ArtTerra - Terapie prin Artă pentru oameni mici

 

Ana Stanescu Asociatia PlaYouth

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
20,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bucurie. Tristețe. Entuziasm. Rușine. Curaj. Furie - pe toate le traieste intr-o singura zi un om mic si daca nu stie sa le gestioneze, acestea se aduna si se aseaza strat cu strat in sufletul lui pana explodeaza sau il incurca sa creasca frumos.

Putem schimba asta prin 10 sedinte de terapie pentru 100 de copii prin arta. Le vom crea cutiuta pentru siguranta cu care pot exprima tot ceea ce trăiesc intr-o singura zi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Aducem jocul, arta şi bucuria în educaţia şi dezvoltarea copiilor prin organizarea de activităţi educativ-creative, la care pot participa părinţii si profesorii într-un mediu primitor, călduros şi vesel.

SUSŢIN PROIECTUL

ArtTerra

Scopul proiectului este de a identifica emotiile cu care se confrunta in ultimul an copii din centrele de plasament, a-i ajuta sa si le inteleaga/exprime si apoi sa treaca peste ele. Vrem sa educam copii echilibrati emotionali pentru a deveni adulti sanatosi.

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Ana Stanescu : Asociatia PlaYouth
ArtTerra - Terapie prin Artă pentru oameni mici