de naștere pentru o mămică și cei șapte copii pe care îi crește singură

Mirela Retegan își donează și în acest an ziua de naștere pentru a face fapte bune, cu ajutorul platformei Galantom.

Details

24 July 2020

Online press Dilema Veche
SMS pentru Viață

În România, în ultimii 7 ani, peste 10.000 de persoane și-au donat ziua de naștere sau au alergat zeci de kilometri pentru a strînge bani prin Galantom, una dintre cele mai cunoscute platforme de fundraising din România.

Details

20 July 2020

Online press Recorder.ro
Cei care dăruiesc de ziua lor

În România, în ultimii șapte ani, peste 10.000 de persoane și-au donat ziua de naștere sau au alergat zeci de kilometri pentru a strânge bani prin Galantom, una dintre cele mai cunoscute platforme de fundraising din România. 

Details

17 July 2020

Online press Romania Pozitiva
Pentru ce cauze au donat românii în izolare pe platforma Galantom.ro

Galantom.ro, platforma românească de fundraising peer to peer, a realizat o retrospectivă a modului în care au donat românii pe platformă în perioada de izolare (15 martie – 20 mai) și a comparat rezultatele cu cele de anul trecut, din aceeași perioadă.

Details

02 July 2020

Online press iqads.ro
Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt metraj, documentare si animatii. 

Details

01 July 2020

Online press hunedoaralibera
La Shopping City Deva, clienții își pot dona ziua de naștere copiilor din centrele de plasament

La Shopping City Deva, clienții care își sărbătoresc ziua de naștere în luna iulie au ocazia de a-și transforma aniversarea într-o faptă bună, împărțind bucuria cu tinerii și copiii din centrele de plasament din județul Hunedoara.

Details

01 July 2020

Online press StiriONG.ro
Am relansat site-ul dedicat și campania Dăruiește ziua ta pe Galantom

#ONGprezent! vorbește despre provocările cu care ONG-urile din România se confruntă în această perioadă. Despre soluțiile și inițiativele pe care le-au pornit pentru a trece cu bine de ea, atât pentru angajații și voluntarii lor, cât mai ales pentru benefiarii pentru care lucrează.

Details

16 June 2020

Online press activenews.ro
Viitorul centru de consiliere „Sfânta Elena” din București a strâns 33% din suma necesară în prima săptămână de strângere de fonduri.

Campania de strângere de fonduri pentru deschiderea noului Centru „Sfânta Elena” din București, dedicat consilierii femeilor aflate în criză de sarcină, a demarat promițător, reușindu-se din prima săptămână adunarea a circa 33% din suma estimată.

Details

15 June 2020