Terapie = invat sa imi accesez resursele interioare

 

Ana Ana Asociația Luthelo

100% Complete
1,126 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

STOP! PANĂ AICI! MI-A AJUNS! S-A TERMINAT!

Sun Ana si se apropie ziua mea. Da, aceea Ana care a fost calcata direct pe fata, in plina strada in fata copilului ei. Aveam ordin de protectie...pe atunci al treilea. Acum am ajuns la cel cu numarul cinci. 

Imagineaza-ti...cum...din acest moment, o femeie, victimă a violenței domestice, pășește timidă și temătoare pe noul drum al vieții ei, un drum al schimbării, un drum doar al ei, dar pe care știe că POATE și ESTE mult mai mult decat îi spune agresorul ei.

Acesta este Începutul...

Și atunci, la acest moment, este foarte important ca pe noul ei drum victima sa fie însoțită si sustinuta de ajutorul profesionist al unui terapeut/psiholog/consilier .

Efectele violenței domestice asupra personalității unei femei abuzate  sunt extrem de nocive:

Pierderea încrederii în forțele proprii Scăderea stimeide sine Distorsionarea realității Negarea Depresia Anxietatea Slabă valorizare a resurselor avute Sentimentul că nu este utilă

Astfel că, demersul și efortul emoțional pe care victima este necesar să le depună spre reabilitarea ei emoțională după un abuz sunt de durată, deoarece experiența din relatia toxică prin care a trecut a fost cu un impact de lunga durată.

Consilierea psihologică si psihoterapia ajută victima să se reabiliteze emoțional după trauma suferită.

Efectul consilierii psihologice pe termen lung este constructiv. Necesar! Obligatoriu as adauga...

În acest fel, victima își va accesa resursele interioare și își va reținându forțele, devenind o invingatoare. Asa cum devin zi eu, tot mai mult in fiecare zi.

Sunt Ana si anul acesta doresc sa imi donez ziua de naștere pentru o cauză nobilă, respectiv susținerea unei femei care a trecut printr-o relatie toxică cu 10 sedinte de psihoterapie.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea noastra e sa ajutam victimele violentei domestice si pe copiii acestora. Suntem alaturi de ele din prima clipa in care ne cauta si ne cer sfaturi, informatii sau sprijin. Le ajutam sa-si gaseasca locuinta si loc la cresa sau gradinita pentru copil, sa primeasca servicii de consiliere si reprezentare juridica, sa-si gaseasca un job si sa participe la sedinte de terapie care sa le refaca stima de sine.

Vindecarea traumelor emotionale este esentiala pentru reluarea unei vieti normale, dar pretul unei sedinte de terapie poate sa le descurajeze pe cele care abia se descurca cu banii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

8 Donații

Roxana A Matthews

150 RON
La multi ani Adriana!
13 Mar 2021

Cristina

150 RON
07 Mar 2021

Adina D

100 RON
05 Mar 2021

Anonymous

30 RON
02 Mar 2021

Anonymous

316 RON
28 Feb 2021

Anonymous

150 RON
28 Feb 2021

Anonymous

30 RON
28 Feb 2021
28 Feb 2021
Ana Ana : Asociația Luthelo
Terapie = invat sa imi accesez resursele interioare