Fundația HOSPICE Casa Speranței

Fundația HOSPICE Casa Speranței

Implică-te și ajută-ne să construim SPITALUL SPERANȚEI! @ Hope on Wheels ~ 2024

Dată: 19 May 2024
Hai cu bicicleta! Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoÈ›i bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai sÄ
[ Show more ]

772

Galantomi:

483

Donații:

47,136 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Hai cu bicicleta!

Indiferent că pedalezi zeci de kilometri săptămânal sau scoți bicicleta din garaj doar atunci când te plimbi prin parc, hai să pedalăm împreună pentru construirea unui spital – la Hope On Wheels.

Pasiunea ta pentru bicicletă va pune în mișcare grija pentru pacienții cu boli incurabile de la HOSPICE Casa Speranței. Anul acesta avem un obiectiv puternic – la capăt de linie avem un nou spital de îngrijire paliativă pentru copii, lângă București. Fiecare kilometru parcurs de tine înseamnă o nouă cărămidă pusă pe temelia noului centru.

Poți să adaugi plăcerii pedalatului fie o donație, fie o campanie individuală de strângere de fonduri prin platforma Galantom!

Doar împreună putem ajunge departe! Fii și tu un ambasador al Speranței!

Anul acesta, în care aniversăm 32 de ani de HOSPICE Casa Speranței în România, poți să adaugi și tu fie o donație, fie o campanie de strângere de fonduri plăcerii pedalatului, fie un mesaj pe firele de speranță aflate la Hospice sau transmite-ne mesajul tău pe email sau pe eveniment și să strângem astfel, împreună, mai multe fonduri, mai multă speranță.

Numai împreună putem ajunge MAI departe!