Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Frantz - sport pentru natura

 

1
Cauze:
0
Fundraiseri:
0 RON
Sumă:
0
Donații:

Fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lume mai buna, cu un viitor frumos si sanatos pentru generatiile viitoare.

Eu sunt Frantz si fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lume mai buna, cu un viitor frumos si sanatos pentru generatiile viitoare. Sportul imi insufleteste viata si ma face sa iubesc natura. Alaturati-va si voua mie, prin sport si dragoste de natura, impadurind si ingrijind puietii plantati pana la stadiul de masiv alaturi de cei de la Padurea copiilor. Astfel eu fac sport, voi donati, impreuna plantam:

- 15 aprilie: RunFest - race to nature/ 21km alergare

- 16 aprilie: Colour Run/ 5km alergare

- 14 mai: Half Iron Man, Kotor, Muntenegru/ 1.9km inot - 90 km bicicleta - 21km alergare

- 17 iunie: Maratonul DHL/ 21km alergare

- 28 august: Half Iron Man - Endurance Triathlon Cluj/ 1.9km inot - 90 km bicicleta - 21km alergare

- 09 septembrie: Semimaraton Ciucas*3 alergare trailrun

- 24 septembrie: Velo Power Panciu/ road-bike

Alerg sa impaduresc!

Proiecte susţinute la eveniment

Frantz - sport pentru natura
Fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lum

Pagini fundraising

Frantz - sport pentru natura

Fie ca alerg, pedalez sau inot de-a lungul si latul Romaniei sau peste hotare, toate acestea le fac cu entuziasm si cu speranta - speranta intr-o lume...

0% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation