Cel mai frumos cadou de ziua mea!

 

Mihaela Menning Centrele ROUA

15% Complete
60 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
2
Donații

Acum 8 ani, intr-o duminica, in timpul slujbei, ma nasteam eu, Stefan!

Veneam pe lume ca cel mai scump cadou pe care il putea primi mama mea in viata aceasta!

M-am nascut intr-o familie in care aveam si mama si tata, si bunici si chiar si un motan! Totul parea perfect...

Cand am implinit doi ani am primit cel mai crunt cadou: tatal meu m-a parasit... Din acel moment mama m-a crescut singura pana acum 3 ani, cand Doamne-Doamne l-a trimis pe noul tati sa aiba grija de mine!

Ofera-mi anul acesta un cadou care sa aduca bucurie sufleteasca nu doar mie, ci si altor copii si mame singure!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Centrele ROUA

Prin centrele ROUA ne dorim:

Să sprijinim cât mai multe femei însărcinate să depășească momentele dificile din viața lor.

Să ajutăm cât mai mulți copii să se nască, să crească, să aibă parte de dragoste, sprijin și educație.

Să ajutăm cât mai mulți oameni să înțeleagă prin ce trec femeile însărcinate și mame aflate în situații de criză și să-și deschidă inimile pentru a le sprijini.

Să reconstruim responsabilitatea și implicarea oamenilor și comunităților prin dezvoltarea centrelor și a programelor de sprijin pentru femeile însărcinate.

Centrul Sf. Alexandra oferă zilnic consiliere și sprijin psihologic pentru depășirea situațiilor de criză, oferind consiliere telefonică gratuită mamelor singure sau familiilor cu mulți copii care se confruntă cu frică, incertitudine pentru viitor, teama de infectare cu Covid-19, gânduri suicidare sau au sentimentul că nu mai rezistă psihic presiunii.

Ne-am propus să strângem suma de 10.000 de euro pentru ca 10 dintre beneficiarii noștri să-și achite chiria și utilitățile până la sfârșitul anului (inclusiv facturile restante).

“Sunt foarte disperată, totul e pe umerii mei! Nu trebuia să o nasc. A fost un act de curaj și totodată inconștient. Sunt singură, singură singură…” (R., mamă singură, o fată de 9 luni)

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Sara F

30 RON
27 Nov 2020

Anonymous

30 RON
La multi ani!
25 Nov 2020