10.000 de pași zilnic prin țară pentru terapia copiilor!

 

Ludmila Birsan Ajungem Mari

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații

Mi-am propus să merg 10.000 de pași pe zi. Apoi mi-am dorit să merg la munte și la mare, să călătoresc două săptămâni prin țară. De ceva timp îmi lipseau activitățile cu copiii și îmi doream să găsesc modalități de a-i ajuta pe cei care au cea mai multă nevoie. Am încercat să aduc toate acestea împreună. Știu cât de importantă și utilă este terapia pentru copii. Cândva voi putea oferi chiar eu aceste servicii, dar până atunci vă invit să donăm pentru ca organizația Ajungem MARI să ajute copiii din centrele de plasament.

Pentru a susține această cauză, voi parcurge, timp de două săptămâni, minim 10.000 de pași pe zi prin parcurile din București, la mare, la munte și prin orașe frumoase din țară. Voi vedea răsărituri și apusuri, păsări, mai exact libertatea, de mișcare, de a admira frumusețea locurilor care ne înconjoară. Copiii instituționalizați nu au aceste posibilități, ei au nevoie de sprijinul și suportul nostru pentru a crește mari și a se bucura de ieșiri, excursii, terapii și actvități diverse.

Mulțumesc mult!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Ajungem Mari

Asociaţia Lindenfeld este o organizaţie non-guvernamentală ce are ca obiectiv facilitarea accesului grupurilor vulnerabile la domenii cheie ale societăţii, că educaţia, sănătatea, protecţia mediului său dezvoltarea sustenabilă.

Prin acest proiect ne propunem sa oferim copiilor si tinerilor vulnerabili din centrele de plasament sedinte de terapie (terapie prin joc, servicii de consiliere și psihoterapie, sandterapie, terapie prin arta etc.) adaptate astfel incat sa raspundem nevoilor specifice pe care le au.

Prin aceste sedinte de terapie ne propunem sa le oferim copiilor șansa de a-si imbunatati abilitatile de comunicare, de a învăța să-și exploreze și exprime în siguranță emoțiile dificile asociate cu experiențele de viață traumatizante traversate (neglijența, abuzul, abandonul, instituționalizarea), să-și dezvolte capacitatea de autocontrol, toleranța la frustrare, reziliența, încrederea de sine.

Ai o provocare sportivă individuală? Fie că vrei să alergi 500 km într-un an ori să alergi pe bandă 10km în fiecare zi, să sari coarda de 100 ori, să escaladezi 5 munți, să ridici greutăți, să pedalezi sau să faci abdomene și genoflexiuni, poți alege să faci asta și să strângi fonduri pentru o cauză socială. Te așteptăm cu provocări sportive individuale pentru o cauză c

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!