Cadourile mele sunt pentru Covorasul Fermecat

 

Georgiana Ungureanu Asociația Covorașul Fermecat

68.75% Complete
275 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
3
Donații

Sunt Georgiana şi anul acesta, pe 9 decembrie, împlinesc 31 de ani. Nu este o vârstă “rotundă”, însă este o vârstă frumoasă. Este frumoasă pentru că zi de zi am alături oameni dragi care ma susţin şi mă încurajează, zâmbete vesele de copii şi colegi extraordinari.

Am învăţat în cei 10  ani de când lucrez cu copiii cu nevoi speciale să apreciez lucrurile simple, bucuria  fiecărei reuşite, sănătatea, familia şi prietenii adevăraţi.  Sunt convinsă că fiecare avem un scop în viaţă. Al meu se împlineşte zi de zi prin ceea ce fac: logoped la Asociaţia Covoraşul Fermecat.

Acum mai bine de un an, prietena mea Cristiana m-a învăţat un cuvânt magic: friendraising. Mi-a luat ceva timp până să înţeleg complexitatea lui. Am înţeles că este despre prieteni care cred în visul tău şi te susţin ajutandu-te  să cari materiale, să realizezi activităţi cu şi pentru copiii din comunitate, să le oferi cadouri în zile speciale, să alergi pentru ei la maraton.

Pentru mine ziua de nastere nu înseamnă cadouri, ci momente de suflet alături de oamenii importanţi din viaţa mea.

Pentru că şi anul acesta trebuie să fie unul special, am ales să îmi donez ziua de naştere copiilor de la Covoraşul Fermecat. Fiecare “cadou” va fi o şansă pentru ei să beneficieze de activităţi noi, inedite menite să îi ajute în dezvoltarea lor.

Ajută visul meu să crească: donează, distribuie prietenilor sau vorbeşte despre acest loc magic: Covoraşul Fermecat: www.covorasulfermecat.ro

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Credem cu tarie ca orice copil, indiferent de afectiunea de care sufera, are un loc in comunitatea noastra si se poate bucura de viata la fel ca mine si ca tine.

Ajuta-i pe Serban, Tudor, Eva si pe multi altii sa se bucure de activitati distractive si educative in afara Centrului Covorasul Fermecat. 

Ziua fiecaruia dintre noi este speciala: cei dragi ne sunt alaturi, primim cadouri, facem petreceri.  Daca doresti ca ziua ta s-o daruiesti copiilor de la Covorasul Fermecat, pentru a le acorda o sansa in plus la integrarea in comunitate, contacteaza-ne la covorasulfermecat@gmail.com sau 0722 783 135.  

 

3 Donații

La multi ani! :)
04 Dec 2014
04 Dec 2014
100 RON
03 Dec 2014