Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

Marian alearga sa impadureasca

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
150 RON
Sumă:
4
Donații:

Simt ca traiesc cu adevărat si încerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in mijlocul naturii - pe munte sau in mijlocul pădurii și uneori chiar și la mare.

Simt ca traiesc cu adevărat si încerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in mijlocul naturii - pe munte sau in mijlocul pădurii și uneori chiar și la mare . Ma simt liber si implinit si imi doresc ca fiecare din noi sa isi umple sufletul cu satisfactia si bucuria pe care le simt eu cand alerg pe carari de munte sau pe poteci de padure. „Mor” dupa peisajele Romaniei si imi doresc pentru copiii mei sa se bucure, la rândul lor de ceea ce natura ne-a pus în brațe.

De fiecare data cand alerg o fac si pentru ei. Am legat astfel competitiile mele de ‘trail run’ si nu numai, de asociatia Padurea copiilor – cea care a plantat si a ingrijit pana acum peste 300000 de puieti, cam 37 de hectare, oferind astfel o solutie la DISTRUGEREA padurilor, una din cauzele care ameninta frumusețea acestui tărâm caruia noi ii spunem Romania. 

Alatura-te si tu eforturilor mele de a ajuta cauza în care cred. Anul acesta imi propun sa alerg pentru Padurea copiilor la urmatoarele competitii: 

1. Brasov Marathon – trail,22-Apr, Brasov
2. Transylvania 50k – trail, 20-May, Bran, Muntii Bucegi
3. Hai Pe Munte Iași – Hike, 26-May, Munții Ceahlău
4. Ultrabug 100k – trail, 2-4.iunie, Fundu Moldovei, Bucovina
5. Retezat SkyRace – trail, 17-Jun, Cheile Butii
6. Jnepenii – Hike, 23-Jun, Munții Hășmaș
7. Zimbrul Carpatin - Hike, 7-Jul, Munții Iezer
8. Marathon 7500 (proba de 100k) - trail, 14-17.iul, Salvamont Pestera - Muntii Bucegi
9. Via-Retezat – Hike, 4-6.aug, Munții Retezat 11.
10. 2x2 Race – trail, 19-Aug, Balea Lac
11. Pro-Parâng – Hike, 1-Sep, Munții Parâng
12. Bucharest Fox Trail Half Marathon - trail, 2-Sep, Padurea Baneasa, Bucuresti
13. Ciucas X3 - trail, 9-Sep, Cheia, jud. Prahova
14. Transmaraton – sosea, 18-Sep, Transfagarasan
15. Maraton Piatra Craiului – trail, 7-Oct, Zarnesti

In speranta ca fiecare alergare a mea va aduce donatiile necesare sprijinirii actiunilor de plantare a celor de la Padurea copiilor – va multumesc! 
Marian

Proiecte susţinute la eveniment

Padurea Copiilor @ Marian alearga sa impadureasca
Simt ca traiesc cu adevărat si încerc sa ma bucur de fiecare clipa petrecuta in mijlocul naturii - pe munte sau in mijlocul pădurii și uneori chia

Pagini fundraising

Alerg sa impaduresc!

Alerg pentru Padurea copiilor cu lacomie și cu certitudinea ca asa pun și eu, puțin, umarul la un viitor mai sanatos si mai impadurit pentru copii mei...

1.5% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation