Fii alături de mine in acest circuit al bucuriei!

 

Valentina Dica ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
15,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Tu ce dăruiești inapoi comunității din care provii?
Comunitatea este spatiul în care copiii cresc și se dezvoltă și unde învață lucruri pe care casa, familia sau grădinița nu le pot oferi. Copiii au nevoie de experiente atat în scoala sau centru cat și în spatiile libere.
Eu am ales sa ofer comunității grija și dragostea mea, prin timpul oferit copiilor cu nevoi speciale.
Dezvoltarea lor are loc mai mult într-un cadru organizat, tocmai din acest motiv avem nevoie de susținerea voastră financiara!
Fii alături de mine in acest circuit al bucuriei!

ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

RO58BACX0000001387273000

UNICREDIT BANK SA


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Asociatiei este sa ofere o alta perspectiva a dizabilitatii prin îmbunătăţirea calităţii vieţii, apărarea si promovarea drepturilor si intereselor persoanelor cu nevoi speciale, a celor diagnosticate cu afecţiuni grave, precum si a familiilor acestora.

O cheie pentru voi, un viitor mai bun pentru ei!

Mărturia fiecărei donații va rămâne atât în casele cât şi în sufletele voastre o CHEIE pe care o va primi fiecare donator.

Misiunea Asociației Dincolo de Autism a fost, este şi va fi bunăstarea copiilor cu nevoi speciale. La noi, luptele surde din spatele centrelor noastre au devenit sunete de victorie după ani de terapie. Din păcate, lista de așteptare a copiilor cu nevoi speciale se mărește și nu putem să le oferim șansa la o viață cât mai aproape de normalitate. Avem nevoie de un spațiu unde copiii să fie învățați, iubiți și protejați. Părinții au nevoie de întâlniri lunare unde să se simtă ascultați și încurajați pe tot parcursul procesului terapeutic. Avem nevoie sa construim împreună un centru special!

ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM

RO58BACX0000001387273000

UNICREDIT BANK SA

Nu ești neapărat un sportiv pasionat, ziua ta de naștere a trecut, nu ai o provoare personală pe care să o folosești pentru a promova o cauză, dar vrei să ajuți organizând propria ta campanie de fundraising pe o perioadă determinată pentru cauza în care crezi. Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei 30 Day Fundraising Challenge. Provocarea ta va fi să implementezi o cam

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Valentina Dica : ASOCIATIA DINCOLO DE AUTISM
Fii alături de mine in acest circuit al bucuriei!