Împreună facem mai mult bine!

 

Diana Martoncă Ajungem Mari

50.75% Complete
1,015 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
14
Donații

Bună! Numele meu este Diana, am 21 de ani și sunt studentă. Recent m-am înscris să fiu voluntar pentru a ajuta în parcursul educațional copiii din centrele de plasament. De asemenea ei au nevoie și să capete încredere în forțele propii. Acest lucru se poate realiza prin ședințe de terapie pentru a putea lăsa în urmă traumele prin care au trecut. Aici intervii tu! Prin donația pe care o poți face vei ajuta acești copii să primească ajutor specializat. Împreună putem face mai mult bine!

Gândește-te cum te simți atunci când ai o zi grea la școală sau la muncă, ori pur și simplu ești supărat sau dezamăgit. Ai vrea să-i spui cuiva ce te apasă și să poți fi alinat cu o vorbă bună și o îmbrățișare, nu? În mare parte din cazuri persoanele care ar trebui să îi aline pe copii sunt cei care i-au abuzat. Copiii din centrele de plasament nu au un parte mereu de un sfat sau o îmbrățisare călduroasă. Intervenția unui terapeut în dezvoltarea unui copil este imperios necesară.

Dacă timp de 10 zile renunți la o plăcere de-a ta și donezi banii adunați, poți plăti o ședință de terapie pentru un copil. Însă pentru vindecare e nevoie de timp și continuitate. E important să realizăm cât de necesar e acest proces de vindecare pentru copii și să îi ajutăm!

Mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești motivația mea. Te invit să donezi pentru această cauză. Împreună vom face mai mult bine!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI aÈ™teptăm pasionaÈ›ii de muzică È™i fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament! Fondurile strânse vor fi folosite pentru a le asigura copiilor din centre continuarea È™edinÈ›elor de psihoterapie. Pentru ca au trecut prin experienÈ›e dure È™i triste, aceÈ™ti copii au nevoie de sprijin să își gestioneze emoÈ›iile, să prindă Ã

 

14 Donații

Sarah

50 RON
Succes si multumim <3
19 Dec 2020
17 Dec 2020

Anonymous

30 RON
17 Dec 2020
17 Dec 2020
FCSB nu e Steaua Bucuresti
16 Dec 2020

Anonymous

75 RON
15 Dec 2020

Anonymous

100 RON
14 Dec 2020
14 Dec 2020
200 RON
<3
11 Dec 2020

Anonymous

75 RON
11 Dec 2020
11 Dec 2020

Anonymous

50 RON
06 Dec 2020
05 Dec 2020

Anonymous

50 RON
05 Dec 2020