Ajungem Mari

Ajungem Mari

Cursuri vocaţionale pentru copii ~ 2021 @ Moș Crăciun Galantom ~ 2021

Dată: 31 December 2021
În luna decembrie generozitatea nu se limitează la ceea ce avem sub brad, ci la ceea ce avem în suflet. Devino Moș Crăciun Galantom și susține
[ Show more ]

2

Galantomi:

19

Donații:

2,040 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

În luna decembrie generozitatea nu se limitează la ceea ce avem sub brad, ci la ceea ce avem în suflet.

Devino Moș Crăciun Galantom și susține pe termen lung educația și dezvoltarea copiilor și tinerilor din centrele de plasament. In loc de cadouri, spune-le prietenilor și familiei să doneze pentru bucuria copiilor și tinerilor talentati care vor participa, prin generozitatea voastra la cursuri vocaționale de canto, chitară, teatru, robotică etc., în funcție de pasiunile lor.

Transformând cadoul în donații pentru copii, îi poți scuti pe cei dragi de goana prin magazine și câștigați și timp de petrecut împreună. Iar pe copii îi ajutați să prindă încredere în forțele proprii, să devină mai siguri pe ei, determinați și ambițioși. 

Noi credem că cel mai frumos cadou de Crăciun este zâmbetul unui copil care are nevoie de ajutor. 

Cum funcționează? 

  1. Te înscrii ca fundraiser pe platforma Galantom completând formularul de înscriere - https://forms.gle/7B2vyFTVhQfczhba7 în care sa adaugi Moș Crăciun Galantom - și ne trimiți o fotografie la comunicare@ajungemmari.ro. Noi îți creăm pagina ta de fundraiser pe platforma Galantom și îți trimitem un e-mail cu link-ul paginii personalizate pe care vei putea strânge fonduri.

*Poti alege sa faci o pagina individuala sau chiar o pagina de grup daca hotarati ca în familie anul acesta să vă faceți cadouri cu sens sau vreți să faceți ceva diferit de Secret Santa în grupul de prieteni sau de colegi. ;) 

  1. Distribui în rândul prietenilor și colegilor pagina ta de fundraiser și îi inviți să doneze bucurie.
  1. Fondurile se transformă ulterior în cursuri vocaționale și zâmbete pentru copii.

Pentru mai multe detalii despre proiectele pe care le poți susține te rugăm să accesezi platforma Galantom - https://ajungemmari.galantom.ro/projects

Mulțumim pentru toată susținerea oferită!