Strâng fonduri pentru a dărui ore de înot @Aqua Sport pentru cadrele medicale. Împreună le spunem "Mulțumim!"

 

Andreea-Cristina Buzea Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București

25% Complete
250 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună, numele meu este Andreea-Cristina Buzea si am hotărât să mă alătur inițiativei Aqua Sport, prin care împreună susținem și mulțumim tuturor cadrelor medicale din linia întâi ce au făcut posibil ca noi, cei de acasă, să trecem mai ușor peste această perioadă mai puțin fericită.    Astfel, mi-am propus ca timp de 30  de zile să reușesc să strâng suma de 1000 de lei. Sumele donate de către voi se vor dubla cu ajutorul celor de la  Aqua Sport si vor fi transformate în abonamente de înot pentru cei din linia intâi. Eu spun că sună bine, voi?    Orice sumă, indiferent de valoare, va arăta recunoștința pe care o avem cu toții față de efortul titanic depus de către aceștia.    Fiți alături de mine pentru a spune împreună ,,Mulțumim" cadrelor medicale din linia întâi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra este sa cultivam, prin sport in general si prin inot in mod special, dezvoltarea fizica, spirituala, sociala si mentala a copiilor, familiilor si comunitatii; sa gasim campionul din fiecare copil; sa pavam drumul fiecarui campion catre performanta.

Ajută-ne să #MergemInainte pentru a putea spune #Impreuna "Mulțumim!" cadrelor medicale din linia întâi.

Noi #StamAcasa, cadrele medicale stau în linia întâi pentru sănătatea noastră. Cum ne putem arăta recunoștința față de acești oameni care își dăruiesc întreaga energie pentru a ne proteja?

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

2 Donații

Anonymous

150 RON
30 May 2020
30 May 2020
Andreea-Cristina Buzea : Asociația Club Sportiv Aqua Sport Citius București
Strâng fonduri pentru a dărui ore de înot @Aqua Sport pentru cadrele medicale. Împreună le spunem "Mulțumim!"