Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALELE SPERANȚEI! @ Transmaraton ~ 2023

Dată: 10 September 2023
Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună,
[ Show more ]

101

Galantomi:

135

Donații:

19,156 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Știți cum se poate conjuga verbul a alerga în numele sănătății și al faptelor bune? Eu ofer speranță, tu oferi speranță. Noi, împreună, CONSTRUIM. Construim Spitalele Speranței. Alergarea și donațiile merg mână-n mână și ne vor ajuta să împlinim un vis măreț: HOSPICE Casa Speranței strânge fonduri pentru construcția a două spitale noi, unul la Adunații Copăceni pentru copiii cu boli incurabile și limitatoare de viață și un altul la Brașov, destinat pacienților adulți.

Peste 45.000 de pacienți și peste 100.000 de aparținători au descoperit prețuire pentru fiecare clipă de viață în cei 31 de ani de existență HOSPICE.

 

E nevoie de îngrijire paliativă și e nevoie de oameni care să o contruiască! Gest cu gest, implicare cu implicare construim SPITALELE SPERANȚEI! 

Transmaraton este o competiție sportivă (zeceton, semimaraton, treizeciton, maraton și ultramaraton) ce promovează alergarea în aer liber, în orice condiții meteorologice, încurajându-și alergătorii să facă strângere de fonduri pentru cele două proiecte de impact.

Traseul spectaculos se întinde între cabana Capra si Bâlea Cascadă, oferind fiecărui participant o experiență unică a Transfăgărășanului.