Cadoul meu pentru zborul lor

 

Ioana Cezara Bucataru Asociatia Zbor de Fluturi

90.866666666667% Complete
1,363 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
14
Donații

Asociația Zbor de fluturi are în spate o echipă de oameni frumoși, care cu multă pasiune și implicare fac tot posibilul pentru a oferi terapie copiilor cu tulburare din spectrul autist (TSA). Terapia realizată în centru se bazează pe principiile analizei aplicate a comportamentului (ABA) şi are ca obiective principale dezvoltarea abilităţilor de limbaj, joc, cognitive şi sociale. Fluturașii care ajung în acest centru sunt ajutați de terapeuți să își ia zborul (să iasă din zona de TSA, în urma unei evaluări de către specialiști psihiatri, cu teste specifice).

Sufletul acestei asociații este prietena mea, Roxana, de care sunt mândră și o admir pentru ceea ce a realizat în toți acești ani de când a pornit pe acest drum și m-am bucurat pentru fiecare reușită. Am susținut Asociația Zbor de Fluturi cu fiecare ocazie, am fost la prima deschidere a centrului și am văzut cum crește cu fiecare terapeut care se alătură echipei și cu fiecare fluturaș ce vine în centru pentru a-și ridica “aripile”, am promovat postările de pe paginile de socializare, am strâns formulare 230 pentru ei.

În prezent, 33 de copii cu autism beneficiază de terapie în acest centru. Rezultatele acestora sunt în strânsă legătură cu nivelul de motivare și implicare în activități, de aceea orele de terapie includ multă joacă și mișcare. Pentru aceasta, Asociația Zbor de Fluturi dorește să achiziționeze o diversitate de jocuri atent selecționate, listă ce o puteți regăsi pe pagina organizației.

Anul acesta doresc să împart bucuria mea cu acesti copilași și am hotărât să îmi donez ziua de naștere pentru a susține proiectul. Dragi prieteni, colegi, membri ai familiei și cunoscuți, vă invit să fiți alături de mine în cauza pe care am ales-o și în loc de cadouri sau urări de bine, sa-mi faceți bucuria de a atinge targetul stabilit.

Vă mulțumesc și vă apreciez!

Dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei Zbor de Fluturi este de a maximiza șansele de recuperare si integrare a copiilor cu autism, prin servicii specializate, programe de terapie personalizate si promovarea drepturilor si demnitatii acestora.  Ne dorim ca toți copii să fie integrați, acceptați și pretuiți, și facem tot ce ne stă în putință să îi susținem să își îndeplinească visele.

Rezultatele terapiei copiilor cu autism sunt legate de nivelul de motivare si implicare activa a acestora. E nevoie de multa joaca si buna-dispozitie pentru a le mentine atentia si motivatia. De aceia am facut o lista cu jocuri de exterior pe care dorim sa le achizitionam, sa iesim mai des in aer liber.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

14 Donații

I pupz you,Cez! Oli
11 Jun 2021
Mă bucur ca am putut ajuta!
11 Jun 2021

Anonymous

260 RON
11 Jun 2021
11 Jun 2021
Pentru toți cei care au nevoie, într-adevăr, de acești bani!
10 Jun 2021

Vecinii again :)

55 RON
10 Jun 2021

Vecinii

75 RON
09 Jun 2021
La multi ani, fluturas verde!
08 Jun 2021
07 Jun 2021

Michael

100 RON
La multi ani!
07 Jun 2021

Frentescu Mirela

100 RON
La multi ani!
07 Jun 2021
La mulți ani, Ioana-Cezara! Suntem și noi alături de Zbor de fluturi !😉
06 Jun 2021

Natalia

100 RON
Sa iti fie viata plina de bucurie !!! 😊🌸🎈
05 Jun 2021

Anonymous

150 RON
Este minunată această inițiativă! Să fiți fericiți, tu, persoanele implicate în activitate și copilașii! Succes și spor în toate! La mulți ani așa cum îți dorești! 🤗 💞 ❤ 😘
04 Jun 2021