Fundația Rafael

Fundația Rafael

Terapie și speranță pentru copiii și adulții cu dizabilități ~ 2022 @ Provocări sportive individuale ~ 2022

Dată: 31 December 2022
Performanța sportivă și altruismul se completează perfect, așa cum trupul și sufletul fac un tot fără de care viața umană pe Pământ nu est
[ Show more ]

21

Galantomi:

129

Donații:

16,784 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Performanța sportivă și altruismul se completează perfect, așa cum trupul și sufletul fac un tot fără de care viața umană pe Pământ nu este posibilă. Așa au simțit Bogdan Coman și Florin Vianor Moisa, doi cicliști extraordinari, sportivi desăvârșiți, care au inițiat un eveniment sportiv-caritabil, în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Astfel, în data de 23 septembrie, ei vor trece munții de două ori: o dată pe Transfăgărășan și o dată pe Transalpina, făcând în total peste 650 de km și aproape 10.000 de m diferență de nivel.

Bogdan și Florin fac asta de dragul copiilor și adulților cu dizabilități. Și tu poți pune inima la evenimentul inițiat de ei: poți pedala, alerga, înota etc, îți poți face pagină de galantom, poți strânge fonduri sau poți, pur și simplu, dona!

Fiecare bănuț donat se convertește în terapie și ajută la creșterea calității vieții copiilor și adulților cu dizabilități.