Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

Asociatia Niciodata Singur - Prietenii Varstnicilor

De ziua ta, dăruiește o aniversare unui bunic singur

Dată: 31 December 2022
Împarte bucuria de ziua ta, cu un bunic singur! În aceeași lună în care tu îți aniversezi ziua de naștere, sunt zeci de bunici singuri pe care
[ Show more ]

11

Galantomi:

19

Donații:

2,444 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Împarte bucuria de ziua ta, cu un bunic singur! În aceeași lună în care tu îți aniversezi ziua de naștere, sunt zeci de bunici singuri pe care ne poți ajuta să-i sărbătorim.

Voluntarii noștri le vor oferi un tort, un buchet de flori, un cadou și o îmbrățișare din partea ta!

La Niciodată Singur, niciun bunic nu este uitat. Dăruiește ziua ta de naștere și ajută-ne să fim acolo la fiecare aniversare!

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta, să facă în schimb o donație pentru Asociația Niciodată Singur – prietenii vârstnicilor. Principiul este simplu și vechi decând lumea: "Dar din dar se face Rai" :).

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege dintre cauze Niciodată Singur!

Îți alegi proiectul pe care vrei să îl susții

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta!

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună!

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru Niciodată Singur banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

Spor la ajutor! :)