Donația ta va fi bucuria mea!

 

Remus Orlea Autism Voice

56% Complete
560 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună,

Eu sunt Remus și sunt extraordinar! Asta este ceea ce mă roagă mami să zic în fiecare dimineață. Nu știu de ce, dar când îi zic cu voce tare că sunt extraordinar, mă simt și eu bine.

Pe 2 Iulie o să fie ziua mea. O să fac 9 ani. Și cu ocazia asta, vreau să învăț să merg pe bicicletă. Sunt multe lucruri pe care nu știu să le fac. Dar acum sunt băiat mare. Așa că vreau să învăț să pedalez.

De ziua mea, vreau să merg cu bicicleta măcar 1 km. Apoi, poate reușesc să merg mai mult. Așa că mami m-a înscris la Bike4Life. Ea zice că fiecare om care donează pentru că vreau eu să merg cu bicicleta o să ajute prietenii mei din centru să aibă parte de ore de terapie.

Eu merg în fiecare zi la centru. Mă duc și de ziua mea. Și vreau să le duc colegilor mei din centru cadouri. Vreau să mâncăm tort, să ne jucăm și să ne bucurăm. Și vreau să le dăruiesc ore de terapie gratuită ca să poată și ei să meargă cu mine, cu bicicleta, cândva.

Vrei să mă ajuți?

Dacă și tu vrei să le duc prietenilor mei cadouri de ziua mea, aici poți să mă ajuți! Donația ta va fi bucuria mea.

Bine, pa-pa și mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Autism Voice

Ce au in comun copiii, grija, zambetele, bucuria si autismul?

Autism Voice.

 

 

1 din 54 de copii este diagnosticat in prezent cu autism. Anual, incidenta tulburarilor din spectrul autist este de 17%. Poate fi copilul oricui. Împreună le putem reda șansa unei vieți normale, dreptul la educație și la copilărie.

Copiii din Autism Voice sunt izolați și neînțeleși din cauza unui diagnostic dur. Pentru ei, izolarea este un stil de viață. 1 din 54 de copii este diagnosticat cu autism. În fiecare an, mii de copii primesc acest diagnostic grav. Mii de cereri, mii de părinți care cer ajutor pentru a-și trata copiii. Poate fi copilul oricui. Poate fi chiar copilul tău. Pentru ei și tratamentul de ca

 

6 Donații

irina

100 RON
La multi ani, copil extraordinar! Poți orice, felicitari!
11 Jul 2021
Este extraordinar ceea ce faceti.
10 Jul 2021

Anonymous

100 RON
08 Jul 2021

Anonymous

150 RON
05 Jul 2021
01 Jul 2021
La multi ani, copil frumos cu o mamă minunata! Sa va indepliniti toate visele!🌈🤗
01 Jul 2021
Remus Orlea : Autism Voice
Donația ta va fi bucuria mea!