Educația copiilor mai importantă decât Paștele

 

3.5% Complete
105 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ultimul an fost unul plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă.

Așa că noi, voluntarii Comunității ONedu România, te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paște este bucuria de a ajuta peste 2 milioane de elevi.

Contăm pe tine să ne sprijini activitatea voluntară în drumul spre digitalizarea sistemului educațional. 

***

Platforma Fii de 10! este un proiect destinat digitalizării sistemului educațional preuniversitar din România, prin punerea la dispoziție gratuit a unor resurse digitale ce pot fi utilizate atât în timpul orelor de curs, cât și în relația elev-profesor-părinte.

Instrumentul încă este în curs de dezvoltare, având nevoie de încă 25.000 de lei pentru a fi complet și utilizat de cât mai multe școli din țară. Acesta va include atât instrumente de urmărire a situației școlare de către părinte, cât și de management al sarcinilor de lucru, pregătire al elevilor și digitalizare a activității cadrelor didactice.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația ONedu este o organizație de tineri care construiește soluții digitale pentru învățământul preuniversitar și voluntariat. Porniți dintr-un grup civic, căutăm soluții la probleme care există și concepem resurse digitale pentru a construi un sistem bine pus la punct. Digitalizarea într-o țară offline se face treptat, de aceea gândim și dezvoltăm soluții digitale și programe pe termen lung, cu un impact major în comunitate.

Construim primul hub de educație digitală din România. 

Ultimul an fost unul plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce cadou primim, ci ce avem în inimă. Așa că te invităm să adopți adevăratul spirit al sărbătorilor pascale: TRIUMFUL BINELUI, AL GENEROZITĂȚII ASUPRA RĂULUI. Noi credem că cel mai frumos cadou pe care îl putem primi anul acesta de Paș

 

2 Donații

Pentru ca dorințele sa devină realitate.
30 Apr 2021
Va doresc mult succes in ceea a indeplini obiectivele pe care vi le-ati propus! Sper ca toata lumea sa ajute din putinul pe care il are!
28 Apr 2021
#teamCOR - Asociația ONedu : Asociația ONedu
Educația copiilor mai importantă decât Paștele