Provocarea ÎMPART BUCURIE!

 

Maria Neagu Asociatia Vox Iuventutis

2.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Mai jos și in (HU)!

DONEAZĂ AICI PENRU TUSNAD KIDS FEST ediția 2021! / TÁMOGASD A 2021. TUSNAD KIDS  FEST-ET!

Provocarea mea pentru următoarele 2 săptămâni este să îi fac pe oamenii din jur să intre în contact unii cu ceilalți, să zâmbească, să sărbătorească bucuria interacțiunii sociale, să împartă veselie, adică pur și simplu să se contecteze firesc și frumos unul cu celălat.

Cum? Printr-un simplu salut special care ne unește - salutul mâini zâmbitoare (vezi în fotografie). 

De ce? Pentru că am stat prea mult timp în casă, pentru că suntem oameni și avem nevoie de contact, de zâmbet, de susținere, de conectare, de joacă!

Mă provoc ca în fiecare zi să mă joc ca un copil și să salut oamenii într-un mod atipic -salutul mâini zâmbitoare (ca în fotografie). Așa ne amintim că e important să fim conectați, să ne jucăm, să ne bucurăm. Acesta este salutul Tușnad Kids Fest.

Donațiile strânse prin sprijinirea provocării mele merg către Tușnad Kids Fest 2021- un festival pentru copii și familii (17-18 iulie 2021) organizat de Centrul Comunitar Băile Tușnad.

Fie ca zâmbetele noastre să susțină Tusnad Kids Fest!

Să împărțim bucuria împreună!

Fă și tu o fotografie cu acest salut cu un prieten și postează pe pagina ta de Facebook, cu  #TusnadKidsFest .Asta înseamnă că susții și cu încurajări festivalul.

 

(HU)

A következő 2 hétben azt a kihívást vállaltam, hogy a körülöttem lévő emberek kapcsolatba lépjenek egymással, mosolyogjanak, megünnepeljék a társas interakció örömét, megosszák az örömüket, vagyis egyszerűen, természetesen és gyönyörűen kapcsolódjanak egymáshoz.  

Hogyan? Egy egyszerű, különleges üdvözlet révén, amely összeköt bennünket - a mosolygó kezek üdvözlésével (lásd a fotót).  

Miért? Mivel túl sokáig voltunk a házban, mert emberek vagyunk, és szükségünk van kapcsolatra, mosolyra, támogatásra és játékra! Vállalom azt a kihívást, hogy minden nap játszak, mint egy gyerek, és nem szokásos módon üdvözöljem az embereket, a mosolygós kezekkel (mint a fotón).

  Így szeretném, hogy emlékezzünk arra, hogy fontos a kapcsolat, a játék, az élvezet. Ez a Tusnad Kids Fest köszöntése. A kihívásom mentén összegyűjtött adományokat, a megrendezésre kerülő Tușnad Kids Fest- gyermek és családi fesztivál (2021 júl. 17-18) megszervezésére ajánlom fel.  

Mosolyaink támogassák a Tusnad Kids Fest rendezvényt! Osszuk meg együtt az örömöt! Készítsen egy fényképet egy barátjával/ családjával, ezzel a köszöntéssel és tegye közzé Facebook-oldalán a #TusnadKidsFest címmel. Ez azt jelenti, hogy Ön is biztatja és támogtja a fesztivált.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea organizației este de a oferi oportunități de satisfacere nevoilor de socializare, învățare și dezvoltare personală a comunităților din Băile Tușnad și împrejurimi – prin Centrul Comunitar Sfânta Anna.

SUSŢIN PROIECTUL

Tusnad Kids Fest

"Tusnad Kids Fest" este un festival  pentru copii și familii din Băile Tușnad și împrejurimile, care va avea loc în data de 17-18 iulie. 

De obicei, începutul de an este perioada rezoluțiilor. Atunci ne planificăm cum o să renunțăm la fumat, cum o să facem mai mult sport, cum o să citim mai mult sau cum o să avem grijă să mâncăm mai sănătos.  Noi zicem că nu doar începutul de an este bun pentru asta, ci oricând decidem să renunțăm la un obicei mai puțin bun sau facem eforturi pentru a adopta unul care să ne f

 

1 Donații

Anonymous

50 RON
11 Jul 2021
Maria Neagu : Asociatia Vox Iuventutis
Provocarea ÎMPART BUCURIE!