Sărbătorim 10 ani de impact în comunitate! Impactul nostru colectiv devine mai puternic cu ajutorul tău.    Doneaza acum!

IRONMAN Tallinn ~ 2018

 

1
Cauze:
1
Fundraiseri:
2,500 RON
Sumă:
35
Donații:

IRONMAN Tallinn, Estonia, va avea loc in capitala tarii situata la Marea Baltica. 

IRONMAN Tallinn, Estonia, va avea loc in capitala tarii situata la Marea Baltica. Orasul este situat pe coasta de nord a tarii, pe tarmul Golfului Finlandei, la 80 km sud de Helsinki, la est de Stockholm si la vest de Sankt Petersburg, in regiunea Harju. Considerat unul dintre cele mai frumoase si mai bine conservate orașe medievale din Europa, astazi Tallinn gazduieste 445.000 de oameni si si-a castigat reputatia de Silicon Valley din Europa.

Tallinn a fost a doua capitala din Europa care a gazduit un eveniment IRONMAN, dupa KMD IRONMAN Copenhaga din Danemarca.

Cursa va fi al doilea eveniment IRONMAN din Estonia după SIS IRONMAN 70.3 Otepää.

Cursa incepe cu o bucla de 3,8 km in Marea Baltica in apropierea Muzeului Seaplane Harbor. Sportivii vor continua apoi pe bicicleta o tura de 180,2 km, care va merge de-a lungul coastei si a satelor din apropiere. Proba finala de alergare de 42,2 km trece prin prin centrul istoric al orașului Tallinn, un sit al patrimoniului mondial UNESCO, si se termina in Piata Libertatii.

IRONMAN Tallinn ofera 40 de sloturi de calificare pentru Campionatul Mondial IRONMAN 2018 din Kailua-Kona, Hawaii.

Proiecte susţinute la eveniment

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței @ IRONMAN Tallinn ~ 2018
IRONMAN Tallinn, Estonia will take place in Estonia’s capital of Tallinn, located at the Baltic sea. The city is situated on the northern coast of

Pagini fundraising

Cursă pentru viață

Acum un an și jumătate am văzut o știre pe Internet, despre un tată cu handicap, părăsit de soție, care trăia împreună cu cei doi copii într-o cameră...

83.333333333333% Complete
Proiect susţinut de:
Ing Romania Romanian American Foundation