2 perechi de ochelari = 2 copii cu viitor mai clar!

 

58% Complete
580 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

După un an în care ideea de normalitate ne-a fost dată peste cap și copiii au făcut școala online, privind foarte mult timp în diferite ecrane, le-a fost afectată capacitatea de concentrare și odată cu ea și vederea.

Asociația pastel alături de Primăria Balta Albă și Optiline Vision, vor oferi consult optometric copiilor de 6-14 ani din Balta Albă, județul Buzău.

În urma acestor consultații, se aproximează că vor fi necesare 40 de perechi de ochelari.

De ziua mea, imi doresc să pot oferi 2 perechi de ochelari cadou acestor copii.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastră este să educăm, să inspirăm și să ajutăm oamenii și companiile să facă fapte bune cu recurență. Vrem să fim locul unde fiecare persoană dornică să se implice găsește cauza potrivită. Ne dorim să creăm puntea dintre neajunsuri și dorința de a fi mai buni.

Activ. În fiecare lună.

SUSŢIN PROIECTUL

Viitorul cu ochi buni

Achiziționarea ochelarilor de vedere pentru copii de 6-14 ani din grupuri vulnerabile din județul Buzău. Ochelarii vor fi cumpărați după ce copiii vor efectua un control optometric, primul de acest gen pentru mulți dintre ei.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

7 Donații

06 Aug 2021
30 Jul 2021
29 Jul 2021
29 Jul 2021
29 Jul 2021

MAIRA ENE

30 RON
27 Jul 2021
26 Jul 2021