Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

15% Complete
450 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
4
Donații

Dragii mei, prieteni!  

Astăzi, 5 mai, este ziua mea. Mă uit în trecut și îmi dau seama că de foarte mulți ani am refuzat să îmi sărbătoresc ziua de naștere pentru că nu îmi place să fiu în centrul atenției. Astăzi, vreau să fie altfel, astăzi, 5 mai 2020, vreau să nu mai irosesc această atenție de care eu fug și să o îndrept spre o cauză uimitoare.

Anul acesta am devenit mamă pentru a doua oară și îi mulțumesc zilnic lui Dumnezeu pentru acest dar. Deși bucuria nu o pot descrie în cuvinte, există și foarte mult efort, efort pe care cu ajutor din partea familiei reușesc să trec peste, dar oare cei ce nu au susținere cum reușesc? 

Foarte multe mame sunt singure și nu pot gestiona acest efort, iar eu am început să le înțeleg mai mult ca oricând. De aceea vă învit la ziua mea după mulți ani în care nu am mai invitat pe nimeni. Vă învit să fiți alături de mine ca împreuna să ajutăm aceste eroine, mamele de la Centrul Alexandra. Mame care acum, în plină criză de COVID-19, au o situație și mai grea și mai dificilă. Centrul Alexandra este locul unde mamele singure găsesc alinare, ajutor, sprijin.   

Astăzi, de ziua mea, îmi doresc ca aceste mame să nu mai fie singure, să nu mai fie triste, și împreună cu voi să facem din ziua mea, ziua lor, Vă mulțumesc și vă aștept alături de noi!  

Vă invit să susțineți activitatea Centrului de Consiliere și Sprijin „Sfânta Alexandra Împărăteasa”  pentru ca mamele benficiare să simtă bucuria acestor zile frumoase de mai, alături de copilașii lor!


Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Deși Centrul de consiliere Sf. Alexandra este închis temporar, activitatea noastră continuă online. Răspundem constant la apeluri și mesaje celor care solicită sprijin. O echipă formată dintr-un psiholog și un asistent social oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză. Suntem în legătură permanentă cu beneficiarii care au nevoie de asistență materială și livrăm la ușă produsele de care au nevoie, căutând noi moduri de a-i ajuta.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Corina

150 RON
07 May 2020

Anonymous

50 RON
05 May 2020
La multi ani, Anca! Ma bucur mult ca prin intermediul acestui cadou de ziua ta putem ajuta mamele de la centrul de consiliere “Sf. Alexandra”!
05 May 2020

Anonymous

150 RON
La multi ani Anca
05 May 2020