Pansamente de suflet pentru copiii din centrele de plasament

 

100% Complete
400 RON
Sumă strânsă
400 RON
Target
4
Donații

Apreciez foarte mult că există posibilitatea de a ajuta copiii din centrele de plasament și altfel decât cu obiecte materiale. Pentru că cea mai importantă nevoie a acestora este de a se vindeca sufletește.


Îmi doresc să obțin câteva pansamente sufletești pentru acești copii prin cântec. Un pansament sufletesc=o oră de psihoterapie=100 lei.


Cu ajutorul tău acești copii își vor vindeca o parte din rănile care, deși nu se văd, dor cel mai mult.

 

Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

La Concursul de Karaoke Ajungem MARI aÈ™teptăm pasionaÈ›ii de muzică È™i fapte bune să cânte pentru viitorul copiilor din centrele de plasament! Fondurile strânse vor fi folosite pentru a le asigura copiilor din centre continuarea È™edinÈ›elor de psihoterapie. Pentru ca au trecut prin experienÈ›e dure È™i triste, aceÈ™ti copii au nevoie de sprijin să își gestioneze emoÈ›iile, să prindă Ã

 

4 Donații

Radoslovescu Rodica

200 RON
Iti doresc, Stefania, sa realizezi acest vis frumos !
19 Dec 2020
17 Dec 2020

Anonymous

100 RON
17 Dec 2020