Cel mai frumos cadou de ziua mea. Solidaritate pentru viață!

 

Roxana Popescu Centrele ROUA

33.333333333333% Complete
500 RON
Sumă strânsă
1,500 RON
Target
5
Donații

Bună, dragi prieteni!

Azi, de ziua mea, vă mulțumesc anticipat pentru gândurile și urările voastre și vă invit să fiți solidari cu femeile în criză de sarcină, pentru că, dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama sa nu a avut unde să primescă sprijin, EL NU VA PUTEA SĂ FIE ÎNLOCUIT DE NIMENI, NICIODATĂ!

Anul acesta am decis să îmi donez ziua de naștere Centrului de consiliere și informare pentru femeile în criză de sarcină SFÂNTA ÎMPĂRĂTEASĂ ELENA,  a cărui deschidere va avea loc pe 16 august 2020.

Și pentru că nimic nu este mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor, vă invit să donați pentru această cauză și vă mulțumesc mult pentru dragostea voastră!

Împreună suntem mai buni!

Vă mulțumesc că sunteți alături de mine și dacă vă place ideea, vă puteți dărui și voi ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Dacă un copil nenăscut își pierde viața acum, ca urmare a faptului că mama lui nu a avut unde să primească sprijin în criza de sarcină, el nu va putea fi înlocuit de nimeni, niciodată.

Când am decis înființarea Centrului Sfânta Elena am fost conștienți că pandemia a generat o criză economică ce a afectat mulți oameni. Și că această criză ar putea fi un impediment pentru asigurarea finanțării centrului, care se face exclusiv din donații, căci toate serviciile oferite beneficiarilor sunt complet gratuite, dar motivul acela este unul suficient să nu renunțăm.

Ținta campaniei este strângerea a 20.000 RON/lunar, necesari pentru buna funcționare a Centrului Sfânta Elena.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

5 Donații

Marian Popescu

100 RON
13 Aug 2020

Emanuel

75 RON
La mulți ani și felicitări pentru decizia de a dona ziua de naștere! Multă sănătate, bucurie și Dumnezeu să vă ocrotească!
02 Jul 2020
30 Jun 2020

Anonymous

75 RON
La multi ani!
30 Jun 2020
29 Jun 2020