Alerg la Transgrancanaria pentru prima tabără a copiilor!

 

Claudiu Belețoiu TOTUL ESTE POSIBIL

32.222222222222% Complete
870 RON
Sumă strânsă
2,700 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 4 martie 2020 voi lua startul la una dintre cursele mele preferate: Transgrancanaria. Se desfășoară într-un colț de paradis și presupune înconjurul Insulei Grancanaria în alergare, într-o cursă de ultramaraton. Voi alerga 270 de km în mai puțin de 100 ore, termenul limită pentru această probă.

 

Nu este prima dată când particip la această cursă, însă ca de fiecare dată voi asocia cursei mele o cauză nobilă. Din 2015, de când am început să alerg, am asociat diverse campanii de fundraising curselor mele de alergare, iar de data aceasta voi alerga pentru ca Asociația TOTUL ESTE POSIBIL să poată organiza tabere la munte și la mare pentru copiii ale căror familii nu pot oferi această experiență copiilor. Prima tabără este momentul în care un copil are șansa de a pleca pentru prima oară de lângă familie, de a se descurca și pe cont propriu, de a lua decizii. Prin urmare, începe să își administreze singur resursele, descoperă responsabilitatea, dar mai ales dobândește amintiri neprețuite.

 

În România există zeci de mii de copii care învață bine și provin din familii fără posibilități, care nu pot trimite copiii să vadă măcar o dată muntele sau marea.

Pentru acești copii și viitoarele lor amintiri, Asociația TOTUL ESTE POSIBIL a creat proiectul PRIMA TABĂRĂ, prin care își propune ca anual minim 40 de copii să aiba acces la prima (și sperăm nu ultima!) lor tabără.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

 

Fii alături de mine contribuind la această cauză.

Susține campania cu o donație pe platforma Galantom pe această pagină, apăsând butonul verde "VREAU SĂ FAC O DONAȚIE"

sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL:

RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania)

cu mențiunea PRIMA TABĂRĂ (CLAUDIU)

 

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, poți alerga și tu la o competiție pentru o cauză nobilă.

Împreună suntem mai buni!

 

***

 

CUM POȚI SĂ AJUȚI?

 

1. CONTRIBUIE CU BANI CA PERSOANĂ FIZICĂ

Contribuțiile pentru această campanie se pot face prin intermediul platformei Galantom, pe această pagină sau direct în contul Asociației TOTUL ESTE POSIBIL, RO36BTRLRONCRT0386479601 (cont în lei, deschis la Banca Transilvania), cu mențiunea: MĂDĂLINA GABRIELA STANCIU

 

2. SPONSORIZEAZĂ CAMPANIA CA PERSOANĂ JURIDICĂ

În cazul în care sunt companii interesate de participarea la campanie, pot primi din partea Asociației TOTUL ESTE POSIBIL un draft de contract de sponsorizare, pentru justificarea și deducerea cheltuielii.

Pentru solicitarea contractului, cei interesați sunt rugați să trimită un mesaj pe adresa: eliza@totulesteposibil.org

 

3. DISTRIBUIE CAMPANIA

Te rugăm să dai share campaniei sau să inviți prieteni care să contribuie. Cu cât mai multe persoane află despre acest proiect, cu atât avem șansa de a strânge sume mai mari!

 

4. MEDIATIZEAZĂ POIECTUL!

Dacă lucrezi în mass-media, ești jurnalist sau PR-ist, poți să ne sprijini cu distribuirea unui comunicat de presă, realizarea unui articol despre campanie sau poate a unei știri de televiziune (aceste proiecte merită să fie făcute cunoscute cât mai multor persoane).

 

PERSOANA DE CONTACT

Eliza Nițescu | eliza@totulesteposibil.org

 

DESPRE ASOCIAȚIA TOTUL ESTE POSIBIL

Organizația a fost înființată în 2017, cu scopul de a sprijini persoanele cu potențial și obiective clare în drumul spre performanță. Printre cei pe care îi susținem se numără elevi olimpici, sportivi campioni, artiști sau oameni de cultură. Campaniile noastre vizează în special proiecte în domeniile educației, sportului, medicinei sau mediului.

 

Proiectele Asociației pot fi urmărite aici:

Galantom: https://totulesteposibil.galantom.ro/projects/

Facebook: https://www.facebook.com/datotulesteposibil/

WEB: www.totulesteposibil.org


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația TOTUL ESTE POSIBIL sprijină performeri (elevi olimpici, artiști, sportivi profeioniști) în drumul lor de atingere a unor obiective importante.

SUSŢIN PROIECTUL

PRIMA TABĂRĂ

În România există zeci de mii de copii care provin din familii fără posibilități, familii care nu pot trimite copiii să vadă măcar o dată muntele sau marea.

Pentru acești copii și viitoarele lor amintiri, am creat proiectul PRIMA TABĂRĂ, prin care ne propunem să oferim copiilor vunerabili acces la prima (și sperăm nu ultima!) lor tabără.

Transgrancanaria 360º este o provocare individuală, de în regim de auto-gestionare (269 km, +12.000 de metri diferență pozitivă de nivel).   Cursa trebuie finalizată înainte de limita de timp de 100 de ore.   Participanții trebuie să stăpânească anumite tehnici necesare pentru a fi acceptați în cursă: orientare, capacitatea de a se adapta la schimbările drastice ale condițiilor

 

11 Donații

Pentru cauza minunata pe care o sustii!! Forta si mult succes in tot ceea ce iti propui in continuare!!
08 Mar 2020

Monica Hormonica

75 RON
Totul este posibil, Claudiu!
06 Mar 2020
10 km pentru Prima Tabara Felicitari, Claudiu!
06 Mar 2020

Robert Hajnal

150 RON
06 Mar 2020
06 Mar 2020
Cursă ușoară la TRANSGRANCANARIA ~ 2020!
05 Mar 2020

Marinachi Benea

30 RON
Multa bafta!
05 Mar 2020
tu si eu suntem picaturi din ,, noi" cei carora daruim, stiind cat de multe primim... noi!! mii de imbratisari!!
05 Mar 2020

Felicitari!

100 RON
Bafta multa Claudiu!
05 Mar 2020
30 RON
Multă putere amândurora! ! Vă îmbrățișez când vă întoarceți! :*
05 Mar 2020
Succes deplin! Sunt alături de tine și știu că poți câștiga acest concurs dacă toate merg bine! Te iubesccccccc.
01 Mar 2020
Claudiu Belețoiu : TOTUL ESTE POSIBIL
Alerg la Transgrancanaria pentru prima tabără a copiilor!